2012 Ekim Anneleri

Bende bakınıyordum Ekim 2012 Anneleri adında bir topic var mı dıye buldum sonunda... :) Kızlar bende bir kaç gün önce idrar testimden öğrendim hamile olduğumu :)) Dün hastane de de yapıldı ama bat 14 Şubat aslında daha günüm de geçmedi dr ultrasonda da henuz cok yenı keseyı goremedım dedı 15 gun sonra bır daha gıdecegız ınsallah tutunur bebegımm bana da bende sızler gıbı gorebılırım bebegımı.....Allah hepımıze sağlık kolaylık versın , ınsallah hayırlısıyla kavusalım mınıklerımıze sağlıkla.......

hoşgeldin..hayırlı uğurlu olsun canım..:KK49: benimde geçmemişti öğrendiğimde merak etme:KK1: hemen hemen aynıyız seninle canım. 25 inde görücez kısmetse bizde keseyi..allah hayırlısı ile bebişlerimizi görebilmemizi nasip etsin..:KK16:

ayyy canım yaaa aynen ööle rabbimin gücüne gitmesin dedğim gibi onlar ii olsunda vallahi herşeye değer:nazar:zor ama dayanıcaz artık bende kalp atışları ve bebişi görmek için 21 şubatı bekliyorum dört gözle sen gittinmi canm?

allah izin verirse yarin randevum cnm insallah kalp atislarini da duyucammm:KK16:

cok tsk ederim arkadasim

saol cnmmmmmmmm

gecmis olsun cnm sana da

cnm bnm de mide bulantilarim basladi fazla yemek yiyemiorum kac gundur hatta yari ac geziorum desek daha dogru olur yemek gormeye tahammul edemiorum tiksinti gelior aninda midem kabarior hatta dusunmek bile yetio..
bebis buyuyor annesiii o yuzden yinede hersey cok guzelllllllllllllll

benimde bulanıyor midem,iki gündür de arttı sanki,ara ara oluyodu.demek 6.,7. haftalarda başlıyo.benim bi arkadaşımın bi iki hafta bulandı geçti hemen.inşallah çok uzun sürmez,yola çıkamıyorum ben arabaya binince çok kötü oluyorum.bi de bi çok arkadaşım gibi ekşi yiyorum sürekli.acaba gerçekten cinsiyetle bir ilişkisi varmı:KK1:

bugün doktora gittik.keseyi ve bebişimi gördük sonunda:nazar: miniğimin kalp atışını da görebildik.pıt pıt atıyodu maşallah.ama duymak için erken,daha küçük dedi doktorumuz.onun için haftaya tekrar gitcez.bi sürü kan tahlili,idrar tahlili falan istedi..onları da yaptırdık geldik.çok şükür görebildim bebeğimi,görmeden hamile gibi hissedemiyodum tam kendimi.kimseye de söyleyememiştim görmeden.artık haber verebilirim herkese:KK8::KK8:

Canım çok sevindim bebişini gördüğüne ve kalp atışları da görülmüş maaşallah :nazar: Yarın benimde randevum var inşallah bende böyle güzel haberlerle gelirim buraya çok da heyecanlıyım inşallah iyidir bebişim Allah herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin:nazar:

Bana kimse yardımcı olmamış ama silver ben sana olayım arkadaşım
corasprin bende kullanıyorum haftalık iğnede kullanıorum ben..Prulut depot sanırım ismi.Doktorum verdi ona güveniyorum ve kullanıyorum

endişelenmeyin inş hiç bir sorun olmadan kesilir tamamen lekelenmeniz..

dr bana da size verilen iğneden verdi..ilk hamile olduğumu öğrendiğimde..
ben de hiç bir sorun olmadığından daha hiç vurulmadım..
korkuyorum da vurulmayaa..

Kizlar gunaydin hepinize
dun cok hastalandim buyuk bir migren atagi gecirdim ilac icememedigim icin cok izdirap oldu tabi gunduz yediklerimi 5 kerede cikardim ogurmekde fena etti beni gec saat meyve yiyeyim dedim onu da cikardim :KK50: yatana kadar. Agrim gecmedi ilk defa bu kadar siddetli gecirdim yarin doktor randevum var kalp atislarini dinleyecez kismet olursa ilk isim kullanabilecegim ilac var mi onu sorucam :KK50:

geçmiş olsunnn..

inş güzel haberlerle dönersiniz bize..

merhaba kızlar herkes iidir melekleriyle umarım...yaa benim bulantılarım başladı...sabah 2 gündür yumurtadan tiksinti geldi...ağız tadım acaip öğürüyorum arada özellikle saat 12 ye kadar ....varmı benim gibi olan ve sabaha karşı belim kopacak gibi oluyor yataktan kalkarken uzun süre aynı sekilde yattığımda özellikle....

canım benim de başladı mide bulantılarım ama çok zorlayacak şekilde değil...

yanlız kokulara karşı hassasiyet beni çok zorluyor..
bel ağrım ve kasık ağrım var...

