2012 Ekim Anneleri

Brck canım maşallah tam net değildi ama kese içinde görünüyodu bebiş yanlış görmediysem ne zaman gideceksin kalp atışlarını duymaya?

cnm benim bugün 6+4 bebişim
tickerdeki sat tarihime göre daha ilerde ultrasonda görünen daha geride.
işte 7 haftalıkken çağırdı ama ben gene de 7+4 te falanmı gitsem acaba diyorum.Bazı bebeklerin kalbi daha geç görülebiliyomuş.

Canım kanaman yoksa niye vurdurucan ki iğneyi zaten. Ben kanamam kesildiği anda iğneyi de kesicem.

Tebrik ederim canım. Darısı başımıza...

merhaba arkadaşlar nasılsınız bende bugün 6+2 oldum dr um beni kalp atışı için perşembe çağırdı 6+4 olucak erkenmi acaba...bebeğin ölçümlerine göre yeni adet tarihi belirlicez dedi bakalım geç döllenme olmuş bende takvimime bakmayın...sık idrara çıkıorum ve bulantım çok hafif oluyo

masumiyet canım benım gözünaydın. cok sevındımm.. senın minik hemen gosterdı kendini duyurdu kalp atısını.. masallahh masallahh.. üstten gözüktü dimi canım benım ??? :26:

insallah benımkıde bu hafta gosterir..

kızlar ya ultrason resimlerimi paylaştınız ?? merak ettim yaaa...:44:

Son düzenleme:
alttanmı bakıyor?neden okadar erken çağırdıki?7.haftada çağırıyorlar cnm normalde..
kızlar ya ultrason resimlerimi paylaştınız ?? merak ettim yaaa...:44:

evet cnm ben koymuştum

merhaba kızlar ,sabah sabah sinirlerim bozuldu hastanede , bugün çağırmıştı öğlene kadar bekletti ,sonra da 1den sonra gelin dedi doktor. ben de gittim muayenemi iptal ettim bir daha gitmicem o hastaneye.

izmirde olan arkadaşlar hangi hastaneye, hangi doktora gidiyosunuz?

Canım kanaman yoksa niye vurdurucan ki iğneyi zaten. Ben kanamam kesildiği anda iğneyi de kesicem.

canım benim hiç lekelenmem ve kanamam olmadı ama dr önlem amaçlı verdi sanıyorum haftada 1 tane yağlı iğne..
ama daha vurulmadım..vurulmayı da düşünmüyorum şimdilik..

inş seninde en kısa zaman da kesilir canım

tebrik ediyorummm..kucağınıza almakta nasip olsun inş..

Merhaba kızlar, çok gerginim ben yaaaa…..
Benim sat 4 ocak, ben 3 şubatta kan tahlili yaptırmıştım bi hastanenin laboratuarında adetim 1 yada 2 gün geçikmişti. Neyse ben tahlil yaptırınca sonuç 3455 çıkmıştı, laboratuardaki tekniker dediki sonuç çok yüksek 5 haftadan fazla olabilir üstüne görmüş olabilirsiniz. Nöbetçi doktorumuz burada ultrasona girin bence kese görünebilir. Neyse girdim ultrasona doktor baktı üstten ama minicik bi kesecik gördü yanı tahlil sonucu ve ultrason çelişiyodu. Aslında benim 4 ocak satıma göre normal, neyse bana dün için ( yani ayın 13.de) tekrar gelmemi istedi doktorun kafası karışmış. Akşam gittim yine aynı nöbetçi doktor vardı. Not almış ayın 3.de gittiğimde olan düşüncelerini deftere, bana diyorki son satın ne zaman, 4 ocak diyorum. Hayır yanlış biliyosundur diyor. Yahu niye yanlış biliyim. ama neymiş. Eğer 4 ocak olsaymış kan tahlili daha düşük olurmuş, tahlil çok yüksekmiş falan, neyse ultrasondan bakayım dedi. Bir saat baktı baktı mıy mıy mıy Allahım eşimle sinir olduk, en sonunda ağzından yarım yamalak kese tamamlanmış lafı çıktı. Eeee dedim normal değilmi işte, evet diyor senin tarif ettiğin son sat tarihiyle tutuyor. Demekki sizin makinenızda problem var diyorum. Olurmu öyle şey diyor. Niye fark var diyorum. Bilmiyorum diyor yaaa. Ben cahil halimle doktor oldum o hasta :) Boşuna bide para verdik o kadar ultrasonmuş şuymuş buymuş, bi kaçtane soru sorduk eşimle her şeye bilmiyorum diyor.Şu anda benim satıma göre 5+6 günlük, kese tamamlanması normal geldi, kalp atışı falan yoktu henüz göremedik buda normal geldi bana.ama doktora sinir olduk.ağzından zorla laf aldık, birde burada siz ilaçlar, vitaminlerden falan bahsetmişsiniz kızlar, bende soracaktım doktora ama daha tahlili değerlendiremeyen adama güvenemedim. Yanlış bişeyler falan yazar diye korktuk. 2 hafta falan bekleyip ay sonunda, doktorlarının methini duyduğum bir iki hastaneyi denemeyi düşünüyorum. Ozamana kadar hiç bişey kullanmasam olmazmı, zaten başka seçeneğim yokta.

