2012 Ekim Anneleri

bizim seninle günlerimiz aynı gibi sanırım......
yok dediğim gibi ben hiç bişey kullanmadım, pek araştırmamıştım. kimsede tavsiye etmemişti.
burda sizden duydum zaten... akıntım vs. yok zaten.
sadece midem alt üst okadar folik asit alayım ozaman teşekkürler.

son adet tarihiniz ne benim ki 5 ocak canımm...

hamilelik planlıysa korunmayı bıraktıktan sonra folik asit öneriyorlar..
bebek için çok önemli...
kullanırsanız iyi olur..folbiol yada folikasit..

zaten geri kalan şeyleri dr unuz verecektir..

merhaba arkadaşlar nasılsınız bende bugün 6+2 oldum dr um beni kalp atışı için perşembe çağırdı 6+4 olucak erkenmi acaba...bebeğin ölçümlerine göre yeni adet tarihi belirlicez dedi bakalım geç döllenme olmuş bende takvimime bakmayın...sık idrara çıkıorum ve bulantım çok hafif oluyo

senin son adetin tarihi ne zaman bende de (sanırım)geç döllenme var da merak ettim.

kesecikler bebekler kalp atışları hayırlı uğurlu olsun,Allah aynı sağlıkla 2li 3lü testleri dopplerleri geçmeyi kucağnıza almayı nasip etsin:) sıra geldi benim kuzuma cuma gününe kadar böyle bekliyorum,tehlike olmasın diye iş te yapmıyorum. zaten 8den 4e kadar okuldayım gelince de az bi yemek yapıyorum sonra yatış sırtüstü dinleniyorum. elektrik süpürgesini bile çalıştırmıyorum.1.düşük olunca insan korkuyor.

tşk ederim canımm...
darısı sana olsun inş :nazar:

bende de var 1 düşük..o yüzden elimden geldiğince uzanmaya çalışıyorumm..
dikkat etmemiz lazım ilk 3 ay..

Kızlar merhabalar nasılsınız?dün kontrolüm vardı dr a gittim.benimde ilk gelişmediği için dr um 1 hafta arayla bakmak istedi.çok şükür ki bebişim büyüyor:)kalbinin 120 ve üzeri atması gerekir demişti 130 atıyodu canım bebişimin kalbi.sorun yok dedi.sata göre 7+0 ultrasona göre 6+5.ama normal hiç meraklanma geç döllenmedir dedi.bide sanırım ultrason 28 güne göre hesaplarmış ,benim adetim 30 günde bir olur sanırım onla alakalı bu 2 günlük fark:)bide bulantılarım falan yok.rahatım yani.ama halsizlik ve uyuma isteğim oluyor.umarım böle sorunsuz geçer.
Bu arada masumiyet canım senin adınada çok sevindim.inşallah sorunsuz geçer herşey.allahım tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini duymak nasip etsin...

dualarım seninle inş canımm..
güzel düşün sonuçta güzel olsunn..

heyecanla bekliyoruz dr sonrasını :nazar:
sağol tatlımmm inşallahhh
güzel düşünmeye çalışıyorummm bende inşallah öyle olacakkk:KK16:
inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin canım...
inşallahhh canım :KK16::KK16:
Kızlar merhabalar nasılsınız?dün kontrolüm vardı dr a gittim.benimde ilk gelişmediği için dr um 1 hafta arayla bakmak istedi.çok şükür ki bebişim büyüyor:)kalbinin 120 ve üzeri atması gerekir demişti 130 atıyodu canım bebişimin kalbi.sorun yok dedi.sata göre 7+0 ultrasona göre 6+5.ama normal hiç meraklanma geç döllenmedir dedi.bide sanırım ultrason 28 güne göre hesaplarmış ,benim adetim 30 günde bir olur sanırım onla alakalı bu 2 günlük fark:)bide bulantılarım falan yok.rahatım yani.ama halsizlik ve uyuma isteğim oluyor.umarım böle sorunsuz geçer.
Bu arada masumiyet canım senin adınada çok sevindim.inşallah sorunsuz geçer herşey.allahım tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini duymak nasip etsin...
:nazar::nazar: maşallah canım ne güzel herşey yolundaymış gözün aydınnn

gözün aydın canım maşallahhh :nazar:

öncelikle hayırlı olsun canım bebeğin..Allah'ım nasıl doktorlar var böyle?nasıl bilmiyorum diyo herşeye şaştım kaldım.haftaya kadar daha iyi bi dr bulursun inşallah o zaman kalp atışlarını da duyarsınız.folik asit kullanman lazım canım.ilk aylar çok önemliymiş folik asit.

inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin canım...

İnşallah bende heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum. inşallah kesenin için boş kalmaz. gerildim zaten biraz. hevesimi kaçırdı adam. soru sormak ilaç sormak bile gelmedi içimden. folik asite başlıycam inşallah bugün.

merhaba arkadaşlar nasılsınız bende bugün 6+2 oldum dr um beni kalp atışı için perşembe çağırdı 6+4 olucak erkenmi acaba...bebeğin ölçümlerine göre yeni adet tarihi belirlicez dedi bakalım geç döllenme olmuş bende takvimime bakmayın...sık idrara çıkıorum ve bulantım çok hafif oluyo

canım erken değil eminim duyarsın hiç meraklanma:))inş.güzel haberleri yazarsın buraya..

