2012 Ekim Anneleri

bulantım yok ama 2 kilo vermişim çünkü eskiden bu kadar sağlıklı beslenmiyordum,çok besleyici ve çok az kalorili olan şeyleri tercih ediyorum. mesela unlu şeyler kek kurabiye pasta yenmiyorum çocuğa zerre kadar faydası yok ve sana yağ olarak kalacak şeyler.şeker sıfır.yürüyüş yapıyorum.dediğim gibi besin değeri yüksek vitaminli proteinli şeyler ama az kalorili.

kızlar banada drum PROGESTAN verdi ama sabah öğle akşam birde alttan alıyorum ben önce yanlışmı anladım dedim dra öncekinde yutuyodum çünkü yok dedi alttan al dedi hem yutarsan halsizlik ve uyku verir sadece sana dedi

kızlar sizde kilolar ne alemde ben 1 haftadır yattığım için 1 kilo almışım bile :KK43:(((( mide bulantım da olmadığı için ne bulsam yiyorum ben yaaaaaaaaa:KK43:((((((

düne kadar benimde iştahım yerindeydi ama dün bi başladı iştahsızlık bugünde devam ediyor hafif hafif bulantım başladı
ben1 kilo vermişim baktım.dr sık sık ye az ye demişti bende öyle yapıyodum ondan demekki :)

sln guzel anneler nasılsınız benım cnm bugun hıç bışı ıstemıyor 1 bardak sutle duruyorum

bu haftaya kadar yani 7. haftaya kadar içim bişey almıyordu benimde ,ama 1-2 gündür iştahım açılmaya başladı galiba

kızlar sizde kilolar ne alemde ben 1 haftadır yattığım için 1 kilo almışım bile :KK43:(((( mide bulantım da olmadığı için ne bulsam yiyorum ben yaaaaaaaaa:KK43:((((((

3 kilo vermiştim ben 2 haftada ama sanırım almaya başlıcam artık çünkü çok çabuk acıkmaya başladım, aç uyanıyorum resmen sabahları. içim eziliyor bütün gün

off yaaa bu bekleyiş çok kötü geçen senede bi düşük olayım olmuştu 7 haftalıkken şimdide korkmaya başladım

Allah korusun kötü şeyler aklımıza getirmeyelim, inşallah rabbimin izniyle hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza

bu haftaya kadar yani 7. haftaya kadar içim bişey almıyordu benimde ,ama 1-2 gündür iştahım açılmaya başladı galiba

3 kilo vermiştim ben 2 haftada ama sanırım almaya başlıcam artık çünkü çok çabuk acıkmaya başladım, aç uyanıyorum resmen sabahları. içim eziliyor bütün gün

Allah korusun kötü şeyler aklımıza getirmeyelim, inşallah rabbimin izniyle hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza

amin canım inşallah Allah büyüktür

masumiyetçim acaba listemize cinsiyet tahminlerimizi de yazsak mı ,bakalım tutturabilecek miyiz :))

benim içime doğan kız ve herkes kız olcak diyor, hayırlısı bakalım

Kızlaaaarr kalp atışlarını gördük ve duyduk çok şükür!!!! :nazar::nazar::nazar: Darısı hepinize olsun inşallah!!!!! :KK16:
ohh maşallah canım..ne güzel bi duygu:KK16: darısı başımıza inşallah:KK34:

evet gitmek gerek ben yaptırdım sonra bebk direk aile hekimine geçiyor doğumdan sonra. hem hastane hem sağlık ocağı götürüyor işi.izlem odasında ebe var güzel bilgiler verdi messela.