canım benim hiç lekelenmem ve kanamam olmadı ama dr önlem amaçlı verdi sanıyorum haftada 1 tane yağlı iğne..
ama daha vurulmadım..vurulmayı da düşünmüyorum şimdilik..
proluton depotmu?
okadar geç giriyorki ete yağlı bir iğne mafediyor beni
bende haftada bir vuruluyorum doktorum verdiyse vardır bi sebebi kızlar
kafama göre iş yapmam
önlem amaçlı vermiştir verdiyse demekki

proluton depotmu?
okadar geç giriyorki ete yağlı bir iğne mafediyor beni
bende haftada bir vuruluyorum doktorum verdiyse vardır bi sebebi kızlar
kafama göre iş yapmam
önlem amaçlı vermiştir verdiyse demekki

evet canım aynı iğnee...
abimin eşine vermişti o vurulduktan sonra ağlıyordu iğne sanki orda kalıyor yayılmıyor diyordu ee yağlı olunca yayılmaması normal tabi..
benim iğne fobim var..sırf bu iğne için hamileliğime sevinememiştim ben o kadar yani..
bu gittiğim dr da gerek yok senin şimdilik herşey yolunda dedi..

verdiği iğne de progestan depoluyormuşş..

bende dr lardan çok çektimm..hala bir dr a giderken 50 yerden araştırmasını yapıyorum..çok iyi dr ların olduğu gibi işini bilmeyen drlar da var..allah karşılaştırmasın...

folik asit kullanmıyor muydunuz en önemlisi o..kendiniz alıpta kullanabilirsiniz..

evet cnm totom çok acıyo hala var geçen haftanın acısı.O yüzden bu akşam sağ tarafıma vurdurucam...
Bide hastanede 2 kız var biri hiç acıtmıyo diğeri acıtıyo acıtana denk geliyorum genelde çok tırsıyorum o kızdan
resmen ağlıcak gibi oluyorum bende..kan aldırırken hiç acımıyor cnm ama iğneyi sevmyorum

allah muhafaza inş bu sefer iyi olana denk gelirsin :)

bende kan aldırmaya alıştım artık..bugün 5 tüp kan verdim tırsmıyorum ondan artık :)

ama iğne vurulmak deyince ilk ben kaçarım

merhaba kızlar nasılsınızz
ben yarın tekrar gidecem dr a kesem büyüyormu diye bakacakmış drm ilk bebeğimi kaybettiğimden dolayı sık sık bakacaz sana dedi dua edin kızlar yarın güzel haberlerle geleyimmm
sizler naptınız?
edam ı masumiyeti okudum çok mutlu oldum diğer arkadaşlarada selamm olsunn

dualarım seninle inş canımm..
güzel düşün sonuçta güzel olsunn..

heyecanla bekliyoruz dr sonrasını

bizim seninle günlerimiz aynı gibi sanırım......
yok dediğim gibi ben hiç bişey kullanmadım, pek araştırmamıştım. kimsede tavsiye etmemişti.
burda sizden duydum zaten... akıntım vs. yok zaten.
sadece midem alt üst okadar folik asit alayım ozaman teşekkürler.

öncelikle hayırlı olsun canım bebeğin..Allah'ım nasıl doktorlar var böyle?nasıl bilmiyorum diyo herşeye şaştım kaldım.haftaya kadar daha iyi bi dr bulursun inşallah o zaman kalp atışlarını da duyarsınız.folik asit kullanman lazım canım.ilk aylar çok önemliymiş folik asit.

inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin canım...

kesecikler bebekler kalp atışları hayırlı uğurlu olsun,Allah aynı sağlıkla 2li 3lü testleri dopplerleri geçmeyi kucağnıza almayı nasip etsin:) sıra geldi benim kuzuma cuma gününe kadar böyle bekliyorum,tehlike olmasın diye iş te yapmıyorum. zaten 8den 4e kadar okuldayım gelince de az bi yemek yapıyorum sonra yatış sırtüstü dinleniyorum. elektrik süpürgesini bile çalıştırmıyorum.1.düşük olunca insan korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…