Merhaba kızlar, çok gerginim ben yaaaa…..
Benim sat 4 ocak, ben 3 şubatta kan tahlili yaptırmıştım bi hastanenin laboratuarında adetim 1 yada 2 gün geçikmişti. Neyse ben tahlil yaptırınca sonuç 3455 çıkmıştı, laboratuardaki tekniker dediki sonuç çok yüksek 5 haftadan fazla olabilir üstüne görmüş olabilirsiniz. Nöbetçi doktorumuz burada ultrasona girin bence kese görünebilir. Neyse girdim ultrasona doktor baktı üstten ama minicik bi kesecik gördü yanı tahlil sonucu ve ultrason çelişiyodu. Aslında benim 4 ocak satıma göre normal, neyse bana dün için ( yani ayın 13.de) tekrar gelmemi istedi doktorun kafası karışmış. Akşam gittim yine aynı nöbetçi doktor vardı. Not almış ayın 3.de gittiğimde olan düşüncelerini deftere, bana diyorki son satın ne zaman, 4 ocak diyorum. Hayır yanlış biliyosundur diyor. Yahu niye yanlış biliyim. ama neymiş. Eğer 4 ocak olsaymış kan tahlili daha düşük olurmuş, tahlil çok yüksekmiş falan, neyse ultrasondan bakayım dedi. Bir saat baktı baktı mıy mıy mıy Allahım eşimle sinir olduk, en sonunda ağzından yarım yamalak kese tamamlanmış lafı çıktı. Eeee dedim normal değilmi işte, evet diyor senin tarif ettiğin son sat tarihiyle tutuyor. Demekki sizin makinenızda problem var diyorum. Olurmu öyle şey diyor. Niye fark var diyorum. Bilmiyorum diyor yaaa. Ben cahil halimle doktor oldum o hasta :) Boşuna bide para verdik o kadar ultrasonmuş şuymuş buymuş, bi kaçtane soru sorduk eşimle her şeye bilmiyorum diyor.Şu anda benim satıma göre 5+6 günlük, kese tamamlanması normal geldi, kalp atışı falan yoktu henüz göremedik buda normal geldi bana.ama doktora sinir olduk.ağzından zorla laf aldık, birde burada siz ilaçlar, vitaminlerden falan bahsetmişsiniz kızlar, bende soracaktım doktora ama daha tahlili değerlendiremeyen adama güvenemedim. Yanlış bişeyler falan yazar diye korktuk. 2 hafta falan bekleyip ay sonunda, doktorlarının methini duyduğum bir iki hastaneyi denemeyi düşünüyorum. Ozamana kadar hiç bişey kullanmasam olmazmı, zaten başka seçeneğim yokta.

Canım elevit ya da folik plus'ı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Elevit folik asiti de içeren daha kapsamlı bir vitamin. Emzirme döneminde de devam ettim ben oğlumda dr tavsiyesiyle. 4. gebeliğim bu benim, 2'si kayıp, 1 oğlum var. Hepsinde de verdi doktorlar folik asit. Erken gebelik dönemindeki folik asit eksikliği Allah korusun bebekte nöral tüp defekti diye bir anomaliye sebep olabiliyor. Hayırlı olsun canım bebeğin. Sağlıkla kucağına al...

Benimde 2 kimyasal düşüğüm oldu kızlarr..
Sizin normal gebeliklermiş daha acı hemde 3 ayı deviriyomuşsunuz nerdeyse.Ama vadeleri okadarmış yeni melekleriniz gelecek allahın izniyle:)
Kürtaj olmuştunuz dimi:KK5:Ben çok korkuyorum kürtajtanda.Bayıltıyolar dimi?

Sizin normal gebeliklermiş daha acı hemde 3 ayı deviriyomuşsunuz nerdeyse.Ama vadeleri okadarmış yeni melekleriniz gelecek allahın izniyle:)

canım 11 haftalık düşükten sonra benim 1 tane de ağustosta biyokimyasal gebeliğim var..

ben kürtaj oldumm..beni bayıltmadınlar..gece yarısı oldugu için anestezi uzmanı yoktu..
çok kötü geçti..o gün bu gündür çatala yatarken korkarım..

hatta bugün yattım çatal kürtal olduğum çataldı :18:

bence sen hiç aklına getirme böyle şeyleri..ben hep herşey çok güzel gidiyor diye düşünüyorum..

inşallah canım :KK16::KK16::KK16:
evet tatlım kürtaj oldum ben sen niye düşünüyosun korkuyosunki korkma da düşünmede bebişini düşün bence :KK34::emir_bebek::emir_bebek:
ama bilgi vereyim yinede ben anestezi aldım çok kısa süreli hiçbişey hissetmedim ama sonrası çok acı :KK43:

canım ya insanın etinden et koparr
nasıl anestezisiz oldun ya ne kadar güçlü bi insanmışsın sen...

sonrası derken sonrasında kasık ağrısı olduğunu biliyorum..
ne bileyim aklıma geliyo işte kızlar herşey benim böyle:KK43:

X