bugün doktora gittik.keseyi ve bebişimi gördük sonunda:nazar: miniğimin kalp atışını da görebildik.pıt pıt atıyodu maşallah.ama duymak için erken,daha küçük dedi doktorumuz.onun için haftaya tekrar gitcez.bi sürü kan tahlili,idrar tahlili falan istedi..onları da yaptırdık geldik.çok şükür görebildim bebeğimi,görmeden hamile gibi hissedemiyodum tam kendimi.kimseye de söyleyememiştim görmeden.artık haber verebilirim herkese:KK8::KK8:

gözün aydın çok sevindimm :nazar:
darısı başımızaaa :nazar:

Bende bakınıyordum Ekim 2012 Anneleri adında bir topic var mı dıye buldum sonunda... :) Kızlar bende bir kaç gün önce idrar testimden öğrendim hamile olduğumu :)) Dün hastane de de yapıldı ama bat 14 Şubat aslında daha günüm de geçmedi dr ultrasonda da henuz cok yenı keseyı goremedım dedı 15 gun sonra bır daha gıdecegız ınsallah tutunur bebegımm bana da bende sızler gıbı gorebılırım bebegımı.....Allah hepımıze sağlık kolaylık versın , ınsallah hayırlısıyla kavusalım mınıklerımıze sağlıkla.......

tebrik ederimm canımmm...

ya bende ne bulantı ne baş dönmesi hiçbişey yok. hamile demeye bin şahit. ben de merak ediyorum nedir bu acaba?? sadece arada mide yanması var,göğüslerimdeki sızı azaldı ama şişler hala. benim geç döllenme durumu var sanırım ultrasona göre belirleyeceğiz ne kadar olduğunu. ama sanırım 6.haftamdayım.bu cuma gideceğim tekrar.. acaba görülür mü bizimki?nasıl geçecek bu 4 gün daha??

oohh ne güzel. çok özendim, inşallah ben de senin gibi olurum cimeka. bulantıdan içim dışıma çıkmıştı benim.

bulantılar 8.haftadan sonra başlıyor, az daha sabret :)

işin kötü tarafı midem bulansa da çatlasam patlasam da yemek yemek zorundayım. bebeğimi emziriyorum çünkü. üç kişilik besleniyorum artık. canım istemese de yemem lazım yaa ppoffff.

gece ve şuana kadar bişiy yok henüz cnm
sanada maşallah:nazar:ne kadar erken görmüşsünzü pıtpıtları:nazar:
benim bugün 6+3 ama daha kalp atışımız yok..

canım doktora gıttın sen bugun ?? benım 6+4 te ustten kese bostu. alttan bebek vardı atıslarıda gorduk.. buyuk ıhtımalle senın durumunda benımkısı gıbıdır. haftaya sorunsuz gorursunuz duyarsınız canım..

bebeğini ve kalp atıslarını gören duyan arkadaslar varmıs. gozunuzaydın canlarımmmm..

masumiyet canım hadi bakalım yarın sendende hayırlı haberler insallah.. gelir gelmez yaz bize merak ederım walla..

evet ya hep yemek zorunda olmak kötü. aslında en sağlıklısı bu her zaman böyle az az sık sık beslenmek gerek.. ne kadar dengeli bişey aslında.cevizi balığı tavuğu sebzesi meyvesi salatası..kızlar çok önemli duyduğumuz şeyleri paylaşalım. mesela ton balığı yememek gerek.içinde cıva varmış,en çok ayda 2-3. bir de adaçayı kesinlikle tehlikeli.adet söktürücü olarak bilinen çörek otu da öyle. bir de bu dönemler de nane.

kızlar bende dün idrar testinde öğrendim hamileliğimi. 2 gün sonra gidicem doktora. umarım benimde sizler gibi sorunsuz bir hamileliğim olur. batım 7 şubattı. acaba ne zaman kalp atışlarını duyarız ve ultrasonda keseyi görürüz tahmini olan var mı?

kızlar bende dün idrar testinde öğrendim hamileliğimi. 2 gün sonra gidicem doktora. umarım benimde sizler gibi sorunsuz bir hamileliğim olur. batım 7 şubattı. acaba ne zaman kalp atışlarını duyarız ve ultrasonda keseyi görürüz tahmini olan var mı?

gozunaydın canım, tebrikler!! Allah tamamına erdirsin... tatlım satına gore kac haftalık hamılesın ??

oohh ne güzel. çok özendim, inşallah ben de senin gibi olurum cimeka. bulantıdan içim dışıma çıkmıştı benim.

bulantılar 8.haftadan sonra başlıyor, az daha sabret :)

işin kötü tarafı midem bulansa da çatlasam patlasam da yemek yemek zorundayım. bebeğimi emziriyorum çünkü. üç kişilik besleniyorum artık. canım istemese de yemem lazım yaa ppoffff.

Canım senin hem minik bebeğin var hem de hamilesin öyle mi? doğru mu anlıyorum

canım doktora gıttın sen bugun ?? benım 6+4 te ustten kese bostu. alttan bebek vardı atıslarıda gorduk.. buyuk ıhtımalle senın durumunda benımkısı gıbıdır. haftaya sorunsuz gorursunuz duyarsınız canım..

bebeğini ve kalp atıslarını gören duyan arkadaslar varmıs. gozunuzaydın canlarımmmm..

masumiyet canım hadi bakalım yarın sendende hayırlı haberler insallah.. gelir gelmez yaz bize merak ederım walla..

Yazarım tabi yazmaz olur muyum inşallah güzel haberlerle gelirim :18:

X