Kizlar gunaydin hepinize
dun cok hastalandim buyuk bir migren atagi gecirdim ilac icememedigim icin cok izdirap oldu tabi gunduz yediklerimi 5 kerede cikardim ogurmekde fena etti beni gec saat meyve yiyeyim dedim onu da cikardimyatana kadar. Agrim gecmedi ilk defa bu kadar siddetli gecirdim yarin doktor randevum var kalp atislarini dinleyecez kismet olursa ilk isim kullanabilecegim ilac var mi onu sorucam
kızlar günaydın çok moralim bozuk dün akşam saatlerinde iç çamaşırıma kahverengi lekelenme gelmiş.
Gece bişi gelmemiş..
Doktor olabilir korkma demişti ama çok korkuyorum ben ya bebeğime bişi olursabirazda kasık ağrım oluyor
bugün doktora gittik.keseyi ve bebişimi gördük sonundaminiğimin kalp atışını da görebildik.pıt pıt atıyodu maşallah.ama duymak için erken,daha küçük dedi doktorumuz.onun için haftaya tekrar gitcez.bi sürü kan tahlili,idrar tahlili falan istedi..onları da yaptırdık geldik.çok şükür görebildim bebeğimi,görmeden hamile gibi hissedemiyodum tam kendimi.kimseye de söyleyememiştim görmeden.artık haber verebilirim herkese
gece ve şuana kadar bişiy yok henüz cnmcanım dr korkma demiş bak.kahverengi lekelenmeler olabiliyomuş.kendini üzüp strese sokman iyi olmaz.iyi düşün iyi olsun...
bugün doktora gittik.keseyi ve bebişimi gördük sonundaminiğimin kalp atışını da görebildik.pıt pıt atıyodu maşallah.ama duymak için erken,daha küçük dedi doktorumuz.onun için haftaya tekrar gitcez.bi sürü kan tahlili,idrar tahlili falan istedi..onları da yaptırdık geldik.çok şükür görebildim bebeğimi,görmeden hamile gibi hissedemiyodum tam kendimi.kimseye de söyleyememiştim görmeden.artık haber verebilirim herkese
merhaba kızlar herkes iidir melekleriyle umarım...yaa benim bulantılarım başladı...sabah 2 gündür yumurtadan tiksinti geldi...ağız tadım acaip öğürüyorum arada özellikle saat 12 ye kadar ....varmı benim gibi olan ve sabaha karşı belim kopacak gibi oluyor yataktan kalkarken uzun süre aynı sekilde yattığımda özellikle....
ayyy ne güzel yaa bende böle yazabilicek myim acaba :26:
gece ve şuana kadar bişiy yok henüz cnm
sanada maşallahne kadar erken görmüşsünzü pıtpıtları
benim bugün 6+3 ama daha kalp atışımız yok..
canım çok sevindim.kalbinin atması yeterli duymak çok önemli değil.ama ben 6+0 da gitmiştim duymuştum kalbini.acaba makinalarlamı alakalı.bugün 7+0 oldum gene kontrol var.kalp atışları 7.8. haftalarda 120 olması lazımmış ona bakıcak.umarım yarın iyi haberleri gene yazarım.bu arada bende bulantı falan yok sadece bugün bi halszilik var.ben gibi olan varmı arkadaşlar?
tebrikler canım..allah sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin inşallah. bende bi keseyi görsemde rahat etsemkızlar merhaba ben de sizlerdenim...hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş. benim şimdilik bi sıkıntım yok..geçen hafta keseyi gördük bakalım 10 gün sonrada Allah izin verirse kalp atışlarını duyacağız...çok heyecanlıyım...biraz ağrılarım azaldı..pek bişey hissetmiyorum...inş. kötü bişey yoktur.mide bulantılarımda başlamadı inş. da başlamaz hiç yada şöyle diyim çok hafif atlatırım o dönemi..sizler de iyisinizdir inş.
hepinzi çook öpüyorumm...gelişmeleri burdan paylaşırız inş.
bulantılar ben de var ,hele bir de grip oldum öksürdükçe içim kalkıyor ve çıkarıyordum. sabahları içim bişey almıyor genelde
çikolatayı falan çok severdim şimdi hiç istemiyor canım ,kahveye bayılırdım kokusu bile fena geliyo şimdi değil tadına bakmak
ekşi şeyler olsun hep :)) limon yiyorum resmen ya :))
maşallah yarın da biz görcez inşallah pıt pıt kalp atışlarını
ohh ne guzek keseler pıt pıt lar görulmuş bızde kesemızı görduk sıra kalp atışlarını duymakta
bu arada sızlere bışı sorcaktım mantar yıyormusunuz
aynen canım yaa.ben de hep limon yiyorum ama üstüne tuz döküyorum öyle yiyorumnasıl vazgeçicem ben bu tuzdan yaa yine davul gibi şişcem
inşallah siz de görürsünüz o güzel pıt pıtları
inşallah canım sen de yazarsın böyle tabii.ne zaman senin randevun?
