Merhaba kızlar, çok gerginim ben yaaaa…..
Benim sat 4 ocak, ben 3 şubatta kan tahlili yaptırmıştım bi hastanenin laboratuarında adetim 1 yada 2 gün geçikmişti. Neyse ben tahlil yaptırınca sonuç 3455 çıkmıştı, laboratuardaki tekniker dediki sonuç çok yüksek 5 haftadan fazla olabilir üstüne görmüş olabilirsiniz. Nöbetçi doktorumuz burada ultrasona girin bence kese görünebilir. Neyse girdim ultrasona doktor baktı üstten ama minicik bi kesecik gördü yanı tahlil sonucu ve ultrason çelişiyodu. Aslında benim 4 ocak satıma göre normal, neyse bana dün için ( yani ayın 13.de) tekrar gelmemi istedi doktorun kafası karışmış. Akşam gittim yine aynı nöbetçi doktor vardı. Not almış ayın 3.de gittiğimde olan düşüncelerini deftere, bana diyorki son satın ne zaman, 4 ocak diyorum. Hayır yanlış biliyosundur diyor. Yahu niye yanlış biliyim. ama neymiş. Eğer 4 ocak olsaymış kan tahlili daha düşük olurmuş, tahlil çok yüksekmiş falan, neyse ultrasondan bakayım dedi. Bir saat baktı baktı mıy mıy mıy Allahım eşimle sinir olduk, en sonunda ağzından yarım yamalak kese tamamlanmış lafı çıktı. Eeee dedim normal değilmi işte, evet diyor senin tarif ettiğin son sat tarihiyle tutuyor. Demekki sizin makinenızda problem var diyorum. Olurmu öyle şey diyor. Niye fark var diyorum. Bilmiyorum diyor yaaa. Ben cahil halimle doktor oldum o hasta :) Boşuna bide para verdik o kadar ultrasonmuş şuymuş buymuş, bi kaçtane soru sorduk eşimle her şeye bilmiyorum diyor.Şu anda benim satıma göre 5+6 günlük, kese tamamlanması normal geldi, kalp atışı falan yoktu henüz göremedik buda normal geldi bana.ama doktora sinir olduk.ağzından zorla laf aldık, birde burada siz ilaçlar, vitaminlerden falan bahsetmişsiniz kızlar, bende soracaktım doktora ama daha tahlili değerlendiremeyen adama güvenemedim. Yanlış bişeyler falan yazar diye korktuk. 2 hafta falan bekleyip ay sonunda, doktorlarının methini duyduğum bir iki hastaneyi denemeyi düşünüyorum. Ozamana kadar hiç bişey kullanmasam olmazmı, zaten başka seçeneğim yokta.