2012 Ekim Anneleri

son adet tarihiniz ne benim ki 5 ocak canımm...

hamilelik planlıysa korunmayı bıraktıktan sonra folik asit öneriyorlar..
bebek için çok önemli...
kullanırsanız iyi olur..folbiol yada folikasit..

zaten geri kalan şeyleri dr unuz verecektir..

senin son adetin tarihi ne zaman bende de (sanırım)geç döllenme var da merak ettim.

tşk ederim canımm...
darısı sana olsun inş

bende de var 1 düşük..o yüzden elimden geldiğince uzanmaya çalışıyorumm..
dikkat etmemiz lazım ilk 3 ay..

Kızlar merhabalar nasılsınız?dün kontrolüm vardı dr a gittim.benimde ilk gelişmediği için dr um 1 hafta arayla bakmak istedi.çok şükür ki bebişim büyüyor:)kalbinin 120 ve üzeri atması gerekir demişti 130 atıyodu canım bebişimin kalbi.sorun yok dedi.sata göre 7+0 ultrasona göre 6+5.ama normal hiç meraklanma geç döllenmedir dedi.bide sanırım ultrason 28 güne göre hesaplarmış ,benim adetim 30 günde bir olur sanırım onla alakalı bu 2 günlük fark:)bide bulantılarım falan yok.rahatım yani.ama halsizlik ve uyuma isteğim oluyor.umarım böle sorunsuz geçer.
Bu arada masumiyet canım senin adınada çok sevindim.inşallah sorunsuz geçer herşey.allahım tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini duymak nasip etsin...

dualarım seninle inş canımm..
güzel düşün sonuçta güzel olsunn..

heyecanla bekliyoruz dr sonrasını
sağol tatlımmm inşallahhh
güzel düşünmeye çalışıyorummm bende inşallah öyle olacakkk
inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin canım...
inşallahhh canım
maşallah canım ne güzel herşey yolundaymış gözün aydınnn

gözün aydın canım maşallahhh

İnşallah bende heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum. inşallah kesenin için boş kalmaz. gerildim zaten biraz. hevesimi kaçırdı adam. soru sormak ilaç sormak bile gelmedi içimden. folik asite başlıycam inşallah bugün.

canım erken değil eminim duyarsın hiç meraklanma:))inş.güzel haberleri yazarsın buraya..

Canım elevit ya da folik plus'ı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Elevit folik asiti de içeren daha kapsamlı bir vitamin. Emzirme döneminde de devam ettim ben oğlumda dr tavsiyesiyle. 4. gebeliğim bu benim, 2'si kayıp, 1 oğlum var. Hepsinde de verdi doktorlar folik asit. Erken gebelik dönemindeki folik asit eksikliği Allah korusun bebekte nöral tüp defekti diye bir anomaliye sebep olabiliyor. Hayırlı olsun canım bebeğin. Sağlıkla kucağına al...

benimde 8+5 te durmuştu senin nedeni bellimiydi peki bana bebekten demişti..
ama Allahımın izniyle bu sefer bişey olmicak bebişlerimize inşallahhh

canım, benim dr da bebekte sorun demişti...
allah bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin inş

Benimde 2 kimyasal düşüğüm oldu kızlarr..
Sizin normal gebeliklermiş daha acı hemde 3 ayı deviriyomuşsunuz nerdeyse.Ama vadeleri okadarmış yeni melekleriniz gelecek allahın izniyle:)
Kürtaj olmuştunuz dimiBen çok korkuyorum kürtajtanda.Bayıltıyolar dimi?

canım 11 haftalık düşükten sonra benim 1 tane de ağustosta biyokimyasal gebeliğim var..

ben kürtaj oldumm..beni bayıltmadınlar..gece yarısı oldugu için anestezi uzmanı yoktu..
çok kötü geçti..o gün bu gündür çatala yatarken korkarım..

hatta bugün yattım çatal kürtal olduğum çataldı :18:

bence sen hiç aklına getirme böyle şeyleri..ben hep herşey çok güzel gidiyor diye düşünüyorum..

inşallah canım
evet tatlım kürtaj oldum ben sen niye düşünüyosun korkuyosunki korkma da düşünmede bebişini düşün bence
ama bilgi vereyim yinede ben anestezi aldım çok kısa süreli hiçbişey hissetmedim ama sonrası çok acı

canım ya insanın etinden et koparr
nasıl anestezisiz oldun ya ne kadar güçlü bi insanmışsın sen...

sonrası derken sonrasında kasık ağrısı olduğunu biliyorum..
ne bileyim aklıma geliyo işte kızlar herşey benim böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…