Ben 6+2yim ama ultrasona göre 6+6 galiba öyle anladım.ben zaten erken döllenme olabilir diyodum.kan değerim de yüksek çıkmıştı.o yüzden kalp atışalrını da görebildik sanırım.
Vajinal ultrasonla mı duyuldu senin canım?bana karından baktı doktorum.haftaya duymaya gitcez biz de inşallah. 8.31 mm bebişim teyzeleribenim de bulantım arada oluyo ama kusma yok bende.sadece yemekleri görünce midem kalkıyo.1 gün hiç bişey yiyemiyorum bazen.bazen de iştahım iyi oluyo.anlamadım ben de Halsizlik olabiliyo,sürekli uyumak istiyo canım
valla ben dayanamadım yedım bışı olmaz heralde
arkadaslar aklıma bışı geldı ve herkeste oyle yapmış zaten topık acalım ekım annelerının göbışlerı dıye ve ekleyelımde hartıra olur bence nasıl baslayıp nasıl bıtırdık dıye
bulantılar ben de var ,hele bir de grip oldum öksürdükçe içim kalkıyor ve çıkarıyordum. sabahları içim bişey almıyor genelde
çikolatayı falan çok severdim şimdi hiç istemiyor canım ,kahveye bayılırdım kokusu bile fena geliyo şimdi değil tadına bakmak
ekşi şeyler olsun hep :)) limon yiyorum resmen ya :))
maşallah yarın da biz görcez inşallah pıt pıt kalp atışlarını
cok tsk ederim arkadasimbenden 6 tup kan ve idrar alındı. içerisinde neler vardı bilmiyorum..sonuclar doktorda. bu hafta gittiğimizde sonuclara bakıcaz kısmetse..
maths canım tebrik ederimm..Allah tamamına erdirsin..
saol cnmmmmmmmmbenim yakın aralıkla ikinci gebeliğim olduğu için çok şey istedi doktorum. karaciğer enzimlerinden tiroid hormonlarına kadar her şeye bakılıyor. ama genel olarak tam kan, idrar, kalsiyum ve magnezyum düzeylerine bakılır ilk aşamada.
gözünüz aydın. ağlamamak lazım. sevinçten ağlamak bile bebeğinizi olumsuz etkiler. hiçbir şekilde ağlamayıın. mutlu anne & mutlu bebek :) değeriniz normal gözüküyor. endişe edecek bir şey yok.
teşekkür ederiiimm :) amin, sizlere de inşallah.
damarlardan daha yüksek hızda kan akmasıyla ilgili ağrılarımız. benim de çok ağrıyor. hatta burun kanaması bile olacak yakında. yani bende olmuştu. öyle olunca endişe etmeye gerek yok. nane yağıyla şakaklarınızı ovup sessiz ortamda bekleyin, yatın. ama ilk üç ay, organların gelişimi tamamlanıncaya kadar ilaç içmeyin.
gecmis olsun cnm sana daKizlar gunaydin hepinize
dun cok hastalandim buyuk bir migren atagi gecirdim ilac icememedigim icin cok izdirap oldu tabi gunduz yediklerimi 5 kerede cikardim ogurmekde fena etti beni gec saat meyve yiyeyim dedim onu da cikardimyatana kadar. Agrim gecmedi ilk defa bu kadar siddetli gecirdim yarin doktor randevum var kalp atislarini dinleyecez kismet olursa ilk isim kullanabilecegim ilac var mi onu sorucam
merhaba kızlar herkes iidir melekleriyle umarım...yaa benim bulantılarım başladı...sabah 2 gündür yumurtadan tiksinti geldi...ağız tadım acaip öğürüyorum arada özellikle saat 12 ye kadar ....varmı benim gibi olan ve sabaha karşı belim kopacak gibi oluyor yataktan kalkarken uzun süre aynı sekilde yattığımda özellikle....
cok tsk ederim arkadasim
saol cnmmmmmmmm
gecmis olsun cnm sana da
cnm bnm de mide bulantilarim basladi fazla yemek yiyemiorum kac gundur hatta yari ac geziorum desek daha dogru olur yemek gormeye tahammul edemiorum tiksinti gelior aninda midem kabarior hatta dusunmek bile yetio..
bebis buyuyor annesiii o yuzden yinede hersey cok guzelllllllllllllll