- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
kızlar aranızda bebişinin kalp atışları belli olan oldumu kaç haftada belli olur.doktorum bana 15 gün sonra gel dedi 7 haftalık olcak kısmetse o zaman
kızlar merhaba..gerçekten şimdi geçmişi okudum birçok kişinin varmış kahverengi akıntısı..ben perşembe günü doktora gittim çok açık kahve akıntım vardı.doktor kalp atışını gördü.eve geldim akıntımın rengi koyulaştı,hatta bir iki damla kırmızımsı leke geldi peçeteye,çok korktumsonra kahverengi geliyo yine iki gündür.benim öncedende hiç kesilmezdi akıntım,aynı öyle oluyo gene.kalp atışını duyayım rahatlıcam diyodum,duyduğum gün böyle bişey yaşadım,hala rahat değilim yani,ne düşüneceğim bilmiyorum
Canım peki doktorunu arayıp söyledin mi böyle bişey yaşadım normal mi diye? Bende doktorumun cep teli var mesela bişey olduğunda açıp konuşabiliyorum.
canım benim 6+1 ken vajinal ultrasonda doktor gördü kalp atışını...
Yaa bu vajinal ultrasonla ilgili hiç güzel şeyler duymuyorumbenim doktorumda bana o şekilde bakma isterse ben kabul etmeyi düşünmüyorum
merhaba ekim anneleri
Geçtiğimiz çarşamba günü ilk doktor ziyaretinde bulundum.Vajinal ultrasonda cok şükür kesemizi gördük 7.3mm (5+3 de ) miş.Yolk sac ıda gördük inş bebişimiz onun içinde büyeyecek belli bir haftaya kadar.Sizlerin kese boyutları kaçtı acaba paylasırmısınız...
tebrik ederim canımben 5 haftalıkken gittiğimde 6.4 mm di.
çok tşk ederim.Bir sonraki randevumuz 22 şubatta ozman kadar zaman nasıl geçer
Folbıol,balık yağı,vitamin hapları verildi.
Kızamıkçık,toxoplasma,tam kan sayımı,guatr ile ilgili testlerimiz yapılcak bu hafta ancak bi konuda tedirginim.Ben kızamık geçirmedim ve aşısınıda yaptırmadım bağısıklıgım olmayacak bir sorun olurmuki?
rica ederimm..ben de yaptırmadım o testleri daha..ayrıca bende kızamık geçirmedim,bilmiyorum ki sorun olurmu:26:
Ben acayip tedirgin oldum.Biraz araştırdım çok dikkatli olmak gerekiyormuş.Özellikle çocuklarla mümkün mertebe temas halinde bulunmamak gerekliymiş.Eğer virüs bulasırsa bebekte anomali söz konusu olabilirmiş.Keşke önlemini alsaydım diyorum ama gebelik öncesi gittigim doktorlar bana folbıol dısında bişe önermedilerki
kızlar ben bugun cok fenayım bırden vurdu cnm acayıp balık ıstıyordu aldık yaptık bır lokma yedım sonra mıgdem felaket oldu koktu çok daha sonra tavuk yaptım onu yıyım barı dedım tabaga bı koydum bırakmamla bır oldu yıne kokuyor agzım su ıçınde kalıyor yıyemıyorum ılk hamılelıgım çok rahattı bugun butun evı cıfledık kokular gıtsın dıye yok yıne kokuyor kolanyadan bıle tıksınıyorum oderecede
merhaba ekim anneleri
Geçtiğimiz çarşamba günü ilk doktor ziyaretinde bulundum.Vajinal ultrasonda cok şükür kesemizi gördük 7.3mm (5+3 de ) miş.Yolk sac ıda gördük inş bebişimiz onun içinde büyeyecek belli bir haftaya kadar.Sizlerin kese boyutları kaçtı acaba paylasırmısınız...
kızlar merhaba ben bugün doktora gittim keseyi gördük tahliller yaptı haftaya gel kalp atışını görelim dedi herşey normal verdi ama gene de iğne verdi her ihtimale karşı haftada 1 kere bebeğin düşmesini engelleyici imiş