2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar 10 gündür giremedim maşallah sayfalar akmış gitmiş

öyle bir gribe yakalandım ki yataktan kalkamadım, şükür Allah'a bugün biraz toparlandım da işe geldim

herkesler iyidir inşallah

Bana kimse yardımcı olmamış ama silver ben sana olayım arkadaşım
corasprin bende kullanıyorum haftalık iğnede kullanıorum ben..Prulut depot sanırım ismi.Doktorum verdi ona güveniyorum ve kullanıyorum

corasprin bende kullanıyorum haftalık iğnede kullanıorum ben..Prulut depot sanırım ismi.Doktorum verdi ona güveniyorum ve kullanıyorum

teşekkür ederim brck benim ilk hamileliğim hiç bilgim yok. bilemedim kullansam mı kullanmasam mı bu ilaçları kullanmam riskli gebelikmi olduğunu mu gösterir yani kullanamayım mı progynex iğneyi

teşekkür ederim brck benim ilk hamileliğim hiç bilgim yok. bilemedim kullansam mı kullanmasam mı bu ilaçları kullanmam riskli gebelikmi olduğunu mu gösterir yani kullanamayım mı progynex iğneyi

Benimde ilk gebeliğim..
Doktorun verdiyse mutlaka bir nedeni vardır..Belki önlem amaçlı vermiştir.Sen kafana göre kullanmamazlık yapma.
Güveniyormusun doktoruna?Banada önlem amaçlı verdi iğneleri progestanı falan hep..

tamam canım teşekkür ederim. ben bugüne kadar çok doktora giden bir insan olmadığım ve olduğum memlekete de yabancı olduğum için çok güvenilip güvenilmeme durumunu bilmiyorum sadece kafam karışık gene de teşekkürler

Kizlar gunaydin hepinize
dun cok hastalandim buyuk bir migren atagi gecirdim ilac icememedigim icin cok izdirap oldu tabi gunduz yediklerimi 5 kerede cikardim ogurmekde fena etti beni gec saat meyve yiyeyim dedim onu da cikardim yatana kadar. Agrim gecmedi ilk defa bu kadar siddetli gecirdim yarin doktor randevum var kalp atislarini dinleyecez kismet olursa ilk isim kullanabilecegim ilac var mi onu sorucam

canım tebrik ederim..inşallah herşey yolunda gider.değerin bence iyi. erken döllenme veya çoğul gebelikte olabilir..hayırlısı olsun..pozitif düşün
cumartesi doktora gittiğimde tüm detayları ile süreci konuştuk. çok erken olmasına rağmen kanamayı özellikle sordum. doktor prof bu arada:) ne kadar stres yapıp olumsuz düşünürseniz, o kanama veya lekelenmeler o kadar kötü etkiler sizi dedi. bazen küçük bi kaç damla tehlikeli olabileceği gibi, günlerce şakır şakır kanama olur ama bebeğe hiçbişey olmaz dio. kanama durumlarında muhakkak koktorunuzla itirbata geçin fakat çok stres yapmayın dio. ben doktorun yalancısıyım:) ama dedikleri çok mantıklı geldi bana. sen üzme kendini. telaş yapma. allahın izniyle bebeğine hiç bişi olmıcak..

canım geçmiş olsun. migren bendede var. ağrı geldimi komalara giriodum. majezik içiodum o geçirirodu bi tek. doktora onuda sordum gebelikte migren atakları vs diye, gebeliğin ilk üç ayı özellikle tetiklermiş migreni. bana biberiye çayıda çok ii geliodu. asla bitki çayı içme dedi. hele ki biberiye önce yat dinlen. karanlık bi oda vs. ilk ağrıyı hissettiğin an at bi minoset. o işe yarıcak dedi. ama eğer çok şiddetli ve artık dayanamıycak durumda olursan en ileri atak seviyesinde bi majezik içebilirsin dedi. ama tabiki çok sık aralıklarla olmadığı takdirde. bunu muhakkak doktoruna bi danış yine de canım. tekrar geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
glssh teşekkür ederim cnm.
ama insan çok korkuyor yaa kafayı yicektim ağla ağla ağla
eşim zor sakinleştirdi beni...
çok kötü bi duygu..şuan gelen bişi yok.yarın gideceğim doktoruma.
Bana kanama olabilir korkma demişti artmadığı sürece dedi.

