2012 Ekim Anneleri

merhaba arkadaşlar bende diğer topiğe yazmıştım ama burda tablo da oluşturmuşsunuz ne güzel

Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini

ben izmir'de yaşıyorum ,yaş 27, sat 28 aralık ,beklenen doğum tarihi 03/10/2012 ve kilom malesef 77 olarak tartıldım doktorda

ekler misiniz beni de listeye?

kızlar bu sabah gittim yine kan verdim. pazartesi değer 232 idi. bugün 485 çıktı. doktor maşallah süperrrrrrr dedi. ikiz olmasın da dedi:SSSSSSSSSSSSSSSSSS şaştım kaldım sizce olabilir mi böle bişi pazartesi ya da salı gel bakalım dedi. ben nasıl sabredecem ya o güne kadar????????????

Hoş geldiniz kızlar :KK34:
Evet gördüm ama orda bir faaliyet yoktu ben burda tablo hazırlamayı düşünüyorum ayrıca topik kurucusu hamile değil. Bizimle aynı heyecanı yaşayamaz diye düşünüyorum hal böyle olunca topikle yeteri kadar ilgilenemez.
Burda olmak isteyenler buraya gelsin orda olmak isteyenler oraya gitsin önemli olan ekim annesi olmamız :KK34:

nasil boyle dusunceye sahipsiniz siz.ne demek heyecani yasayamaz ben ne umitlerle o topigi actim... ben cizelge yapmaya calisiyorum ve hergun aktifim.lutfen tanimadiginiz bilmediginiz kisiler hakkinda yorum yapmayin.

merhaba arkadaşlar bende diğer topiğe yazmıştım ama burda tablo da oluşturmuşsunuz ne güzel

Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini

ben izmir'de yaşıyorum ,yaş 27, sat 28 aralık ,beklenen doğum tarihi 03/10/2012 ve kilom malesef 77 olarak tartıldım doktorda

ekler misiniz beni de listeye?

Hoş geldin canım tabloya seni de ekliyorum :KK34:

kızlar bu sabah gittim yine kan verdim. pazartesi değer 232 idi. bugün 485 çıktı. doktor maşallah süperrrrrrr dedi. ikiz olmasın da dedi:SSSSSSSSSSSSSSSSSS şaştım kaldım sizce olabilir mi böle bişi pazartesi ya da salı gel bakalım dedi. ben nasıl sabredecem ya o güne kadar????????????

Bende az önce verdim kan öyle zor dışarı çıktım ki her taraf aşırı karlı zor yürünüyor tabi doktora bile gidemedik bugün ptz ye kaldı en azından kan verdim öğlen 4 e kadar alıcam sonucumu inşallah :nazar:

masumiyet canım inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan.ben 26 yaşındayım,ilk bebeğim olacak inşallah,5 haftalık hamileyim, sat 28 aralık,muhtemel doğum tarihi de 3 ekim bu arada 172 boyunda ve 64 kiloyum.

masumiyet canım inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan.ben 26 yaşındayım,ilk bebeğim olacak inşallah,5 haftalık hamileyim, sat 28 aralık,muhtemel doğum tarihi de 3 ekim bu arada 172 boyunda ve 64 kiloyum.

yaşadığın şehri de söylersen güzel olucak :)

Bende yazılsam mı bilmiyorum kızlar yoksa pazartesi ni beklesem keseyi görmek için ama yapamicam galiba..
son adet tarihim 25 aralık, doğum tarihi 1 ekim görünüyor tabi doğrusunu allahım bilir, konya da yaşıyorum, 173 boy ve 51 kilo. ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse..

Bende yazılsam mı bilmiyorum kızlar yoksa pazartesi ni beklesem keseyi görmek için ama yapamicam galiba..
son adet tarihim 25 aralık, doğum tarihi 1 ekim görünüyor tabi doğrusunu allahım bilir, konya da yaşıyorum, 173 boy ve 51 kilo. ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse..

ve unutmusum yaşım 21 arkadaşlar :)

canım ben doktora pazartesi gittim ve kan değerim 530.5 çıktı, daha görünmez gelecek pazartesi gel dedi doktor..

evet benimde ilk değerim 500 dü ve kese görünmemişti.pazartesi görürüsün canımm,hatta daha erken bile görebilirsin:KK16:

evet benimde ilk değerim 500 dü ve kese görünmemişti.pazartesi görürüsün canımm,hatta daha erken bile görebilirsin:KK16:

Moral için çok saol bitanem, pazartesi günden beri içim içimi yiyor çok korkuyorum acaba cuma günü gitsem mi diye düşündük çünkü o güne kadar zor dayancazz ve bazen kötü şeyler okurken daha çok üzülüyoruzzz :18:

bugün 15:40 da randevum var benimde ultrason için ,bakalım görüncek mi bebiş :))

Bende bugün gidecektim doktora ama kar her yeri kapamış arabayı çıkaramadık yürüyerek bir hastane var oraya gittik de en azından kan verdim hava çok kötü yürümek bile zordu yani öyle söyleyeyim doktora ptz falan gidicem artık hem zaman ilerlerse bebeğin kesesini de görürüm inşallah :KK16::KK16::KK16:

Moral için çok saol bitanem, pazartesi günden beri içim içimi yiyor çok korkuyorum acaba cuma günü gitsem mi diye düşündük çünkü o güne kadar zor dayancazz ve bazen kötü şeyler okurken daha çok üzülüyoruzzz :18:

canım sorma ya oku oku benimde içim şişti.hamile olduğumu öğrendim acaba kimyasal mı? sonra değerim yükseldi acaba dış gebelik mi? keseyi gördüm ay boş gebelik mi?yani bunun sonu yok bence bunları hiç düşünmemeliyiz aslında.o bebeğin ruhu üflendiyse canım hiçbirşey engel olamaz.bende 15 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğim,heyecanlıyım,ama düşünmemeye çalışıyorum.peki sen yumurtladığın günü biliyomusun,yani aslında adetin ne zaman başladığı değil,yumurtanın ne zaman döllendiği önemli.

X