2012 Ekim Anneleri

tebrik ederimmm
kötü şeyler getirmeyin aklınızaa..

meraba kizlar ilk muayenenizde hangi testleri yapti doktorunuz?

benden 6 tup kan ve idrar alındı. içerisinde neler vardı bilmiyorum..sonuclar doktorda. bu hafta gittiğimizde sonuclara bakıcaz kısmetse..

maths canım tebrik ederimm..Allah tamamına erdirsin..

Herkese iyi pazarlar
Tickerlardı kaybolmuş yönetimle ilgili olsa gerek herhalde geri koyarlar tickerlarımızı :26:

kızlar baş ağrısı için yapılacak bişey var mı? Bende migren var ve ilaç almadan maalesef geçmiyor şimdi hamileykende bişey içemem

kızlar baş ağrısı için yapılacak bişey var mı? Bende migren var ve ilaç almadan maalesef geçmiyor şimdi hamileykende bişey içemem

ovv migren cok kotu.. benim bir onerim yok.. cok sık bas agrısı yasamam.. sen en iyisi ayaklarını uzat yat canım uyumaya calıs..

slm güzel anneler ben çok sık giremiyorum ne yazıkki benim bıdıktan dolayı sürekli ilgi istiyor bilgisayarı açınca hemen gelip kurcalıyor pat pat vuruyor sonra da kapatıyor elinden alınca ağlıyor en iyisi mi hiç açmıyorum o uyuyunca ancak o zaman da malum işler sıralanıyor....Neyse eeee naber herkes iyidir umarım ara ara sayfalara baktım kötü haber alan arkadaşlar var rabbim onlara sabırlar versin yeni katılanlar da hoşgelmişler....ben bu aralar midemle ilgili sıkıntılar yaşıyorum hafif bulantılarım oluyor ve canım hiçbir şey istemiyor hiç kusmadım çok şükür ama sanki hep midemde duruyor yediklerim o yüzden bu aralar kötüyüm ve kokularrrrr offff çok fena eşim bile kokuyor bana tabi ona böyle söylemiyorum ama çok hasaslaştım galiba...yarın inşallah ilk dr kontrolüme gidicem inşallah herşey yolundadır...şimdilik benden haberler böyle öpüyorum hepinizi...

guzellık uykumuzdan kalkıp geldık esım ve oglum hala uykudalar kıyamam ya ben uyuyunca onlarda uyuyolar.bırde hamıle esımmı benmı anlamadım aserıyor resmen

mart göbuşlerı topıgınde gezdım baya ne guzel karınları vardı darısı bızlre

slm hanımlar sanırım bende ekim annesi olucam tabi olabilirsem bugün adetme 2 gün kala kan testi yaptırdım bhcg 627 çıktı ama kahve lekelenmelerim var sizde de oldumu bide değer bana yüksek geldi sizce nasıl lütfen bi cevap verin daha önce 1 kaybım var çünkü

ben bu konu hakkında pek bilmiyorum ama bu kişiden kişiye de değişen bir durum. mesela bi tablo var hafta hafta beta hcg en düşük en yüksek diye gösteriyor ona göre aralıklar dğişiyor mesela 1000 olan değer 5. hafta da olabilir 6 da. onun için sayıyı takma . bende lekelenme hiçbi şekilde olmadı.

bugün ekim anneleri uyuyor mu??? gezmelerde mi??? anladım valla:44: hafta içi oku oku bitiremiyorum. şimdi yazan yok

malesef bende de migren var canım.çok kötü oluyo hamileyken ağrılar.geçen hafta biraz ağrı başlicak gibi oldu.minoset aldım 1 tane.geçti Allahtan.çok sevindim yoksa 1 tane migren hapıyla falan geçmezdi benim ağrım.oğluma hamileyken sadece 1 defa dayanamicak kadar ağrım oldu.çok çok fenaydı sanırım hamileyken ataklar azalıyo bende.inşallah hep böyle devam eder...

selam kızlar bişey sorucam..adet günümden bi gün sonrası beta 904...sizde durum nedir???bana biraz fazla geldi de...
benim de adet günümden 1 gün sonra 1271di canım.sanırım erken döllenme olunca yüksek olabiliyo.ikiz olma ihtimali de olabilir tabi..
kese görününce belli olur o da...

ben de yarın ilk kontrole gitcem.seninle günlerimizde aynı sanırım. inşallah görürüz bebişimizi..

kızlar günaydın çok moralim bozuk dün akşam saatlerinde iç çamaşırıma kahverengi lekelenme gelmiş.
Gece bişi gelmemiş..
Doktor olabilir korkma demişti ama çok korkuyorum ben ya bebeğime bişi olursabirazda kasık ağrım oluyor

meraba kizlar ilk muayenenizde hangi testleri yapti doktorunuz?

benim yakın aralıkla ikinci gebeliğim olduğu için çok şey istedi doktorum. karaciğer enzimlerinden tiroid hormonlarına kadar her şeye bakılıyor. ama genel olarak tam kan, idrar, kalsiyum ve magnezyum düzeylerine bakılır ilk aşamada.

gözünüz aydın. ağlamamak lazım. sevinçten ağlamak bile bebeğinizi olumsuz etkiler. hiçbir şekilde ağlamayıın. mutlu anne & mutlu bebek :) değeriniz normal gözüküyor. endişe edecek bir şey yok.

tebrik ederimmm..sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş...

teşekkür ederiiimm :) amin, sizlere de inşallah.

damarlardan daha yüksek hızda kan akmasıyla ilgili ağrılarımız. benim de çok ağrıyor. hatta burun kanaması bile olacak yakında. yani bende olmuştu. öyle olunca endişe etmeye gerek yok. nane yağıyla şakaklarınızı ovup sessiz ortamda bekleyin, yatın. ama ilk üç ay, organların gelişimi tamamlanıncaya kadar ilaç içmeyin.

günaydın kızlar doktor bana coraspin verdi ama kullanmayı düşünmüyorum. kafam çok karışık aslında allahıma çok şükür herşey yolunda ... iğne verdi doktor progynex diye haftada bir kalçada içinde 5 tane var göğüs ağrılarım yok olmuş sizce normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…