- 27 Ocak 2012
- 69
- 0
Bana kimse yardımcı olmamış ama silver ben sana olayım arkadaşım
corasprin bende kullanıyorum haftalık iğnede kullanıorum ben..Prulut depot sanırım ismi.Doktorum verdi ona güveniyorum ve kullanıyorum
teşekkür ederim brck benim ilk hamileliğim hiç bilgim yok. bilemedim kullansam mı kullanmasam mı bu ilaçları kullanmam riskli gebelikmi olduğunu mu gösterir yani kullanamayım mı progynex iğneyi
Bana kimse yardımcı olmamış ama silver ben sana olayım arkadaşım
corasprin bende kullanıyorum haftalık iğnede kullanıorum ben..Prulut depot sanırım ismi.Doktorum verdi ona güveniyorum ve kullanıyorum
Benimde ilk gebeliğim..
Doktorun verdiyse mutlaka bir nedeni vardır..Belki önlem amaçlı vermiştir.Sen kafana göre kullanmamazlık yapma.
Güveniyormusun doktoruna?Banada önlem amaçlı verdi iğneleri progestanı falan hep..
canım tebrik ederim..inşallah herşey yolunda gider.değerin bence iyi. erken döllenme veya çoğul gebelikte olabilir..hayırlısı olsun..pozitif düşünslm hanımlar sanırım bende ekim annesi olucam tabi olabilirsem bugün adetme 2 gün kala kan testi yaptırdım bhcg 627 çıktı ama kahve lekelenmelerim var sizde de oldumu bide değer bana yüksek geldi sizce nasıl lütfen bi cevap verin daha önce 1 kaybım var çünkü
cumartesi doktora gittiğimde tüm detayları ile süreci konuştuk. çok erken olmasına rağmenkızlar günaydın çok moralim bozuk dün akşam saatlerinde iç çamaşırıma kahverengi lekelenme gelmiş.
Gece bişi gelmemiş..
Doktor olabilir korkma demişti ama çok korkuyorum ben ya bebeğime bişi olursabirazda kasık ağrım oluyor
Kizlar gunaydin hepinize
dun cok hastalandim buyuk bir migren atagi gecirdim ilac icememedigim icin cok izdirap oldu tabi gunduz yediklerimi 5 kerede cikardim ogurmekde fena etti beni gec saat meyve yiyeyim dedim onu da cikardimyatana kadar. Agrim gecmedi ilk defa bu kadar siddetli gecirdim yarin doktor randevum var kalp atislarini dinleyecez kismet olursa ilk isim kullanabilecegim ilac var mi onu sorucam
Kizlar gunaydin hepinize
dun cok hastalandim buyuk bir migren atagi gecirdim ilac icememedigim icin cok izdirap oldu tabi gunduz yediklerimi 5 kerede cikardim ogurmekde fena etti beni gec saat meyve yiyeyim dedim onu da cikardimyatana kadar. Agrim gecmedi ilk defa bu kadar siddetli gecirdim yarin doktor randevum var kalp atislarini dinleyecez kismet olursa ilk isim kullanabilecegim ilac var mi onu sorucam
sağol canım bakalım doktorum ne diyecekgünaydın canım çok geçmiş olsun tatlım minoset içebilirsin ama sen yarın druna sor yinede
glssh
canım geçmiş olsun. migren bendede var. ağrı geldimi komalara giriodum. majezik içiodum o geçirirodu bi tek. doktora onuda sordum gebelikte migren atakları vs diye, gebeliğin ilk üç ayı özellikle tetiklermiş migreni. bana biberiye çayıda çok ii geliodu. asla bitki çayı içme dedi. hele ki biberiyeönce yat dinlen. karanlık bi oda vs. ilk ağrıyı hissettiğin an at bi minoset. o işe yarıcak dedi. ama eğer çok şiddetli ve artık dayanamıycak durumda olursan en ileri atak seviyesinde bi majezik içebilirsin dedi. ama tabiki çok sık aralıklarla olmadığı takdirde. bunu muhakkak doktoruna bi danış yine de canım. tekrar geçmiş olsun canım.
Çok tşk ederim canım bende önceleri migren için aldığım ağrı kesici vardı onu kullanıyordum o geçiriyordu ama şimdi hamileyim diye elim kolum bağlandı akşam 1 kere kusardım geçerdi dün belki 5-6 kere kustum midemde hiç bişey kalmadı ilk defa bu kadar kötü oldum sadece su içebildim bugün yiyebildim işte çok şükür yarın doktoruma danışıcam bakalım.
yarın kalp atışı dinleyacaz 6+4 oluyorum inşallah üstten duyulur yoksa vajinal ultrasona karşıyım çok kişiden duydum sonrasında kanama yaşıyorlar düşüge neden olabiliyormuş böyle bir ris almak istemem doğrusu
sağol canım bakalım doktorum ne diyecek
glssh teşekkür ederim cnm.
ama insan çok korkuyor yaa kafayı yicektim ağla ağla ağla
eşim zor sakinleştirdi beni...
çok kötü bi duygu..şuan gelen bişi yok.yarın gideceğim doktoruma.
Bana kanama olabilir korkma demişti artmadığı sürece dedi.