2012 Ekim Anneleri

gözün aydın cnm...
dr ilk gittiğimde bana da iğne verdi ama ben daha vurulmadım..
haftada 1 vurul dedi..
ismi ne iğnenin??

canım iğnenin ismi progynex diye bir şey ama benim elimde ultrason vardı bana doktor hiç kesemin kaç mm olduğunu söylemedi onu ultrasonda nereye baksam öğrenirim ki

kızlar aranızda bebişinin kalp atışları belli olan oldumu kaç haftada belli olur.doktorum bana 15 gün sonra gel dedi 7 haftalık olcak kısmetse o zaman

benım 6+4 te alltan atısları gorduk canım.. sende gttiğinde büyük ihtimalle gorursun..

dün gece bebeğimi kaybettim.RABB'im sizinkilere uzun ömür versin inşALLAH.

bidakka canım yaa, nasıl olur? daha dun hamileyim diye yazmıssın. ne cabuk? nasıl oldu? nasıl anladın??

Herkese merhaba,
Herkese hayırlı doğumlar, sağlıkla bebiklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Ben 2011 Ekim annesiyim. 3,5 aylık bir kızım var. Ocak ayında yine hamile kaldım, yine ve yeniden Ekim 2012 annesiyim inşallah :)
6 artı 6. haftadayız bugün. dün doktor kontrolünde bebeğimi, keseyi, kalp atışı görüp duydum. şimdilik iyi gidiyor. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah. Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın :)

canım hayırlı olsun gebeliğin.. ve de gozunaydın kalp atısınıda duymussun.. ne güzel arkadas gibi buyucekler..

benım 6+4 te alltan atısları gorduk canım.. sende gttiğinde büyük ihtimalle gorursun..

bidakka canım yaa, nasıl olur? daha dun hamileyim diye yazmıssın. ne cabuk? nasıl oldu? nasıl anladın??

Emin misin canım? Doktordan sonra lütfen gelişmeleri yaz bize de. Dualarım seninle, inşallah düşündüğün gibi değildir tatlım.

gecmis olsun. hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi olursunuz insallah.

5 hafta bir kaç günlüktü bezelyem.kahverengi akıntım vardı.doktor normal olduğunu söyledi ilaç verdi herşey çok güzel dedi.hatta ilk gittiğim doktoru beğenmeyip ikinci olarak ona gitmiştim.fotosunu çekti.15 gün sonrasına randevu verdi.dün içimde bi sıkıntı vardı garip bir his.gece burda yazarken hatta, altımda sıcaklık hissetim kontrol ettim ve hamilelerin kabusunu gördüm.eşimi aradım 3 hastane gezdik gece vakti.bana herşey yolunda diyen poliklinik kapalıydı.başka bi tanesine gittik.bebek düşüyor ama hala rahimde dedi.başka bir doktora gittik.bebeğin düştüğünü söyledi.bebeğim canım bezelyem annesine hiç acı vermeden ağrı hissettirmeden bedenimi terk etmiş.bebeğim şimdi bir peçete içinde atamıyorumda sardım sarmaladım duruyor.biliyorum o kadar minicik bişeyi canlı yerine koymak garip ama o bana annelik heycanı verdi.3. gebeliğimde hüsranla sonuçlandı.bir yandan hazırım diyordum olumsuzluklara ama olmuyor ki insan kabullenmiyor.ALLAH'a isyan etmiyorum etmemde ama bir sebebi olmalı bunun.yakında Türkiye'ye geleceğim testler yaptırcam eşimde yaptırcak test.belki sebebi ortaya çıkar.anne olmak kendini parçalayan biri değilim RABB'im böyle uygun gördü diyip metanetle bekleyebilirim.ama sebebini öğrenmem lazım.RABB'im sizlere sağlıkla nasip etsin inşALLAH.kim de varsa onlara uzun ömür versin.

canım cok üzüldüm inanki. cok şükür sorunsuz bır sekilde hamıle kalabılıyorsun bak bu onemli. bende 3 yıl bekledım bu bebegı.. Allah ın izniyle tr ye gelin, testlerınızı yaptırın. umarım bebegin rahime tutunamama durumuyla ilgili sebep ortaya cıkar ve tedavisini olup en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.. yazdıklarından anladıgım kadarıyla sen cok guclu birisin.. Allah bu sabrının mukafatını en yakın zamanda verecektir.. bundan sonra insallah boyle bir durum yasamassnn..