günaydın canım çok geçmiş olsun tatlım minoset içebilirsin ama sen yarın druna sor yinede

glssh
canım geçmiş olsun. migren bendede var. ağrı geldimi komalara giriodum. majezik içiodum o geçirirodu bi tek. doktora onuda sordum gebelikte migren atakları vs diye, gebeliğin ilk üç ayı özellikle tetiklermiş migreni. bana biberiye çayıda çok ii geliodu. asla bitki çayı içme dedi. hele ki biberiye önce yat dinlen. karanlık bi oda vs. ilk ağrıyı hissettiğin an at bi minoset. o işe yarıcak dedi. ama eğer çok şiddetli ve artık dayanamıycak durumda olursan en ileri atak seviyesinde bi majezik içebilirsin dedi. ama tabiki çok sık aralıklarla olmadığı takdirde. bunu muhakkak doktoruna bi danış yine de canım. tekrar geçmiş olsun canım.[/QUOTE]

Çok tşk ederim canım bende önceleri migren için aldığım ağrı kesici vardı onu kullanıyordum o geçiriyordu ama şimdi hamileyim diye elim kolum bağlandı akşam 1 kere kusardım geçerdi dün belki 5-6 kere kustum midemde hiç bişey kalmadı ilk defa bu kadar kötü oldum sadece su içebildim bugün yiyebildim işte çok şükür yarın doktoruma danışıcam bakalım.
yarın kalp atışı dinleyacaz 6+4 oluyorum inşallah üstten duyulur yoksa vajinal ultrasona karşıyım çok kişiden duydum sonrasında kanama yaşıyorlar düşüge neden olabiliyormuş böyle bir ris almak istemem doğrusu

günaydın canım çok geçmiş olsun tatlım minoset içebilirsin ama sen yarın druna sor yinede
sağol canım bakalım doktorum ne diyecek

Son düzenleme:

Çok tşk ederim canım bende önceleri migren için aldığım ağrı kesici vardı onu kullanıyordum o geçiriyordu ama şimdi hamileyim diye elim kolum bağlandı akşam 1 kere kusardım geçerdi dün belki 5-6 kere kustum midemde hiç bişey kalmadı ilk defa bu kadar kötü oldum sadece su içebildim bugün yiyebildim işte çok şükür yarın doktoruma danışıcam bakalım.
yarın kalp atışı dinleyacaz 6+4 oluyorum inşallah üstten duyulur yoksa vajinal ultrasona karşıyım çok kişiden duydum sonrasında kanama yaşıyorlar düşüge neden olabiliyormuş böyle bir ris almak istemem doğrusu

sağol canım bakalım doktorum ne diyecek[/QUOTE]

işte gebelik muhtemelen tetikledi canım..tekrar çok geçmiş olsun..doktorunla görüş o elbet bi şekilde yönlendiricektir.
hayırlısı ile miniğinin kalbinin sesinide bi duyun bakalım:) inşallah bende görebilicem o günleri.. vajinal ultrasonun riskini bende araştırdım ama riskli değil dio doktorlar. herkes ayrı bişi söylüyo. ben cumartesi gttiğimde vajinal ultrasona girdim. çok şükür bi kanama vs olmadı şimdilik..inşallah olmazda..için huzursuz olucaksa yaptırma ama canım..

işte gebelik muhtemelen tetikledi canım..tekrar çok geçmiş olsun..doktorunla görüş o elbet bi şekilde yönlendiricektir.
hayırlısı ile miniğinin kalbinin sesinide bi duyun bakalım:) inşallah bende görebilicem o günleri.. vajinal ultrasonun riskini bende araştırdım ama riskli değil dio doktorlar. herkes ayrı bişi söylüyo. ben cumartesi gttiğimde vajinal ultrasona girdim. çok şükür bi kanama vs olmadı şimdilik..inşallah olmazda..için huzursuz olucaksa yaptırma ama canım..[/QUOTE]

