2012 Ekim Anneleri

mide bulantısı geçti çok şükür ama kokular rahatsız ediyor beni. kahvenin hastasıydım kokusuna tahammülüm yok mesela şimdi. gerçi iyi oldu çay kahve içemiyorum artık :))

belim ağrıyo 2-3 gündür benimde, kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor.

hımm anladım canım. bilmeyince işte ben bi kontrolüme gideyimde miniğimi bi göreyimde, ondan sonrada sağlık ocağına kayıt için giderim o zaman. sağol canım yaa.

çok güzel ilgilendiler sağlık ocağında hiç beklememiştim aslında o kadar ilgiyi. kilomu falan tarttı, yeme içme listesi verdi. biz ararız seni dediler.

evet cnm 2 topiğede takılıyorummm normal doğum olursa ekime denk geliyor:)

bizim bebişler erkenci olup eylül ayında gelebilirler de aslında :))

günaydın kızlar nasılsınız? cumanız mübarek olsun. Allah herkesin dualarını kabul etsin. zeynepazra canım ayetel kürsi mi okutuyorsun. istersen ben de okuyabilirim senin için. zamanı belirtirsen okurum canım 1 tane dimi?

kızlar folik asiti doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanıcağınızı söyledi mi? 8. haftadan sonra kullanmaya gerek yokmuş galiba

ben hamile kalmadan 3 ay önce doktora gittiğimde başlatmıştı bana, hala kullanıyorum

kız merhabalarrr

muhabbetınız bol olsun
bende ekım annesı adayıyım ınsallah 5+1 hamıleyım ve ıkızlerım olucak nasıp olursa...
benm hafıf bulantılarım oluyor ama daha kusmadım pek ıstahlı yemıyorum yemeklerı.
yaz sızler nasılsınız

Bana doktorum folik asit vermedi kızlar...ben elevit kullanıyorum..
Kızlar benim 3 gündür hafif hafif mide bulantılarım başladı özellikle sabahları...Ama şikayetim buda değil..
Fena derecede mide yanmam varr zehir geliyor ağzımdan sankii..
Benle aynı durumda olan varmı kızlar:2:

ay maşallah arkadaşım allah sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin tedaviylemi oldu bu arada bende 6+6 haftalık gebeyim sat a göre mide bulantıları hafif var evet iştahsızlık da var zoraki yiyomuşum gibi bel ağrım var işte olması gereken şeyler yani gerçi kimisinde hiç olmuyo kimisi çok sorunlu geçiyo rabbim yormadan 9 ay sonra bebişlerimizi nasip etsin bizlere inş şimdiden hayırlı olsun bebişlerin sana

canım benimde ilk hamileliğimde çok mide yanmam oluyordu. yemeklerden sonra 1 tatlı kaşığı dolusu susam atıyordum ağzıma geçiyordu hemen. kızlar bi de yemek esnasında sıvı tüketmeyin. ymeklerden önce veya sonra için suyunuzu.

Merhaba tatlım ; dr bana gebe kalmadan 3 ay önce içmelisin diyerek folbiol verdi ben hemen dusundugumu soyleyınce bır an once baslamalısın oyleyse dedı onu kullanıyorum hala benimde önce hafif bir baş dönmesi olmuştu öğrenmeden bir hafta öncesinde ardından inanılmaz bir mide bulantısı mide yanması ve agrı olmustu canım 2-3 gün ...3. gün sonunda acile gitmek zorunda kaldım bulantım ve agrımdan bende ıdrar yolu enfeksıyonu da vardı Dr bana o gun serum taktı gecmedı ıgne yaptı oyle gectı canım.Ertesı gunde kendı dr m bana rennie surubunu ve emedur verdi .Eczacı her gun ıceceksın dedı ama ben her gun ıcmıyorum ılk bı kac gun her gun ıctım sonra agrı bulantı hazımsızlıgım olursa ıcerım dıye ıcmıyorum su an canım..Sende mıde agrısı oldu mu pekı?

canım ilk 3 ay içmemiz gerekiyor.ihmal etme çünkü çok önemliymiş..

yok cnm bnm cok suprız oldu bız basta ısteklı yapmadık benm bı rahatsozlıgım vardı o bı sure korunmdan dıkkat etmeye calıstık hamıs kalmısım doktora gıttım bana demesn mı ıkız bunlar ama mercımek kadarlar daha haftaya gel yıne bakıcaz ben basladım aglamaya doktorda ben sana ugurlu geldım ne dıye geldın nasıl cıkıyorsun deyıp gulmez mı ama sımdı alıstım ve cok mutluyum sadece konusucak arkadaslra ıhtıyacım var butun topıklerdekıler uzun suredır bırbırını tanıdıgı ıcın oyle muhabbet ortamı olmadı ınsllah sızınle olur

ay ne güzel tebrik ederim canım ben de ikizim olsun çok istemiştim. kısmet değilmiş.ilk gebelik mi?

hayır cnm mide ağrım hiçbişekilde yok şükür
sabahları hafif bulantılarım var 3 gündür...ne güzel seviniyodum benim hiçbişeyin yok die kendime nazar ettim sanırım...
mide yanmam çok çok çok fena var göğüsümde ateş yanıyo sanki.bide boğazımda bi yumru var.ağzıma hep ekşi sular geliyor..

günaydın kızlar hayırlı cumalar....bende hamile kalmadan önce 3 ay kullandım simdide devam dedi doktorum 3 e çıkardı hatta ama ne zamana kadar olduğunu bende sormadım oda bişey demedi ama bildiğim 3 aya kadar devam yada 8 hafta sonuna kadar....öğrenirsem 21 şubatta kalp atışlarını duymaya gitcez meleğimin allahın izniyle solerim sizlerede....

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım ılk bebekmı senın

günaydın güzel annişler hayırlı cumalarrrr
biz bugün 5+2 yiz ve akşam kesemizi görmeye gidecez bize dua edin teyzeleriiiii hayırlı haberlerle dönelim inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…