2012 Ekim Anneleri

Bugün ilk defa yaptırdım canım :26:

3bin küsürdü herhalde çok iyi. benim pazartesi 232 idi. bugün 485e fırlamış doktor ikiz olabilir dedi. ben de tam bilmiyom. herkeste bu değerler değişiyor herhalde. 2 gün sonra bi daha yaptır istersen doktora sor.

Değerim nasıl sizce kızlar? Kaç haftalık gebelik olabilir? Bu değerde kese görülürdü herhalde :26:

değerin gayet güzel,benimde üç gün önce bu değerdeydi.şuan 5 hattalık hamileyim.ama kişiden kişiye değişebiliyor tabi.bu değerle keseyi de görebilirsin ama karından gözükmez sanırım.

Bak şimdi bu yaptığın oldu mu arkadaşım fragola
O konuyla ilgili yöneticilerle konuşuyorum. Sabitlenmiş olabilir ama bu durum değişedebilir.
Burda benim emeğim var tablo hazırladım arkadaşlarıma faydalı bilgiler veriyor. Kimseyi de burda tutmaya zorlayamam. Ama bu şekilde de yapma lütfen isteyen istediği yerde kalsın

Ah evet simdi ogrendim, arkadasim benim amacim senin basligini baltalamak degil inan :) , diger baslik sabitlendi diye dedim. Bu baslik sabitlenseydi o basliga yazardim bunu, maksat bolunme olmasin yani 10 ekim annesi burda 5i orda yazismasi cok mantiksiz, neye gore dagilacagiz ki? Maksat hep beraber paylasmak olmali ben o yuzden yazdim yoksa orasiymis burasiymis hic onemi yok benim gozumde

Evet guzel olmus, diger baslik da silinmis ordaki arkadaslar da buraya gelecek sanirim, hayirli olsun yeni sabit baslik ve konu

Kızlar burdan devam ediyoruz galiba yaşasınnnn :KK9::KK9::KK9::KK9:
Gelsin herkes çok mutlu oluruz çoğaldıkça :KK16::KK16::KK16:

Kızlar bana bilgilerinizi vermeye devam edin yeni gelenlerde versin yavaş yavaş giricem bilgileri :KK34:

Bu arada ben olsam ciddi bir görev paylaşımı yaparım. Ekim 2012 Anneleri parmakla gösterilir : )

mesela ocak annelerine şöyle bir proje yaptık www.ocakanneleri.com bunun aynısını sizede yapabiliriz.

Bilginize

Hatta size ekimanneleri.com ve ekimbebekleri.com bu iki siteyi aktif edip paylaşalım sizlerle......

konu sahibi canım arkadaşım ve diğer tüm anne adaylarını tebrik ediyorum..burda bu kadar hamiş var.bana da dua edin de topiğinize gecikmeli olarak ben de katılayım :-)))):KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Bu arada ben olsam ciddi bir görev paylaşımı yaparım. Ekim 2012 Anneleri parmakla gösterilir : )

mesela ocak annelerine şöyle bir proje yaptık www.ocakanneleri.com bunun aynısını sizede yapabiliriz.

Bilginize

Valla ben varım zaten şu topik için bile neler yapabilirim diyordum kaç gündür daha da fazlasını yapıcam inşallah mesela hamilelikle ilgili yararlı bilgileri burda paylaşalım copy paste edelim sonuçta hepimizin derdi anne olmak başka bişey değil ki Hayat paylaşınca güzel :KK34:

konu sahibi canım arkadaşım ve diğer tüm anne adaylarını tebrik ediyorum..burda bu kadar hamiş var.bana da dua edin de topiğinize gecikmeli olarak ben de katılayım :-)))):KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

naz ım hoş geldin sefa getirdin arkadaşım. :21:
Burda hamiş arkadaşlarım var bende öyleyim Allah nasip ederse ekim ayında anne olucaz. Sana da dualarım sonsuz biliyorsun en yakın zamanda seni de hamiş görmek en büyük dileğim. bebişlerimizi birlikte büyütücez inşallah

Valla ben varım zaten şu topik için bile neler yapabilirim diyordum kaç gündür daha da fazlasını yapıcam inşallah mesela hamilelikle ilgili yararlı bilgileri burda paylaşalım copy paste edelim sonuçta hepimizin derdi anne olmak başka bişey değil ki Hayat paylaşınca güzel :KK34:

görev paylaşımı olursa bende ilgilenebilirimm:KK9::KK9:

Bu arada şu çekincemi de paylaşmak istiyorum böyle can ciğer kuzu sarması olduğum haydeee süpersiniz dediğim ay anneleri ile sonra çok ters düştük inşallah Ekim annelerinde bunu yaşamayız : ) hatta adını vermeyeceğim bir ay grubunada bunu dedim aradan 1 hafta geçmedi kavga kıyamet :)

En önemli konu hamilelik sürecinde fotograf paylaşacaksanız lütfen bunu kişisel albümlerinizden özel olarak paylaşın ki sorun olması nzira orada sadece siz ve izin verdikleriniz görebiliyor. İstediğiniz zaman silebiliyorsunuz ama buraya paylaştığınız kişisel fotolar malesef asla silinmiyor lütfen bunlara çok dikkat edin.

X