güçlü müyüm gerçekten bilmiyorum.ağlamaktan gözlerim acıdı.dün iç çeke çeke daldım kabuslara.bebeğim beni terk etti ben onunla ilgili o kadar hayaller kurarken o annesini bıraktı.ilk defa bu şekilde düşük yaptım daha önceki 2si ölüyor ama düşmüyordu kürtaj oluyordum.eşimde bende şaşkın kaldık düşük böyle bir şey mi??? hiç ağrı olmadan aktı gitti meleğim. mart başında Türkiye'ye geliyorum ilk işim testlerimi yaptırmak olacak.eşim sonrasın da gelecek.o gelinceye kadar bende yapmamız gerekenleri ayarlıycam.sebepsiz hiç bir şey olmaz sebebini bilsem avunmam kolay olacak.ama biliyorum ki bunların hepsi bir sınav isyan etmiycem.RABB'im böyle uygun gördü.eğer isterse bana da yaşattırır anneliği.

dün gece bebeğimi kaybettim.RABB'im sizinkilere uzun ömür versin inşALLAH.

Çok üzüldüm, umarım sebebi bir an önce bulunur da sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz...

tebrik ederimmmm :) ben de SAT a göre 6+4 üm yakınız birbirimize.herşeyin yolunda gitmesi ne güzel benim de haftaya cts randevum,darısı bizim de başımıza inşallah :)

bak tatlım güçlü müyüm bilmiyorum diyorsun ama inan cok güçlüsün.. senin durumunda olan bir insanın agzından cıkabilecek sozler ne yazık ki her zaman boyle olmayabiliyor.. aglıyorum dıyorsun tabiki aglıcaksın baska nasıl akıtabilirsin içinde kırgınlıgı.. kadınların en guzelsekılde rahatlamasıdır aglamak.. Rab'bim kısa zamanda senınde melegını gonderecektır.. artık kendini tr ye gelınce yapacaklarını dusunerekten teselli et.. olmuşla ölene çare yok der eşim.. derlerya bir bebek için dünyada yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun dunyaya gelir diye.. seninkide bu durum. kendini üzme yıpratma. hayırlısyla bu ayı atlat.. gerisi zaten ugraslarında gecicek. en yakın zamanda bebeğine kavusmanı diliyorum..

canım hayırlı olsun gebeliğin.. ve de gozunaydın kalp atısınıda duymussun.. ne güzel arkadas gibi buyucekler..

tebrik ederimmmm :) ben de SAT a göre 6+4 üm yakınız birbirimize.herşeyin yolunda gitmesi ne güzel benim de haftaya cts randevum,darısı bizim de başımıza inşallah :)

teşekkür ederim. evet arkadaş gibi, hatta ikiz gibi büyüyecekler kısmetse.

redshadow evet yakınız. ama benim satım tahmini. adet olmadığım için bebeğin ölçülerinden hareketle söyleyebildi doktorum. aralığın son haftası, ocağın ilk haftası arasında bir gün dedi :) artık ne çıkarsa bahtıma. belki de eylül annesi olurum.

denissss sana özel mesaj atamıyorum çünkü dolmuş silmesi gerekli diyor...

allahım herkese nasip etsin inşallah.kimseyi bununla sınamasın.ben çooook ilaçlar yuttum iğneler oldum olmadı bebeğim.önümüzdeki ay laporoskopi olacaktım.randevumu almıştım doktoumdan.adet olunca gel demişti ama olmadan gittim.hiçbir iğne ilaç kullanmadan hamile kaldım.hiç beklemediğim bir anda.çok mutluyum.ama ağlıyorum yine 11 ocak son adet tarihimdi.2 gün adetim geçtikte sonra bhcg bakıldı.862 çıktı.değerim nasıl sizce?dış gebelik iihtimali olabilir mi sizce?

canım iğnenin ismi progynex diye bir şey ama benim elimde ultrason vardı bana doktor hiç kesemin kaç mm olduğunu söylemedi onu ultrasonda nereye baksam öğrenirim ki

benim ki bu iğne değil...sana verilen iğne yanılmıyorsam hafif bir iğne canım bir arkadaşım vuruluyordu..
canım ultrasyon kağıdında değişebiliyor..benim ki altta yazıyor mesela..

tebrik ederimmm..sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…