arkadaslar ebe hemsıre çok yakın arkadasım var alttan muayene onermıyor kesınlıkle duşuk rıskını arttırıyormuş aynı seyı dr da söyledı bence alttan muayene olmayın
kızlar bebeklerınız sag taraftamı sol taraftamı yazalımmı
tünaydın herkese...
dr kontrolünden geliyorum çok şükür kesemizi gördük...
sadece tek kese göründü..dr büyük ihtimal vucüt birini yok etmiş dedi..
8.2 mm küçücük birşeydi :)
15 gün sonra kalp atışı için gidicez...
kızlar bebeklerınız sag taraftamı sol taraftamı yazalımmı
hadi hayırlı olsun canım.inşallah kalp atışlarını da duyarsın...
tşk ederim canım inşş
Ben oluyordum kalktım çataldan zaten korktum asla olamam canım çok yandı..arkadaslar ebe hemsıre çok yakın arkadasım var alttan muayene onermıyor kesınlıkle duşuk rıskını arttırıyormuş aynı seyı dr da söyledı bence alttan muayene olmayın
Ben bilmiyorum cnm ne tarafta olduğunu anlayamıyorum ama sağ tarafım ağrıyo şu sıralarkızlar bebeklerınız sag taraftamı sol taraftamı yazalımmı
cnm hadi gözün aydın çok sevindim darısı başımıza.maşallah erken duyuldu kalp atışınızKizlar hastaneden yeni ciktim cepteen yaziyorum bebegimi gormeye gittm kalp atislarini dinledim gup gup atiyordu valla gozlerim doldu hayatimda bu kadar mutlu oldugumu bilmem bebis 6.5 mm mis gayet saglikli dedi 11. Haftada yine cagirdi darisi sizlerin basina
Kizlar hastaneden yeni ciktim cepteen yaziyorum bebegimi gormeye gittm kalp atislarini dinledim gup gup atiyordu valla gozlerim doldu hayatimda bu kadar mutlu oldugumu bilmem bebis 6.5 mm mis gayet saglikli dedi 11. Haftada yine cagirdi darisi sizlerin basina
Kizlar hastaneden yeni ciktim cepteen yaziyorum bebegimi gormeye gittm kalp atislarini dinledim gup gup atiyordu valla gozlerim doldu hayatimda bu kadar mutlu oldugumu bilmem bebis 6.5 mm mis gayet saglikli dedi 11. Haftada yine cagirdi darisi sizlerin basina
evet canım bir de kalp atışını duysak rahatlıcaz...
sen ne gün dr a gidiceksin??
bana folbiol-decavit-marincap balık hapı-metpaid mide bulantısı hapı verdi...
progestanı sormayı unuttum burdaki dr vermedi ama kutu bitmeye yakın arıcam dr...
canım bende bu cumartesi gidicem çalıştığım için doktor işlerimi cumartesi halletmek zorunda kalıyorum.
cumartesi günki görünen ultrason görüntüm buda 6+1
kocaman bir maşallah bebişine
belli oluyor dimi cnm bişiler olduğu kese içinde