- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
Kızlar tabloyu gördünüz mü bakim?
gördüm canım ellerine sağlıkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar tabloyu gördünüz mü bakim?
ellerine sağlık canım .en tonton anne ben miyim :))
canım sorma ya oku oku benimde içim şişti.hamile olduğumu öğrendim acaba kimyasal mı? sonra değerim yükseldi acaba dış gebelik mi? keseyi gördüm ay boş gebelik mi?yani bunun sonu yok bence bunları hiç düşünmemeliyiz aslında.o bebeğin ruhu üflendiyse canım hiçbirşey engel olamaz.bende 15 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğim,heyecanlıyım,ama düşünmemeye çalışıyorum.peki sen yumurtladığın günü biliyomusun,yani aslında adetin ne zaman başladığı değil,yumurtanın ne zaman döllendiği önemli.
ya ben 6 ile 10 ocak arası olduğunu düşünüyorum benim tahminlerime göre, ama geç de olabilir erkende kesin olarak bilmiyorum tatlım..
gördüm canım ellerine sağlıkk
TŞk ederim tatlım inan ki çok zor oluyormuş bu tablo işi bana yardımcı oldular yoksa ben mümkün değil yapamazdım Ben böyle bir topik açtım çünkü bu konuda eksik gördüm yoksa bende bilgilerimi verip arada girip muhabbet etmeyi isterdim. Ben sorumluluk aldım bir bakıma ama mutluyum burda paylaşacağımız güzel günler olucak inşallah
sağol canım,birinin bu sorumluluğu alması gerekiyordu.valla bilsem yardım ederim sana ama bende hiç anlamıyorum
Hallettik artık çok şükür bir tablomuz var kızlar merak etmeyin İnşallah tablomuzdaki kızların sayısı artacak
Ayy saatler geçmiyor yahuu
Kızlar müjdeler olsun kan tahlilimi bana mail attılar
Sonucum 3096.53 çıkmış Rabbime şükürler olsun ki meleğim annesine sıkı sıkı tutunmuş Doktorumu arıyorum şimdi müsait herhalde açmadı teli ama değerimi söyleyecem bakalım ne diyecek. Şükürler olsun
tebrik ederim,çok sevindim,inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
Kızlar müjdeler olsun kan tahlilimi bana mail attılar
Sonucum 3096.53 çıkmış Rabbime şükürler olsun ki meleğim annesine sıkı sıkı tutunmuş Doktorumu arıyorum şimdi müsait herhalde açmadı teli ama değerimi söyleyecem bakalım ne diyecek. Şükürler olsun
tebrik ederim canım benim. tablo güzel olmuş teşekkürler.
Değerim nasıl sizce kızlar? Kaç haftalık gebelik olabilir? Bu değerde kese görülürdü herhalde :26:
bundan önceki değer kaçtı canım?