2012 Ekim Anneleri

valla canım ne sen sor ne ben anlatayım yaşadığım o anları..
dehşetti..siz siz olun anestezi olmadan sakın kabul etmeyin..
ben kabul etmek zorunda kaldım kanamam vardı..
ve ben eşimin görevi icabı doğuda küçük bir ildeyim..
gerci kabul ettim de sayılmaz dr biz bu şekilde yapıyoruz dedi bir de özel hastaneydi..
ben tabi o anları yaşadığım için kürtaj sonrası eve geldiğimde sanki hiç bir agrım kalmamıştı..
sonrasında da hiç ağrım olmadı zaten..

sen aklına bile getirme canım herşey çok güzel olacak

teşekkürler kızlar verdiğiniz bilgiler tavsiyeleriniz benim için önemli. çok sağoluni bide doktorumu bulabilsem inşallah rahatlıycam

Hakikaten çok güçlüymüşsün. Benim de 2. gebeliğimde 11. haftada kalbi durmuştu bebeğin. Anestezi alarak kürtaj oldum ama kontrole gittiğimde parça kaldığı için bir kürtaj daha yapacağız. Birşey hissetmezsin, adet sancısı dedi gerizekalı kadın. Ben de kandım ve yaptırdım. Şimdi hatırlamak bile istemiyorum.

İlk gebeliğim de an anembriyonikti, yani boş kese. Allah hiçbirimize yaşatmasın. Güzel şeylerden bahsedelim yaaaa!!!!!!!!!!!

Mesela cinsiyet tercihiniz var mı? (tabii ki öncelikle sağlıklı olsunlar inşallah) Benim bir oğlum var. Kızım olsun çok isterim. Oğlan olursa da oğluma arkadaş olur inşallah. Allah hayırlısını versin...

selam kızlar midem çok bulanıyo yaa mahvoldum benim kontrolüm pazartesiye kısmetse o zaman 6+6 olcak kalp atışları duyulur inşallah.progestanı içiyorum halen. bebiş geçen perşembe 5+2 de 12mm bakalım inşallah herşey yolundadır çok yorgunluk halsizlik midem bulantım var

canım zaten hatırlamak bile istemiyorum delircek gibi oluyorum...
haklısın güzel şeylerden bahsedelim bebişlerimizde üzülmesin :))

ben erkek hissediyorumm..ilk bebeğim olucak farketmez aslında ama gönlümde yatan kız tabi ki :))

Aynen ben de erkek hissediyorum :))

meraba güzel hamişler sevgililer gününüz kutlu olsun

ben tüp bebekle hamileyim 4+6 haftalık bunu internetten hesapladım daha ilk muaynemiz cuma günü olacak hayırlısı bakalım
benide aranıza alırsanız sevinirim

siz çoğunuz benden daha tecrübelisiniz bana yardımcı olurmusunuzz?

adet sancısı gibi sancılarım oluyor sanki bir an kan boşalıverecekmiş gibi 1-2 dk sürüyor geçiyor bu tarz şeyler yaşayanınız varmı?

bide ben çalışıyorum uzun süre oturmam gerekiyor arada merdiven inip çıkıyorum ama çooookkk yavaş inip çıkıyorum bunların bebek yada bebeklerime zararı olurmu bana yadımcı olursanız sevinirim :26:

nolur içime su serpin doktora gidene kadar rahat edemicem:26:

gözünaydın canım..hayırlı olsun... hoşgeldin...

adet sancısı gibi ağrılar normal.çoğumuzda oluyo.bazen arada kasıklarımda batmalar oluyo bende de.merdiven inip çıkmanın bi zararı da olacağını sanmam.benim evim de 3. katta asansör yok oğlumla çıkıyoruz hep merdivenleri.hızlı çıkmadıkça bi sorun olmaz herhalde.sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Canım hayırlı olsun

o ağrılar çok normal hemen hemen bütün hamilelerde olur..
merdiveni de hızlı çıkıp inmediğin sürece sorun olmaz..

güzel düşün güzel olsun
cuma günü haberlerini bekliyoruz..

lara öncelikle hayırlı olsun gebeliğinn
evet cnm adet sancısı gibi sancılar normaldir hepimizde oluyor...
merdivenden inip bende çıkıyorum yavaş yavaş.

çok sağolun teşekkür ederim
biraz rahatladım insan bilsede ille duyması yaşaması gerekiyor işte
bende artık buralıyım cuma günü güzel haberlerle dönerim inşallahhhhhh kaselerimizi görecez tek yada çift olabilir cuma belli olcak
bize dua edin olurmu hayırlı haberlerle dönelim
hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın iyiakşamlar

meraba kizlardoktordan geldim kalp atislarimizi duyduk cok sukur hersey de yolundaymisss allahima sukurler olsunn cok guzel bi duyguydu..tam muayeneden ciktik eve gelicez esimde bagaji acti hediyelerin bunlar senin dedi daha once vermemis kotu bisi duyarsak uzulurum die vermicekmis ama allaha sukur guzel seylerle ciktik doktordan.bi baktim bagaja cicek seklinde buketlenmis sekerlemeler,bana hamile kiyafetleri,arti bebisimize de kiyafetler almiscok duygulandik sokagin ortasinda agladim ben esiminde gozleri doldu dokunsam aglicaktibole bi sevgililer gunu yasadik..hee bnm de hediyem ondan sonra eline verdigim ultrason kagidi olduunese hic unutamicagim bi 14 subat olucak buen kotu gunumuz bole olsun kizlar...
bu arada bnmde bebisim 6.5 mm imis.bide 6 hafta 4 gunluk ticker sata goreydi..ole iste bendeki havadisler...

tebrik ederim allah bebeğinizin sağlıkla doğduğu günü de göstersin inşallah. bizimki daha erken ama umarım bizde bebeğimizi sorun çıkmadan görebilir kalp atışını duyabiliriz. allah herkese yaşatsın bu tatlı heyecan ve mutlulukları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…