25ind r kontrolüm var. ondan sonra bende gideyim o zaman canım. teşekkür ederim..:KK34:

Kızlaaaarr kalp atışlarını gördük ve duyduk çok şükür!!!! :nazar::nazar::nazar: Darısı hepinize olsun inşallah!!!!! :KK16:
hadi bakalım gözünüz aydın cnm çok sevindimmm:)

kızlar ben progestanı alttan alıyorum...
doktorum yan etkileri çok olur die alttan kullanmamı uygun gördü..

kızlaaaarr kalp atışlarını gördük ve duyduk çok şükür!!!! :nazar::nazar::nazar: Darısı hepinize olsun inşallah!!!!! :KK16:

Tickerımı da değiştirebilirim artık. Oğluşumun tickerını silememiştim bir türlü, kalp atışını bekliyordum. Inşallah sonradan bir aksilik yaşamayız!!!

canım maşallah darısı başımıza inş kaç haftalıkdın sen ayrıce herşeyi çok güzel düşün güzel olsun kötü şeyler getirmiyoruz aklımıza

kızlarrrrr yardımmmmm 5+2 hamileyim hafif kabızlık var afedersiniz biraz sert azıcık zorluyorum kendimi bir zararı olurmu sizlerde varmı bu sorun:26::26::26:

kızlar merhaba ben artık ekim annesi diilim bugün kimyasal düşük yaşadı gebelik oluşmamış ve değerlerim düşmeye başladı allah size sağlıklısıhatli kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi

kızlarrrrr yardımmmmm 5+2 hamileyim hafif kabızlık var afedersiniz biraz sert azıcık zorluyorum kendimi bir zararı olurmu sizlerde varmı bu sorun:26::26::26:

çok zorlama kendini cnm nolur nolmaz bebeğimiz bile düşer zorlayınca die düşünüyorum ben
kuru kayısı ye cnm

kızlar merhaba ben artık ekim annesi diilim bugün kimyasal düşük yaşadı gebelik oluşmamış ve değerlerim düşmeye başladı allah size sağlıklısıhatli kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi

cnm çok geçmiş olsun:KK43:
rabbim bu acıyı unutturup yeni bir bebek nasip eylesin.hiç üzülme ben 2 kimyasal yaşadım cnm bak hamile kaldım yine
sağlıksız bir bebekmiş o yüzden oluşamamış böyle bak böyle düşün cnm

canım kendini zorlama bak ben 2 günde 3 günde bir çıkıyorum wc ye başta zorluyodum bi işe yaramadı bende gidişatına bıraktım elma ayva kayısı kurusu yiyorum arkasındada ılık su içiyorum çalıştırıyo bağırsaklarımı sen yinede kendini kasma ve sıkma

cnm çok geçmiş olsun:KK43:
rabbim bu acıyı unutturup yeni bir bebek nasip eylesin.hiç üzülme ben 2 kimyasal yaşadım cnm bak hamile kaldım yine
sağlıksız bir bebekmiş o yüzden oluşamamış böyle bak böyle düşün cnm

çok saol cnmm peki bişi sorucam sana sen bu kimyasal gebelikten sonra korunmuşmuydun yani korunmalımıyım doktora sormayı unuttumda :))

canım benim..çok geçmiş olsun..üzme kendini..:KK14: Allahın takdiri..sağlıklı olmayacaktı oluşsaysı öyle düşün canım..allahım acını unuttursun tekrar nasip etsin inşallah..

canım allahdan hayırlısını iste bak benim ikinci hamileliğim ilkini düşük yaptım 8+4 ken kalbi durdu çok üzüldüm tüp bebekle olmuştu sadece kendimi yıprattım ikinci tüp bebek tedavisini yaptırdım bak tekrar hamile kaldım he içimde hep bi acaba var çünkü ben doğal yollardan gebe kalamıyorum olanıda allaha emanet etmekden başka bi çare yok ilk düşüğümde dr bana dediki sağlıklı olsaydı yaşardı brck nın dediği gibi kendini üzme ve yıpratma

cnm cavdar ekmegı ye sadece bbende kabızlık vardı tv de doktor dedı ondan yıyorum sadece artık kabız olmuyorum aklında bulunsun.yınede cok zorlama kendını

X