2012 Ekim Anneleri

hoşgeldin..hayırlı uğurlu olsun canım.. benimde geçmemişti öğrendiğimde merak etme hemen hemen aynıyız seninle canım. 25 inde görücez kısmetse bizde keseyi..allah hayırlısı ile bebişlerimizi görebilmemizi nasip etsin..

allah izin verirse yarin randevum cnm insallah kalp atislarini da duyucammm

benimde bulanıyor midem,iki gündür de arttı sanki,ara ara oluyodu.demek 6.,7. haftalarda başlıyo.benim bi arkadaşımın bi iki hafta bulandı geçti hemen.inşallah çok uzun sürmez,yola çıkamıyorum ben arabaya binince çok kötü oluyorum.bi de bi çok arkadaşım gibi ekşi yiyorum sürekli.acaba gerçekten cinsiyetle bir ilişkisi varmı

Canım çok sevindim bebişini gördüğüne ve kalp atışları da görülmüş maaşallah Yarın benimde randevum var inşallah bende böyle güzel haberlerle gelirim buraya çok da heyecanlıyım inşallah iyidir bebişim Allah herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Bana kimse yardımcı olmamış ama silver ben sana olayım arkadaşım
corasprin bende kullanıyorum haftalık iğnede kullanıorum ben..Prulut depot sanırım ismi.Doktorum verdi ona güveniyorum ve kullanıyorum

endişelenmeyin inş hiç bir sorun olmadan kesilir tamamen lekelenmeniz..

dr bana da size verilen iğneden verdi..ilk hamile olduğumu öğrendiğimde..
ben de hiç bir sorun olmadığından daha hiç vurulmadım..
korkuyorum da vurulmayaa..

geçmiş olsunnn..

inş güzel haberlerle dönersiniz bize..

canım benim de başladı mide bulantılarım ama çok zorlayacak şekilde değil...

yanlız kokulara karşı hassasiyet beni çok zorluyor..
bel ağrım ve kasık ağrım var...

gözün aydın çok sevindimm
darısı başımızaaa

tebrik ederimm canımmm...

oohh ne güzel. çok özendim, inşallah ben de senin gibi olurum cimeka. bulantıdan içim dışıma çıkmıştı benim.

bulantılar 8.haftadan sonra başlıyor, az daha sabret :)

işin kötü tarafı midem bulansa da çatlasam patlasam da yemek yemek zorundayım. bebeğimi emziriyorum çünkü. üç kişilik besleniyorum artık. canım istemese de yemem lazım yaa ppoffff.

gece ve şuana kadar bişiy yok henüz cnm
sanada maşallahne kadar erken görmüşsünzü pıtpıtları
benim bugün 6+3 ama daha kalp atışımız yok..

canım doktora gıttın sen bugun ?? benım 6+4 te ustten kese bostu. alttan bebek vardı atıslarıda gorduk.. buyuk ıhtımalle senın durumunda benımkısı gıbıdır. haftaya sorunsuz gorursunuz duyarsınız canım..

bebeğini ve kalp atıslarını gören duyan arkadaslar varmıs. gozunuzaydın canlarımmmm..

masumiyet canım hadi bakalım yarın sendende hayırlı haberler insallah.. gelir gelmez yaz bize merak ederım walla..

evet ya hep yemek zorunda olmak kötü. aslında en sağlıklısı bu her zaman böyle az az sık sık beslenmek gerek.. ne kadar dengeli bişey aslında.cevizi balığı tavuğu sebzesi meyvesi salatası..kızlar çok önemli duyduğumuz şeyleri paylaşalım. mesela ton balığı yememek gerek.içinde cıva varmış,en çok ayda 2-3. bir de adaçayı kesinlikle tehlikeli.adet söktürücü olarak bilinen çörek otu da öyle. bir de bu dönemler de nane.

kızlar bende dün idrar testinde öğrendim hamileliğimi. 2 gün sonra gidicem doktora. umarım benimde sizler gibi sorunsuz bir hamileliğim olur. batım 7 şubattı. acaba ne zaman kalp atışlarını duyarız ve ultrasonda keseyi görürüz tahmini olan var mı?

gozunaydın canım, tebrikler!! Allah tamamına erdirsin... tatlım satına gore kac haftalık hamılesın ??

gozunaydın canım, tebrikler!! Allah tamamına erdirsin... tatlım satına gore kac haftalık hamılesın ??

çok sağol canım. satıma göre internetten hesapladım kendim 5 haftalık hamileyim. ama doktora 2 gün sonra gidicez.

Son düzenleme:

Canım senin hem minik bebeğin var hem de hamilesin öyle mi? doğru mu anlıyorum

Yazarım tabi yazmaz olur muyum inşallah güzel haberlerle gelirim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…