2012 Ekim Anneleri

oohh ne güzel. çok özendim, inşallah ben de senin gibi olurum cimeka. bulantıdan içim dışıma çıkmıştı benim.

bulantılar 8.haftadan sonra başlıyor, az daha sabret :)

işin kötü tarafı midem bulansa da çatlasam patlasam da yemek yemek zorundayım. bebeğimi emziriyorum çünkü. üç kişilik besleniyorum artık. canım istemese de yemem lazım yaa ppoffff.

çok sağol canım. satıma göre internetten hesapladım kendim 5 haftalık hamileyim. ama doktora 2 gün sonra gidicez.

evet canım keseyı gorursunuz ama bebek ve kalp atısları ıcın erken olur.. hadi bakalım hayırlısı :)

Yazarım tabi yazmaz olur muyum inşallah güzel haberlerle gelirim :18:

ki oyle olca canımm.. stres yoook

mrb bende bugun bebegimin kesesini gordum 1 hafta sonra kalp atisini gorucm ins.

gozunaydın canım..

Kızlar mide bulantınız ne zaman başladı benim hala başlamadı da merak ettm ve korkmaya başladım

slm anne adaylarım benim

bugün kanama için dr gittik çünkü cumadan beri kesilmedi hiç
ultrasonda kalp atışlarını gördü dr teyzesi bebeğimin şimdilik iyiyiz
birde iğne vurdular kanama kesilsin diye ama çok çok iyi geldi bu kontrol bana
bebeğimin iyi olduğunu öğrendik
maşallah benim kuzuma Allah'ım bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza amayı nasip etsin

Gözün aydın canım bebeğini görmüşsün için rahatlamış ne güzel
Benda yarın gidicem görmeye baakalım kalbimiz atmaya başlamış mı?

tebrik ederimmm...

gözünüz aydınnn...
allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inş

tşk ederim canım hayırlısı osun senin içinde
inş sende bebeğinin pıtpıtlarını duyarsın Allah'ım herkesin hayırlısı ile bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

gözünüz aydınnn...
allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inş

inş canım amin Allah herkese nasip etsin

yarın sevgililer günü ayyy ne güzel bebeğinin kalp atışları ile en güzel hediye senin olacak inş canım

gözün aydın çok sevindimm
darısı başımızaaa

çok teşekkür ederim arkadaşlar.. darısı başınıza inşallah...

gözünaydın canım..bebeğin de iyiymiş maşallah ne güzel

Slm kizlar. Bugun dr gittim bende kalp atislarini duydum bana biraz yavas geldi ama dr haftasina gore gelisimi guzel hersey normal dk.da 110 atyomus :)) haftaya dahada hizlancak hersey yolunda rahat ol dedi.. Biraz rahatlasamda yinede endiseliyim.. Bilmiyorum neden psikolojik olsa gerek.. İns bole saglikla birlikte ilerleriz hepimiz icinn hayrlisi.. Bnm sat 1 ocak dogum 7 ekim ama sezeryanla erken olur.. Hakkimizda hayirlisi...

gözünüz aydınnn
darısı başımıza inşş...

gözünaydın canım duymuşsun kalp atışlarını miniğinin benim de sat 1 ocak aynı günlerimiz.senin vajinal ultrasonla mı duyuldu bebişinin kalp atışları?biz gördük ama duyamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…