2012 Ekim Anneleri

aa aynı gibi günlerimiz kaçıncı haftandı canım kalp atışlarını ne zaman duydun yani? çok endişeliyim ben ya 18 inde kontrolüm

tebrik ederim canım.. :119:inşallah sorunsuz bir şekilde geçirirsin bu dönemlerini..bide keseyi görsek rahat etsek..
canım çok şükür herşey yolundaymış.. bazen uzun sürsede kanama allahın izniyle bebişe hiç bişi olmuomuş, içini ferah tut. meleğin seni bırakmıycak..
merhaba bende aranıza katılabilirim sanırım dün öğrendik bebişimizi
hoşgeldin..hayırlı uğurlu olsun bebişin tebrik ederim canım..

allah bizede kalp atışlarını duymayı nasip etsin..ben daha iki hafta bekliycem duyabilmek için:26: allah sağlıklı bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin inşallah..

merhaba canım çokk sevindim adına duydun yani miniğinin kalp atışalrını dünyanın en mutlu insanı olmaya yeter bu ses değilmisağlıkla hepimiz duyucaz inşallahhh

kızlar günaydın bende her geçen gün heyecanlanıyorum. arkadaşlar çok güzel haberler var sitede hepinizi en içten duygularımla tebrik ediyorum. doktora gidecek arkadaşlar hemen yazın bakalım durumlarınızı:)))

Gunaydin guzel annecikler bugün meleğimizle ilk tanışma gunümüz bakalım annesini mutlu edicekmi dua edin bana gelince yazarım

gunaydım cnm umutlu gıt ve çok guzel haberlerle donmenı beklıcem bebegınede bızden slmlar ılet cnm:)))))

tünaydın herkese...

dr kontrolünden geliyorum çok şükür kesemizi gördük...
sadece tek kese göründü..dr büyük ihtimal vucüt birini yok etmiş dedi..
8.2 mm küçücük birşeydi :)

15 gün sonra kalp atışı için gidicez...

ayy çok sevindim hadi hayırlısı kalp atışlarını da duyduk mu bir kat daha rahatlıcaz ilaç falan verdi mi neler yapman gerektiğini söyledi

ayy çok sevındım cnm bebışını gördun bızde 20 sınde burdakı druma gıtcez kalp atışı ıçın 24 dede sehır dışındakı drumuza gıtcez 2 kez görmuş olucaz mercımegımızı :)))

ayy çok sevindim hadi hayırlısı kalp atışlarını da duyduk mu bir kat daha rahatlıcaz ilaç falan verdi mi neler yapman gerektiğini söyledi

evet canım bir de kalp atışını duysak rahatlıcaz...
sen ne gün dr a gidiceksin??

bana folbiol-decavit-marincap balık hapı-metpaid mide bulantısı hapı verdi...

progestanı sormayı unuttum burdaki dr vermedi ama kutu bitmeye yakın arıcam dr...

ay ne güzel haberler maşallah...içim rahatlıyot bu güzel haberleri alınca. ben de bi görsem kesimi duysam kalbini ohhhh diyeceğim. bir de tam tarihim yok ya beni o da sinir bozucu. sat 25 aralık fakat geç döllenme bende. sanırım ekimnin ilk haftasına geliyor. benim doğum günümle aynı gün olma ihtimali yüksek:)cuma günü beni mutlu edecek inşallah bebişim.

aaaaaaaa süpermişşş :) güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz canım..
bende sanırım 1 mart gibi giderim dr a...
heyecan kat kat artıyorr

Kızlar mide bulantınız ne zaman başladı benim hala başlamadı da merak ettm ve korkmaya başladım

bulantı mulantı bişey yok bende de,bugün hafif karın krampları göğsümde hafif dolgunluk... inş bebeğim benimledir. insan belirti görmeyince hamile gibi gelmiyor insana...

canım benim bugün 5+5 çok rahat gördü...
yanlız dr bana 10 haftaya kadar alttan bakıcaz dedi..
o biraz canımı sıktı...

darısı sana en kısa zamanda

edam hadi gozunaydın. insallah kalp atıslarınıda duyarsınnn gittiğinde... bende persmbe gidiyorum bakalımmmm...

arkadaslar ebe hemsıre çok yakın arkadasım var alttan muayene onermıyor kesınlıkle duşuk rıskını arttırıyormuş aynı seyı dr da söyledı bence alttan muayene olmayın

arkadaslar ebe hemsıre çok yakın arkadasım var alttan muayene onermıyor kesınlıkle duşuk rıskını arttırıyormuş aynı seyı dr da söyledı bence alttan muayene olmayın

canım hamıle kaldıktan sonra bundan muayenelr hep ustten dıye cok sevınmıstım.. ılk doktora gıttıgımde gormemız gerekır dedı bısey dıyemedım tüm 4+4 tüm alttan muayene oldum. sonra kanamam basladı o zaman üstten gozuktu kesem. kalp atısları için gittiğimizde kesenin içi boştu.. doktor alttan bakmam gerek mutlaka beklenen gebelık zaten senı bıdaha 10 gun sonra cagıramam dedi ve alttan bakıldı cok şülür bebek orda ve atısları başlamış. yani bende mecbur olmasam baktırmazdım tatlım. 3 sene bu bebeği bekledim. o yüzden aklıma üst al gelmedi... insallah bundan sonra Allah ın izniyle üstten devam edicez

kızlar bebeklerınız sag taraftamı sol taraftamı yazalımmı

benımki soldaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…