- 24 Mart 2009
- 3.994
- 0
ya bende ne bulantı ne baş dönmesi hiçbişey yok. hamile demeye bin şahit. ben de merak ediyorum nedir bu acaba?? sadece arada mide yanması var,göğüslerimdeki sızı azaldı ama şişler hala. benim geç döllenme durumu var sanırım ultrasona göre belirleyeceğiz ne kadar olduğunu. ama sanırım 6.haftamdayım.bu cuma gideceğim tekrar.. acaba görülür mü bizimki?nasıl geçecek bu 4 gün daha??
çok sağol canım. satıma göre internetten hesapladım kendim 5 haftalık hamileyim. ama doktora 2 gün sonra gidicez.
Yazarım tabi yazmaz olur muyum inşallah güzel haberlerle gelirim :18:
mrb bende bugun bebegimin kesesini gordum 1 hafta sonra kalp atisini gorucm ins.
Kızlar mide bulantınız ne zaman başladı benim hala başlamadı da merak ettm ve korkmaya başladım
slm anne adaylarım benim
bugün kanama için dr gittik çünkü cumadan beri kesilmedi hiç
ultrasonda kalp atışlarını gördü dr teyzesi bebeğimin şimdilik iyiyiz
birde iğne vurdular kanama kesilsin diye ama çok çok iyi geldi bu kontrol bana
bebeğimin iyi olduğunu öğrendik
maşallah benim kuzuma Allah'ım bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza amayı nasip etsin
mrb bende bugun bebegimin kesesini gordum 1 hafta sonra kalp atisini gorucm ins.
merhaba bende aranıza katılabilirim sanırım dün öğrendik bebişimizi
kızlar bende dün idrar testinde öğrendim hamileliğimi. 2 gün sonra gidicem doktora. umarım benimde sizler gibi sorunsuz bir hamileliğim olur. batım 7 şubattı. acaba ne zaman kalp atışlarını duyarız ve ultrasonda keseyi görürüz tahmini olan var mı?
slm anne adaylarım benim
maşallah benim kuzuma Allah'ım bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza amayı nasip etsin
tşk ederim canım hayırlısı osun senin içindeGözün aydın canım bebeğini görmüşsün için rahatlamış ne güzel
Benda yarın gidicem görmeye baakalım kalbimiz atmaya başlamış mı?
gözünüz aydınnn...
allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inş
Gözün aydın canım bebeğini görmüşsün için rahatlamış ne güzel
Benda yarın gidicem görmeye baakalım kalbimiz atmaya başlamış mı?
yarın sevgililer günü ayyy ne güzel bebeğinin kalp atışları ile en güzel hediye senin olacak inş canım
Canım çok sevindim bebişini gördüğüne ve kalp atışları da görülmüş maaşallahYarın benimde randevum var inşallah bende böyle güzel haberlerle gelirim buraya çok da heyecanlıyım inşallah iyidir bebişim Allah herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin
gözün aydın çok sevindimm
darısı başımızaaa
slm anne adaylarım benim
Slm kizlar. Bugun dr gittim bende kalp atislarini duydum bana biraz yavas geldi ama dr haftasina gore gelisimi guzel hersey normal dk.da 110 atyomus :)) haftaya dahada hizlancak hersey yolunda rahat ol dedi.. Biraz rahatlasamda yinede endiseliyim.. Bilmiyorum neden psikolojik olsa gerek.. İns bole saglikla birlikte ilerleriz hepimiz icinn hayrlisi.. Bnm sat 1 ocak dogum 7 ekim ama sezeryanla erken olur.. Hakkimizda hayirlisi...
Slm kizlar. Bugun dr gittim bende kalp atislarini duydum bana biraz yavas geldi ama dr haftasina gore gelisimi guzel hersey normal dk.da 110 atyomus :)) haftaya dahada hizlancak hersey yolunda rahat ol dedi.. Biraz rahatlasamda yinede endiseliyim.. Bilmiyorum neden psikolojik olsa gerek.. İns bole saglikla birlikte ilerleriz hepimiz icinn hayrlisi.. Bnm sat 1 ocak dogum 7 ekim ama sezeryanla erken olur.. Hakkimizda hayirlisi...