2012 Ekim Anneleri

canım test falan yapmadı daha bidahi gidişimizde yapcak 3 hafta sonra tekrar gitcez herkese göre değişirmi bilmiyorum. benımde 5+2 hatta 5+1 gözükdü seninde kese gözükür herlde

cnm pardon magnezyum demısım 3 lu balık yagı hapı var ondan verdı bana kafam kalmadı tum gun calıstıktan sonr magnezyumda nerden cıktı:)

slm kızlar nasılsınız bende 7+1 olmuş baya gelişim göstermiş veeee kalp atışını gördükkk çok şükür dr herşey normal dedi bidahaki ay gel artık dedi...

canım test falan yapmadı daha bidahi gidişimizde yapcak 3 hafta sonra tekrar gitcez herkese göre değişirmi bilmiyorum. benımde 5+2 hatta 5+1 gözükdü seninde kese gözükür herlde

bende gıdıcem bakalım ne dıcek benmde 5+2 olması lazım ama 5+1 gozuktu ama benm ıkız ıkı tne mercımek gorduk bız alttan bakınca gozukur dedı ama bakmaya gerek yok dedı onermedı

Canım evet belki de ikiz olduğu içindir. İkiz gebelikler daha zor olduyor diye bende duymuştum. Allah sana kolaylık versin. Hep ikizim olacak diye düşünmüştüm ama tek benim ...Oda anneannemin ikiz olmasından dolayı... Ama şimdi diyorum bir iki kız erkek sağlıklı olsun. İnşallah hepsi sağlıklı olurlar canım. Sen ozaman doktoru dinle ama bana günde 5 taneye kadar izin verdi doktor. Öyle günde bir iki tane sigara bebeğe ulaşmıyormuş bile Bak buda bambaşka işte

slm kızlar nasılsınız bende 7+1 olmuş baya gelişim göstermiş veeee kalp atışını gördükkk çok şükür dr herşey normal dedi bidahaki ay gel artık dedi...

ay cnm allah saglıklı bır hamılelık gecırtıp bebısını sagsalım kucagına almayı nasıp etsın.masallah bebıse buyucek tabe ya.nasıl beklıcek ınsan 1 ay dımı uzun sure

hahahahah cok farklı ya ben doktora dedım ama bı kac tanenın zararı yokmus dıye bana bı baktı sınırlıce yakısıomu sıze sıgara ben uc ay onermıyorum bebegın alıncapı acısından beyın gelısımı acısından sonra ıceceksen ıc dedı:) tmm dedım bende ama vesıle oldu bnmde bırakmama bak 4 gun oldu bıdaha ıcermıyım hep dua edıyodum tıksınım dıye tıksınmedım hala cnm ıstıyor ama cok degıl ıcmıcem deyıp kafamı dagıtıyorum sen ıcıyomusun.ınan cok farklılar herkesın lkendıne gore deneyımı ıste napcan

bende gıdıcem bakalım ne dıcek benmde 5+2 olması lazım ama 5+1 gozuktu ama benm ıkız ıkı tne mercımek gorduk bız alttan bakınca gozukur dedı ama bakmaya gerek yok dedı onermedı

evet alttan bakınca hersey daha erken gözüküyomuşda benım doktorda hep karından bakıyor olsun daha iyi riske grmeye gerk yok seninde gözükür canım güzel haberlerini alırız inşallah hayırlısı olsun bebişler:))

senınde karında gogus altında boyle sancılar oluyopr mu pekı.bazen adet olcakmısım gıbı gelıyo 10 sn falan sonra gecıyor sende neler oluyor

Canım işte günde 2-3 tane içiyorum. Ne yalan söyliyim Ama onu da içmemeye çalışıcam. Bugün düşünmeye başladım bunu. Bakalıminşallah iyi olur. Son sigaramı içerken midem bulandıı çok kötü...