Gerekirse 1 hafta sonra yine giderim diyorum doktora alttan baktırmayacam kesemizi de üstten görmüştü zaten
Darısı başına canım inşallah sende duyacaksın bebeğinin kalp sesini

tahim edebiliyorum canım..:26: ağlayıp daha çok üzme kendini işte..çok şükür bak şuan gelen bişi yokmuş.
ara kanama lekenlenme vs gebelik boyunca da gelebilirmiş..her defasında doktoru haberdar etmekle birlikte çok fazla stres yapmamak lazım..alalh korusun o zaman daha kötü sonuçlarla kaşılaşabiliriz.
allah korusun meleklerimizi..

ya bende ne bulantı ne baş dönmesi hiçbişey yok. hamile demeye bin şahit. ben de merak ediyorum nedir bu acaba?? sadece arada mide yanması var,göğüslerimdeki sızı azaldı ama şişler hala. benim geç döllenme durumu var sanırım ultrasona göre belirleyeceğiz ne kadar olduğunu. ama sanırım 6.haftamdayım.bu cuma gideceğim tekrar.. acaba görülür mü bizimki?nasıl geçecek bu 4 gün daha??

merhaba kızlar herkes iidir melekleriyle umarım...yaa benim bulantılarım başladı...sabah 2 gündür yumurtadan tiksinti geldi...ağız tadım acaip öğürüyorum arada özellikle saat 12 ye kadar ....varmı benim gibi olan ve sabaha karşı belim kopacak gibi oluyor yataktan kalkarken uzun süre aynı sekilde yattığımda özellikle....

Merhaba kızlar, herkese melekleriyle sorunsuz, harika bir gün dilerim.
Benim de bulantılarım dün başladı. Gece fena değildim ama bu sabah kahvemi bile içemedim. İki lokma yedim, yemez olaydım. İyice allak bullak oldu mide. Açlıktan ölüyorum ama yiyemiyorum. İnşallah geçer.

Migreni olan arkadaşlar, çok geçmiş olsun... Benim de migrenim var, ayda bir tutar ama 3 günden önce geçmez. Canıma okuyor valla normalde. Geçen hafta tutar gibi oldu ama çok şükür ilaç bile almadan, biraz gözlerimi kapatıp uyuyarak atlattım iki günde. Ama sürekli tam gitmedim, her an geri gelebilirim, diyor Verebileceğim tek tavsiye şakaklara soğuk kompres. Bende işe yarıyor. İlaç içebiliyorsanız, ilacı içip hemen uyursanız daha rahat geçiyor. Ama herhalde migreni olan herkes bunları biliyordur.

Ben yurtdışındayım ve daha bebeğimizi ancak 12. haftada görebileceğiz. Hamileliğime dair tek kanıt idrar testi hala ve bazen kendi kendime kuruntu yapıyormuşum, sanki hamile değilmişim de hayal kuruyormuşum gibi geliyor :))))) O kadar çok isterdim ki bebek olduğuna, her şeyin yolunda gittiğine dair bir kanıt...

Mutlu olup, sıkıntılarımı hafifletmenin bir yolunu buldum bu arada: bebek hırkası, patiği vs nasıl örülür onlara bakıyorum, öneririm valla, saatlerce oyalıyor insanı. Battaniye örmeye karar verdim. Şimdi başlasam doğuma ancak bitiririm zaten

Herkese melekleriyle sağlıklı ve mutlu bir hafta dilerim.

kızlar merhaba ben de sizlerdenim...hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş. benim şimdilik bi sıkıntım yok..geçen hafta keseyi gördük bakalım 10 gün sonrada Allah izin verirse kalp atışlarını duyacağız...çok heyecanlıyım...biraz ağrılarım azaldı..pek bişey hissetmiyorum...inş. kötü bişey yoktur.mide bulantılarımda başlamadı inş. da başlamaz hiç yada şöyle diyim çok hafif atlatırım o dönemi..sizler de iyisinizdir inş.

hepinzi çook öpüyorumm...gelişmeleri burdan paylaşırız inş.

bugün doktora gittik.keseyi ve bebişimi gördük sonunda miniğimin kalp atışını da görebildik.pıt pıt atıyodu maşallah.ama duymak için erken,daha küçük dedi doktorumuz.onun için haftaya tekrar gitcez.bi sürü kan tahlili,idrar tahlili falan istedi..onları da yaptırdık geldik.çok şükür görebildim bebeğimi,görmeden hamile gibi hissedemiyodum tam kendimi.kimseye de söyleyememiştim görmeden.artık haber verebilirim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…