Gözün aydın canım bebeğini görmüşsün için rahatlamış ne güzel
Benda yarın gidicem görmeye baakalım kalbimiz atmaya başlamış mı?
Slm kizlar. Bugun dr gittim bende kalp atislarini duydum bana biraz yavas geldi ama dr haftasina gore gelisimi guzel hersey normal dk.da 110 atyomus :)) haftaya dahada hizlancak hersey yolunda rahat ol dedi.. Biraz rahatlasamda yinede endiseliyim.. Bilmiyorum neden psikolojik olsa gerek.. İns bole saglikla birlikte ilerleriz hepimiz icinn hayrlisi.. Bnm sat 1 ocak dogum 7 ekim ama sezeryanla erken olur.. Hakkimizda hayirlisi...
tebrik ederim canım.. :119:inşallah sorunsuz bir şekilde geçirirsin bu dönemlerini..bide keseyi görsek rahat etsek..kızlar bende dün idrar testinde öğrendim hamileliğimi. 2 gün sonra gidicem doktora. umarım benimde sizler gibi sorunsuz bir hamileliğim olur. batım 7 şubattı. acaba ne zaman kalp atışlarını duyarız ve ultrasonda keseyi görürüz tahmini olan var mı?
canım çok şükür herşey yolundaymış..slm anne adaylarım benim
bugün kanama için dr gittik çünkü cumadan beri kesilmedi hiç
ultrasonda kalp atışlarını gördü dr teyzesi bebeğimin şimdilik iyiyiz
birde iğne vurdular kanama kesilsin diye ama çok çok iyi geldi bu kontrol bana
bebeğimin iyi olduğunu öğrendik
maşallah benim kuzuma Allah'ım bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza amayı nasip etsin
hoşgeldin..hayırlı uğurlu olsun bebişinmerhaba bende aranıza katılabilirim sanırım dün öğrendik bebişimizi
Slm kizlar. Bugun dr gittim bende kalp atislarini duydum bana biraz yavas geldi ama dr haftasina gore gelisimi guzel hersey normal dk.da 110 atyomus :)) haftaya dahada hizlancak hersey yolunda rahat ol dedi.. Biraz rahatlasamda yinede endiseliyim.. Bilmiyorum neden psikolojik olsa gerek.. İns bole saglikla birlikte ilerleriz hepimiz icinn hayrlisi.. Bnm sat 1 ocak dogum 7 ekim ama sezeryanla erken olur.. Hakkimizda hayirlisi...
slm anne adaylarım benim
bugün kanama için dr gittik çünkü cumadan beri kesilmedi hiç
ultrasonda kalp atışlarını gördü dr teyzesi bebeğimin şimdilik iyiyiz
birde iğne vurdular kanama kesilsin diye ama çok çok iyi geldi bu kontrol bana
bebeğimin iyi olduğunu öğrendik
maşallah benim kuzuma Allah'ım bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza amayı nasip etsin
Gunaydin guzel annecikler bugün meleğimizle ilk tanışma gunümüz bakalım annesini mutlu edicekmi dua edin bana gelince yazarım
gunaydım cnm umutlu gıt ve çok guzel haberlerle donmenı beklıcem bebegınede bızden slmlar ılet cnm:)))))
tünaydın herkese...
dr kontrolünden geliyorum çok şükür kesemizi gördük...
sadece tek kese göründü..dr büyük ihtimal vucüt birini yok etmiş dedi..
8.2 mm küçücük birşeydi :)
15 gün sonra kalp atışı için gidicez...
tünaydın herkese...
dr kontrolünden geliyorum çok şükür kesemizi gördük...
sadece tek kese göründü..dr büyük ihtimal vucüt birini yok etmiş dedi..
8.2 mm küçücük birşeydi :)
15 gün sonra kalp atışı için gidicez...
ayy çok sevindim hadi hayırlısı kalp atışlarını da duyduk mu bir kat daha rahatlıcaz ilaç falan verdi mi neler yapman gerektiğini söyledi
ayy çok sevındım cnm bebışını gördun bızde 20 sınde burdakı druma gıtcez kalp atışı ıçın 24 dede sehır dışındakı drumuza gıtcez 2 kez görmuş olucaz mercımegımızı :)))
Kızlar mide bulantınız ne zaman başladı benim hala başlamadı da merak ettm ve korkmaya başladım
ay ne güzel haberler maşallah...içim rahatlıyot bu güzel haberleri alınca. ben de bi görsem kesimi duysam kalbini ohhhh diyeceğim. bir de tam tarihim yok ya beni o da sinir bozucu. sat 25 aralık fakat geç döllenme bende. sanırım ekimnin ilk haftasına geliyor. benim doğum günümle aynı gün olma ihtimali yüksek:)cuma günü beni mutlu edecek inşallah bebişim.
edam hadi gozunaydın. insallah kalp atıslarınıda duyarsınnn gittiğinde... bende persmbe gidiyorum bakalımmmm...
arkadaslar ebe hemsıre çok yakın arkadasım var alttan muayene onermıyor kesınlıkle duşuk rıskını arttırıyormuş aynı seyı dr da söyledı bence alttan muayene olmayın
kızlar bebeklerınız sag taraftamı sol taraftamı yazalımmı