- 28 Haziran 2011
- 739
- 3
günaydın güzel annişler hayırlı cumalarrrr
biz bugün 5+2 yiz ve akşam kesemizi görmeye gidecez bize dua edin teyzeleriiiii hayırlı haberlerle dönelim inşallahhhh
nihayet dün akşam kan verdim beta Hcg 53 çıktı yaklaşık 5 haftalıkmış son adetim 6 Ocak sizce normalmi değer
nihayet dün akşam kan verdim beta Hcg 53 çıktı yaklaşık 5 haftalıkmış son adetim 6 Ocak sizce normalmi değer
kizlar doktor size utrogestan verdimii bana verdi cocuk iyicene saglamlassin die...
değerler kişiden kişiye değişir tatlım kimininki çok yüksekken bazılarımızda düşük gbi görünebiliyor. önemli olan 2 gün sonra o değerin en az 106 yani 2 katı olması canım.sağlıcakla kucağına alırsın inşallah tebrikler canım:)
bana progestan verdi canım benim kahverengi akıntım var 10 gündür çok şükür dünden beri azaldı. sabah 1 tane gece yatarken 2 tane alıyorum.
bu ilaç sana yan etki yapıyormu cnm progestan midemi bulandırıyo
kaytı mı yaptırılıomuş:) ben hiç bilmiodum yahu? hastanelerden takip edilmio mu ki acaba?illa sağlık ocağına gitmek mi lazım ki?:26:
ya kızlar ılk sayfadakı yapılanları cıgelge ıcın uyguladım en sonda 9 da kaldım profılıne gelıp cızelgeye basın kaleme koyalayın dıyor bu nerde var bulamadım yardım edermısınız
Kızlaaaarr kalp atışlarını gördük ve duyduk çok şükür!!!!Darısı hepinize olsun inşallah!!!!!
Tickerımı da değiştirebilirim artık. Oğluşumun tickerını silememiştim bir türlü, kalp atışını bekliyordum. İnşallah sonradan bir aksilik yaşamayız!!!
masumcum bnm dogum 5 ekim gibi gozukuorr degistirebilirsin istersen cunku tickerimi fln duzenledim ultrasona gore