2012 Ekim Anneleri

Selam güzel anneler...
Dün acayip canım sıkıldı.ilk muayeneye 10 gün önce gitmiştim o günden beri de hastaneyi arayıp doğum ücretlerini almaya çalışıyorum.en sonunda dün cevap verdiler ama vermez olaydılar.yüksek olacağını bekliyordum ama bu kadar uçacakları aklıma gelmemişti.Doğum teminatım ucu ucuna belki yeter belki yetmez ama olur da sezaryene mecbur kalırsam yetmez gibi. tam da istediğim dr a randevu almıştım 18 şubata . dün bütün öğleden sonra yeni doktor araştırmakla geçti, neyse bir tane buldum haftaya bugün ona gidecem.hakkında yorumlar iyi.. bakalım? ama öbür hastaneyi ve doktorumu bırakmak zorunda olduğum için çok canım sıkıldı.Şu hastanelerin sömürüleri ahh!Ş bahsedilen yeni tasarı da ne zaman geçerli olur kim bilir? hiç şikayetle falan uğraşamam hamile hamile!

bende seninle aynı durumdayım canım..
istanbul doğma büyüme ailem akrabalarım orda..
eşim memur..küçük bir ilde yaşıyorum..
ama allahtan tayine 4-5 ay kaldı...
hayırlısıyla bitirdik inşallahh..[/QUOT

çok zor oluyor dimi cnm bizim tayinimize daha 2 senemiz var 3 sene doldurulması gerek:)

canım Alahın mucizesi bitmez bak bugün gittiğin dr görmüş bekle ve bol bol dua et canım hakkında hayırlısı olsunnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ıns canım bebegım benımledır.bıde demez mı o daha kan pıhtısı bosver ılerde baska olur dedı.benım ıcın bebek onun ıcın sadece kan pıhtısı

Şu doktorlar adamı verem ederler yaaa hayret bişey neden birbirleriyle çelişirler anlamam bir tane doktora güvenmemek gerekiyor demek ki. Canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak hayırlısıyla bekle bakalım Allahın mucizeleri bitmez

ıns canım ıns tutunurda benı mutlu eder

ay kızlar cogumuz kendi ailesinden ayrı. bende oyleyım. yalnızlıgımı unutturacak tek şey bebeğim.. insallah sımsıkı tutunur bebişlerimiz annelerine.. :KK16::KK16:

canım garantı olsun dıe 7 veya 8 haftalık gıdıcem yoksa ıcımde bıraz daha bekleseydım suphesı olacak 8 haftada kesın gozukmesı lazım bakalım rabbım ıns bı mucıze verır benı sevındırır

anladım canımm. insallah mucizen seninle ve annesine sımsıkı tutunur o merak etme. o haftalarda gitmen gercekten garanti ben 6+4 te gittim kalp atıslarını ustten duyamadık canımm.. insallah bu hafta gittiğimizde duyucaz :) kacıncı haftandasın peki??

anladım canımm. insallah mucizen seninle ve annesine sımsıkı tutunur o merak etme. o haftalarda gitmen gercekten garanti ben 6+4 te gittim kalp atıslarını ustten duyamadık canımm.. insallah bu hafta gittiğimizde duyucaz :) kacıncı haftandasın peki??

5 artı 6 bugun gıttıgımde 5 artı 4 tu

5 artı 6 bugun gıttıgımde 5 artı 4 tu

içime cok temiz doguyor canım benım. insallah bebişin seninle.. sen doktora gıttıgınde daha cok minikmiş annesi.. hayırlısıyla 2 hafta sonra kendısınıde kalp atısınıda duyacaksın canım benım..:KK54:

kızlar aranızda bebişinin kalp atışları belli olan oldumu kaç haftada belli olur.doktorum bana 15 gün sonra gel dedi 7 haftalık olcak kısmetse o zaman

kızlar merhaba ben bugün doktora gittim keseyi gördük tahliller yaptı haftaya gel kalp atışını görelim dedi herşey normal verdi ama gene de iğne verdi her ihtimale karşı haftada 1 kere bebeğin düşmesini engelleyici imiş

X