Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın güzel annişler hayırlı cumalarrrr
biz bugün 5+2 yiz ve akşam kesemizi görmeye gidecez bize dua edin teyzeleriiiii hayırlı haberlerle dönelim inşallahhhh
günaydın güzel annişler hayırlı cumalarrrr
biz bugün 5+2 yiz ve akşam kesemizi görmeye gidecez bize dua edin teyzeleriiiii hayırlı haberlerle dönelim inşallahhhh
hayırlı olsun canım ılk bebekmı senın
tamam zaten kesemizi görelim inşallah haber vericezaaaaa yok yakınız benımde 5+1 ama benm kontrol pazartesı gunu ınsallah gorursunuz keseyı banada haber verır mısın ben tabı ıs dolayısıyla pazartesı degıl ancak bıdahakı cumartesı gıdıcem
hayırlı cumalar canım.ınsallah kesenızı gorursunuz.hayırlı olsun
tamam zaten kesemizi görelim inşallah haber vericez
cumartesiyi nasıl bekliceksin canım ben akşamı edemicem valla
doktorunla görüşseydin bu cumartesi görseydin haftaya kalp atışını alırsınız nerdeyse
aminnnn inşallahhh bütün hamilelerin sağlıklı gelişsin bebişleri inşallahhhh
ara doktorunu cumartesi gel derse gidersin yarın, keseyi göremeyebiliriz derse haftaya gidersincnm valla yarında gıdebılırım dıye dusnuyorum ama keseyı gormezsem bıdaha para verıpte muayene olmaktan korkuyorum bılemedım napsam bı yanım yarın gıt dıyor bı yanım haftaya gıt kesın olsun dıyor
teyzecikler merhaba,
Yarın sabah gidiyorum doktora inşallah hayırlı haberlerle gelirim bebişin kalp atışlarını duyarım .. çok ama çok heyecanlıyım durduramıyorum kendimi düşünmekten alamıyorum.. tahlil yapılıcak yarın beni kan da tutar ama şu an ondan bile korkmuyorum sadece duymak istediğim kalp atışlarıı:18: umarım size yarın güzel haberlerimi paylaşırım..
allah razı olsun canım 27 şubat pazartesi günü okuyabilir misin
hadi bakalım..hayırlı haberlerle dönün annesi..keseciğinizi görün hayırlısı ile..günaydın güzel annişler hayırlı cumalarrrr
tamam cnm okurum ama bana hatırlatmak için sen o gün özelden yazarmısın nnn
hadi bakalım..hayırlı haberlerle dönün annesi..keseciğinizi görün hayırlısı ile..
günaydın kızlar nasılsınız? Cumanız mübarek olsun. Allah herkesin dualarını kabul etsin. Zeynepazra canım ayetel kürsi mi okutuyorsun. Istersen ben de okuyabilirim senin için. Zamanı belirtirsen okurum canım 1 tane dimi?
günaydın kızlar hayırlı cumalar....bende hamile kalmadan önce 3 ay kullandım simdide devam dedi doktorum 3 e çıkardı hatta ama ne zamana kadar olduğunu bende sormadım oda bişey demedi ama bildiğim 3 aya kadar devam yada 8 hafta sonuna kadar....öğrenirsem 21 şubatta kalp atışlarını duymaya gitcez meleğimin allahın izniyle solerim sizlerede....
isterim tabi canım eğer sana da uygunsa 6 mart salı günü okur musun ben sana yine hatırlatırım o gün inşallah allah razı olsun