allahım herkese nasip etsin inşallah.kimseyi bununla sınamasın.ben çooook ilaçlar yuttum iğneler oldum olmadı bebeğim.önümüzdeki ay laporoskopi olacaktım.randevumu almıştım doktoumdan.adet olunca gel demişti ama olmadan gittim.hiçbir iğne ilaç kullanmadan hamile kaldım.hiç beklemediğim bir anda.çok mutluyum.ama ağlıyorum yine11 ocak son adet tarihimdi.2 gün adetim geçtikte sonra bhcg bakıldı.862 çıktı.değerim nasıl sizce?dış gebelik iihtimali olabilir mi sizce?
meraba kizlar ilk muayenenizde hangi testleri yapti doktorunuz?
kızlar baş ağrısı için yapılacak bişey var mı? Bende migren var ve ilaç almadan maalesef geçmiyor şimdi hamileykende bişey içemem
selam kızlar bişey sorucam..adet günümden bi gün sonrası beta 904...sizde durum nedir???bana biraz fazla geldi de...
malesef bende de migren var canım.çok kötü oluyo hamileyken ağrılar.geçen hafta biraz ağrı başlicak gibi oldu.minoset aldım 1 tane.geçti Allahtan.çok sevindim yoksa 1 tane migren hapıyla falan geçmezdi benim ağrım.oğluma hamileyken sadece 1 defa dayanamicak kadar ağrım oldu.çok çok fenaydıkızlar baş ağrısı için yapılacak bişey var mı? Bende migren var ve ilaç almadan maalesef geçmiyor şimdi hamileykende bişey içemem
benim de adet günümden 1 gün sonra 1271di canım.sanırım erken döllenme olunca yüksek olabiliyo.ikiz olma ihtimali de olabilir tabi..selam kızlar bişey sorucam..adet günümden bi gün sonrası beta 904...sizde durum nedir???bana biraz fazla geldi de...
slm güzel anneler ben çok sık giremiyorum ne yazıkki benim bıdıktan dolayı sürekli ilgi istiyor bilgisayarı açınca hemen gelip kurcalıyor pat pat vuruyor sonra da kapatıyor elinden alınca ağlıyor en iyisi mi hiç açmıyorum o uyuyunca ancak o zaman da malum işler sıralanıyor....Neyse eeee naber herkes iyidir umarım ara ara sayfalara baktım kötü haber alan arkadaşlar var rabbim onlara sabırlar versin yeni katılanlar da hoşgelmişler....ben bu aralar midemle ilgili sıkıntılar yaşıyorum hafif bulantılarım oluyor ve canım hiçbir şey istemiyor hiç kusmadım çok şükür ama sanki hep midemde duruyor yediklerim o yüzden bu aralar kötüyüm ve kokularrrrr offff çok fena eşim bile kokuyor bana tabi ona böyle söylemiyorum ama çok hasaslaştım galiba...yarın inşallah ilk dr kontrolüme gidicem inşallah herşey yolundadır...şimdilik benden haberler böyle öpüyorum hepinizi...
meraba kizlar ilk muayenenizde hangi testleri yapti doktorunuz?
allahım herkese nasip etsin inşallah.kimseyi bununla sınamasın.ben çooook ilaçlar yuttum iğneler oldum olmadı bebeğim.önümüzdeki ay laporoskopi olacaktım.randevumu almıştım doktoumdan.adet olunca gel demişti ama olmadan gittim.hiçbir iğne ilaç kullanmadan hamile kaldım.hiç beklemediğim bir anda.çok mutluyum.ama ağlıyorum yine11 ocak son adet tarihimdi.2 gün adetim geçtikte sonra bhcg bakıldı.862 çıktı.değerim nasıl sizce?dış gebelik iihtimali olabilir mi sizce?
tebrik ederimmm..sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş...
kızlar baş ağrısı için yapılacak bişey var mı? Bende migren var ve ilaç almadan maalesef geçmiyor şimdi hamileykende bişey içemem