cnm bende senın gıbıydım ılk ogrendıgımde sıgrayı bırakamdım hem ıcıyorum hem psıkolojık olarak kendımı uzuyorum ınan tek bır sıgara bıle bebegı etkılıyor.kac yıllık ıcıcıyım gun de bır paket ıcerdım ogrendıgım an 3 e dusurdum sıonra 2 dusurdum ve doktor oyle dıyınce hemen kestım..mecbur kendımı 3 ay sonra ıcerım dıye kandırıp bırakmaya calısıyorum yoksa hıc ıcmıcen dersen ıcesın gelıyor:) benm oyle valla bırde bır degıl ıkı tane bunların sorumlulugunu alamam keyfım ıcın.bırakırsın ınsallah cnm ınankı dua et oyle bır sebep cıkıyorkı karsına bırakıyorsun valla anlamadan

senınde karında gogus altında boyle sancılar oluyopr mu pekı.bazen adet olcakmısım gıbı gelıyo 10 sn falan sonra gecıyor sende neler oluyor

bazen oluyo canım ani ama kısa süreli sancı gibi aynen regl olcakmış gibi.bende bel ağrısı oluyodu 2 gündür azaldı gerçi yorulunca ayakda fazla durunca çogalıyodu zaten dinlenince geçiyo

bazen oluyo canım ani ama kısa süreli sancı gibi aynen regl olcakmış gibi.bende bel ağrısı oluyodu 2 gündür azaldı gerçi yorulunca ayakda fazla durunca çogalıyodu zaten dinlenince geçiyo

ıyı o zmn bıtek bende degılmıs bısey degıl tuvalete gıdıp bakıyorum gelmıs mı dıye korkutuyorda neysekı bır tek benm degılmıs ıcım rahatladı.

Çay,kahve ve sigara içmeyin arkadaşlar. Bebeğe ulaşmıyor, onları etkilemiyor diye bir şey kesinlikle yok. hatta size zarar verdiğinden çok çok daha fazla zarar veriyor. hele ki organ oluşumunun ve gelişiminin yaşandığı şu üç ay çok çok önemli. yine de siz bilirsiniz.

Selamsız daldım kusura bakmayın :) Herkese selam. geçen gün gelip yazmıştım ama kimse bana hoşgeldin demedi aşkolsun :) Ben de ekim annesiyim kısmetse. geçen yıl da ekim annesiydim :) bağımlılık yaptı artık her ocakta hamile kalıp her ekimde doğum yapıcam galiba :) Herkese güzel bir hamilelik diliyorum. iyi akşamlar.

Kizlar aranizda istanbulda yasayipta ethica incirli hastanesine giden var mi?

Ben gidiyorum. Doktorum Ali Paşa Bey, kızımın takiplerini ve doğumunu, 5 aylıkken kaybettiğim diğer bebeğimin takiplerini ve doğumunu gerçekleştirdi ve bu seferkinin de takiplerini aynı doktor yürütüyor, kısmetse doğumu da. Bu taraflarda oturanınız varsa tavsiye ederim. Ultrason cihazı zaten 4 boyutlu, en gelişmişinden.. Ama yine de gerekli görürse Amniyosentez vs. için Prof Rıza Madazlı'ya yönlendiriyor. Benim 2. gebeliğimde 2li testte ense kalınlığı tespit edince Ali Bey, hemen Rıza Bey'e yönlendirmişti, o da Cerrahpaşa'nın başında ve normalde 3 ay sonraya randevuyu anca alırsın ama Ali Bey'in hastası olduğum için 3 gün sonraya gün verdiler. Neyse Rıza Madazlı da amniyosentezi gerekli gördü ve zamanı geldiğinde yapılan amniyosentez sonucu trizomi 18 tespit edildi. Benim ilk bebek ters geldiği için mecburi sezaryen olmasına rağmen Ali Bey o 5 aylık bebeği normal doğumla doğurtmaya çalıştı, sezaryen hakkım boşuna ziyan olmasın diye, gerçi ben başaramayınca tekrardan sezaryene döndük ama sağolsun saatlerce uğraştı. Ertesi gün ayaktaydım ziv ziv geziyordum. Kısacası Ali Bey harika bir doktor, güven veriyor, bilgi veriyor, cesaret veriyor, gerekmeyen hiçbir masraf, tetkik, ilaç yazmıyor. Gerçekten tavsiye ediyorum.

Cok tsk ederim cok guzel aciklamissin arkadasim bende yanit verdim sana ozelden ve 1-2 sorum daha oldu tabi

tebrik ederimmm

gözün aydın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…