2012 Ekim Anneleri

günaydın güzel annişler hayırlı cumalarrrr
biz bugün 5+2 yiz ve akşam kesemizi görmeye gidecez bize dua edin teyzeleriiiii hayırlı haberlerle dönelim inşallahhhh

hadi bakalım güzel annecik inş keseyi görürsün dualarımız seninle bekliyoruz hayırlı haberleri

nihayet dün akşam kan verdim beta Hcg 53 çıktı yaklaşık 5 haftalıkmış son adetim 6 Ocak sizce normalmi değer

masumcum bnm dogum 5 ekim gibi gozukuorr degistirebilirsin istersen cunku tickerimi fln duzenledim ultrasona gore

nihayet dün akşam kan verdim beta Hcg 53 çıktı yaklaşık 5 haftalıkmış son adetim 6 Ocak sizce normalmi değer

değerler kişiden kişiye değişir tatlım kimininki çok yüksekken bazılarımızda düşük gbi görünebiliyor. önemli olan 2 gün sonra o değerin en az 106 yani 2 katı olması canım.sağlıcakla kucağına alırsın inşallah tebrikler canım:)

kizlar doktor size utrogestan verdimii bana verdi cocuk iyicene saglamlassin die...

bana progestan verdi canım benim kahverengi akıntım var 10 gündür çok şükür dünden beri azaldı. sabah 1 tane gece yatarken 2 tane alıyorum.

Çok teşekkür ediyorum canım Allah hepimize nasip eder inşallah

ya kızlar ılk sayfadakı yapılanları cıgelge ıcın uyguladım en sonda 9 da kaldım profılıne gelıp cızelgeye basın kaleme koyalayın dıyor bu nerde var bulamadım yardım edermısınız

bu ilaç sana yan etki yapıyormu cnm progestan midemi bulandırıyo

mide bulantısı yapmıyor ama arada hafif bir baş dönmesi olabiliyor. o yüzden zaten sabah 1 gece yatarken 2 tane alıyorum. içeriğinde de öle alabilirsiniz diye yazıyor.

kızlar sizde kilolar ne alemde ben 1 haftadır yattığım için 1 kilo almışım bile (((( mide bulantım da olmadığı için ne bulsam yiyorum ben yaaaaaaaaa((((((

Kızlaaaarr kalp atışlarını gördük ve duyduk çok şükür!!!! Darısı hepinize olsun inşallah!!!!!

Tickerımı da değiştirebilirim artık. Oğluşumun tickerını silememiştim bir türlü, kalp atışını bekliyordum. İnşallah sonradan bir aksilik yaşamayız!!!

kaytı mı yaptırılıomuş:) ben hiç bilmiodum yahu? hastanelerden takip edilmio mu ki acaba?illa sağlık ocağına gitmek mi lazım ki?:26:

evet gitmek gerek ben yaptırdım sonra bebk direk aile hekimine geçiyor doğumdan sonra. hem hastane hem sağlık ocağı götürüyor işi.izlem odasında ebe var güzel bilgiler verdi messela.

ya kızlar ılk sayfadakı yapılanları cıgelge ıcın uyguladım en sonda 9 da kaldım profılıne gelıp cızelgeye basın kaleme koyalayın dıyor bu nerde var bulamadım yardım edermısınız

kopyaladıktan sonra bu sayfanın sağ üst köşesinde profilime tıklıyorsun o yazılarda çizelge var çizelge yazısının yanında kaleme tıklayıp açılan boşluğa yapıştırıyorsun

maşallah tatlım gözün aydın bende haftaya cuma görecem inşallah rabbim nasip ederse

masumcum bnm dogum 5 ekim gibi gozukuorr degistirebilirsin istersen cunku tickerimi fln duzenledim ultrasona gore

Canim gunlerimiz ayni Oldu seninle benimde bugun tam 7 hafta oldu cumadan cumaya haftalarim ilerleyecek. Ben annemdeyim cepten giriyorum eve gectigimde bilgisayardan duzeltirim tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…