2012 Ekim Anneleri

kızlar merhaba..gerçekten şimdi geçmişi okudum birçok kişinin varmış kahverengi akıntısı..ben perşembe günü doktora gittim çok açık kahve akıntım vardı.doktor kalp atışını gördü.eve geldim akıntımın rengi koyulaştı,hatta bir iki damla kırmızımsı leke geldi peçeteye,çok korktumsonra kahverengi geliyo yine iki gündür.benim öncedende hiç kesilmezdi akıntım,aynı öyle oluyo gene.kalp atışını duyayım rahatlıcam diyodum,duyduğum gün böyle bişey yaşadım,hala rahat değilim yani,ne düşüneceğim bilmiyorum

kızlar aranızda bebişinin kalp atışları belli olan oldumu kaç haftada belli olur.doktorum bana 15 gün sonra gel dedi 7 haftalık olcak kısmetse o zaman

canım benim 6+1 ken vajinal ultrasonda doktor gördü kalp atışını...

Canım peki doktorunu arayıp söyledin mi böyle bişey yaşadım normal mi diye? Bende doktorumun cep teli var mesela bişey olduğunda açıp konuşabiliyorum.

Canım peki doktorunu arayıp söyledin mi böyle bişey yaşadım normal mi diye? Bende doktorumun cep teli var mesela bişey olduğunda açıp konuşabiliyorum.

hayır canım malesef,doktorum çok iyi ama beni hiç rahatlatmıyo ve ulaşamıyorum istediğimde.değiştirmeyi düşünüyorum,araştırıyorum şuan hafta başı başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum.

Yaa bu vajinal ultrasonla ilgili hiç güzel şeyler duymuyorum benim doktorumda bana o şekilde bakma isterse ben kabul etmeyi düşünmüyorum

doktorlar ilk aylarda onu tercih ediyor canım.sorun olmaz diye biliyorum,ama istemiyorsan, 1 hafta daha geç görünüyor diğer şekilde,başka bir fark yok zaten.

merhaba ekim anneleri
Geçtiğimiz çarşamba günü ilk doktor ziyaretinde bulundum.Vajinal ultrasonda cok şükür kesemizi gördük 7.3mm (5+3 de ) miş.Yolk sac ıda gördük inş bebişimiz onun içinde büyeyecek belli bir haftaya kadar.Sizlerin kese boyutları kaçtı acaba paylasırmısınız...

tebrik ederim canım ben 5 haftalıkken gittiğimde 6.4 mm di.

tebrik ederim canım ben 5 haftalıkken gittiğimde 6.4 mm di.

çok tşk ederim.Bir sonraki randevumuz 22 şubatta ozman kadar zaman nasıl geçer
Folbıol,balık yağı,vitamin hapları verildi.
Kızamıkçık,toxoplasma,tam kan sayımı,guatr ile ilgili testlerimiz yapılcak bu hafta ancak bi konuda tedirginim.Ben kızamık geçirmedim ve aşısınıda yaptırmadım bağısıklıgım olmayacak bir sorun olurmuki?

rica ederimm..ben de yaptırmadım o testleri daha..ayrıca bende kızamık geçirmedim,bilmiyorum ki sorun olurmu:26:

kızlar ben bugun cok fenayım bırden vurdu cnm acayıp balık ıstıyordu aldık yaptık bır lokma yedım sonra mıgdem felaket oldu koktu çok daha sonra tavuk yaptım onu yıyım barı dedım tabaga bı koydum bırakmamla bır oldu yıne kokuyor agzım su ıçınde kalıyor yıyemıyorum ılk hamılelıgım çok rahattı bugun butun evı cıfledık kokular gıtsın dıye yok yıne kokuyor kolanyadan bıle tıksınıyorum oderecede

rica ederimm..ben de yaptırmadım o testleri daha..ayrıca bende kızamık geçirmedim,bilmiyorum ki sorun olurmu:26:

Ben acayip tedirgin oldum.Biraz araştırdım çok dikkatli olmak gerekiyormuş.Özellikle çocuklarla mümkün mertebe temas halinde bulunmamak gerekliymiş.Eğer virüs bulasırsa bebekte anomali söz konusu olabilirmiş.Keşke önlemini alsaydım diyorum ama gebelik öncesi gittigim doktorlar bana folbıol dısında bişe önermedilerki

bende şuan öğrendim senden.hiç bilmiyodum.Allah korusun dikkat edelim o zaman

canım bende geçen gün yaşadım benzerini.günlerdir iskender istiyodu canım ayıptır söylemesi.ama öyle böyle değil.neyse yedik,yetmedi üstüne bir porsiyon da köfte yedm.eve geldik midem bulanmaya başladı,hatta ertesi gün midemi de boşalttım.o gün bugündür midem bulanıyo,sonra geçiyo ne görürsem canım istiyo.bende anlamadımki nası iş:44::44:

hanımlar sanırım aynı dönemin gebeleriyiz.ben 5 haftalık hamileyim eylül sonu ekim başı gibi sanırım.bun günlerde çok stresliyim bu bebeğe ve bana iyi değil biliyorum ama ne yapayım offfffff.benim 3. hamileliğim 2 sini 8. haftada ölü tanısı ile aldırmak zorunda kaldım.2 yıl aradan sonra yine hamileyim.ama korkuyorum hanımlar.5 gündür artarak giden kahverengi akıntım var.burda ki doktor önemsiz olduğunu söyledi hiç bir tahlil bile istemedi ama ben yarın bir kaç tahlil yapıp yine bu siteden doktorlara yorumlatıcam.içim bir türlü rahat etmiyor.sizlerde durumlar nedir.

canım bende perşembe gnü gittim.bende tam 5+3 günlükken gittim.14.9 mm yazıyo yanlış yere bakmıyosam

gözün aydın cnm...
dr ilk gittiğimde bana da iğne verdi ama ben daha vurulmadım..
haftada 1 vurul dedi..
ismi ne iğnenin??

selam kızlar bişey sorucam..adet günümden bi gün sonrası beta 904...sizde durum nedir???bana biraz fazla geldi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…