2012 Ekim Anneleri

canım sorma ya oku oku benimde içim şişti.hamile olduğumu öğrendim acaba kimyasal mı? sonra değerim yükseldi acaba dış gebelik mi? keseyi gördüm ay boş gebelik mi?yani bunun sonu yok bence bunları hiç düşünmemeliyiz aslında.o bebeğin ruhu üflendiyse canım hiçbirşey engel olamaz.bende 15 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğim,heyecanlıyım,ama düşünmemeye çalışıyorum.peki sen yumurtladığın günü biliyomusun,yani aslında adetin ne zaman başladığı değil,yumurtanın ne zaman döllendiği önemli.

ya ben 6 ile 10 ocak arası olduğunu düşünüyorum benim tahminlerime göre, ama geç de olabilir erkende kesin olarak bilmiyorum tatlım..

gördüm canım ellerine sağlıkk:KK19::KK19:

TŞk ederim tatlım inan ki çok zor oluyormuş bu tablo işi bana yardımcı oldular yoksa ben mümkün değil yapamazdım :KK50: Ben böyle bir topik açtım çünkü bu konuda eksik gördüm yoksa bende bilgilerimi verip arada girip muhabbet etmeyi isterdim. Ben sorumluluk aldım bir bakıma ama mutluyum burda paylaşacağımız güzel günler olucak inşallah :emir_bebek:

TŞk ederim tatlım inan ki çok zor oluyormuş bu tablo işi bana yardımcı oldular yoksa ben mümkün değil yapamazdım :KK50: Ben böyle bir topik açtım çünkü bu konuda eksik gördüm yoksa bende bilgilerimi verip arada girip muhabbet etmeyi isterdim. Ben sorumluluk aldım bir bakıma ama mutluyum burda paylaşacağımız güzel günler olucak inşallah :emir_bebek:

sağol canım,birinin bu sorumluluğu alması gerekiyordu.valla bilsem yardım ederim sana ama bende hiç anlamıyorum:KK50:

Kızlar müjdeler olsun kan tahlilimi bana mail attılar
Sonucum 3096.53 çıkmış :nazar::nazar::nazar: Rabbime şükürler olsun ki meleğim annesine sıkı sıkı tutunmuş :nazar::nazar::nazar: Doktorumu arıyorum şimdi müsait herhalde açmadı teli ama değerimi söyleyecem bakalım ne diyecek. Şükürler olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sonucum 3096.53 çıkmış :nazar::nazar::nazar: Rabbime şükürler olsun ki meleğim annesine sıkı sıkı tutunmuş :nazar::nazar::nazar: Doktorumu arıyorum şimdi müsait herhalde açmadı teli ama değerimi söyleyecem bakalım ne diyecek. Şükürler olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tebrik ederim,çok sevindim,inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin:nazar::nazar:

tebrik ederim canım benim. tablo güzel olmuş teşekkürler.

Arkadaslar yukarda gormussunuzdur 2012 ekim anneleri konusu sabitlendi. O sabit konudan devam edersek bolunme olmaz daha saglikli bir paylasim olur. Ben onceki hamileligimde de yine sabit olan 2010 ekim anneleri konusundaydim, baska konular da orayla birlesmisti, cok guzel dostluklar kazandik. Herkese iyi hamilelikler dilerim bu arada

Bak şimdi bu yaptığın oldu mu arkadaşım fragola
O konuyla ilgili yöneticilerle konuşuyorum. Sabitlenmiş olabilir ama bu durum değişedebilir.
Burda benim emeğim var tablo hazırladım arkadaşlarıma faydalı bilgiler veriyor. Kimseyi de burda tutmaya zorlayamam. Ama bu şekilde de yapma lütfen isteyen istediği yerde kalsın

X