- 21 Nisan 2008
- 1.017
- 1
Kizlar gunaydin hepinize
dun cok hastalandim buyuk bir migren atagi gecirdim ilac icememedigim icin cok izdirap oldu tabi gunduz yediklerimi 5 kerede cikardim ogurmekde fena etti beni gec saat meyve yiyeyim dedim onu da cikardim yatana kadar. Agrim gecmedi ilk defa bu kadar siddetli gecirdim yarin doktor randevum var kalp atislarini dinleyecez kismet olursa ilk isim kullanabilecegim ilac var mi onu sorucam
geçmiş olsun canım..ben de ilk hamileliğimde olmuştum senin gibi.minoset içmiştim ama pek de faydası olmamıştı.artık midemde bişey kalmamıştı ama öğüre öğüre ölmüştüm.boş mideyle öğürmek hem de insanın başı ağrırken çok çok kötü bişey.eşime ben dayanamıyorum artık diye ağladığımı bilirim Allah'ım yaşatmasın bi daha...
kızlar günaydın çok moralim bozuk dün akşam saatlerinde iç çamaşırıma kahverengi lekelenme gelmiş.
Gece bişi gelmemiş..
Doktor olabilir korkma demişti ama çok korkuyorum ben ya bebeğime bişi olursabirazda kasık ağrım oluyor
canım dr korkma demiş bak.kahverengi lekelenmeler olabiliyomuş.kendini üzüp strese sokman iyi olmaz.iyi düşün iyi olsun...