2012 Ekim Anneleri

kızlar herkes endişeli yaa bende çok korkuyorum bebeğim nasıl acaba kese dolumu boşmu die.
bir ben endişelenmiorum sanırım..

ilk haftalarda normalmiş bu kanamalar ama biz panik yapıyoruz bunu çünkü çok istiyoruz yavrularımızı kucağımıza almayı ama eşim isyan ediyor artık
yeter ağladığın kendini üzdüğün Allah'ım hayırlısını versin bu bebek bizim için hayırlı ise osun diyor senin sağlığına bir şey olacak hem üzüldükçe strese girdikçe daha kötü oluyor diyor

senden ve bebeğinden daha mı önemli konuşmaları...
yat dinlen onlara da söyle kanamam var kalkamam diye bebeğim her şeyden daha önemli de stres daha çok zarar veriyor bebeğine bunu biliyorsun

eşin haklı cnm o kadar üzme kendini aglayacak bi durum yok yiyecek ekmekleri varsa dünyaya gelirler.ben çevredeki insanlarada çok kızıyorum yok düşük dogumdanda zormuş şöleymiş böleymiş insan herşekilde huzursuz oluyo korkutuyolar insanı benim doktorumda merak etme senn düüşük degil düşük daha tantanalı olur dedi iyice tırstım herşeyden:))artık ne diyim hayırlısı

aynı durumdayız cnm ben zaten duygusalım birde hamilelikte arttı sanırım.bende istanbulda dogdum büyüdüm ailem akrabalarım orda şimdi ise küçük bi ilde küçük bi köydeyim eşim memur burda eşimin ailesi yakın bazen dedigin gibi abuk subuk konuşuyolar gerçi iş yaptırmıyolar gelip gittikçe ama yinede kırıcı konuşmaları batıyo.bazen diyorum şimdi annem olsaydı canımın istedigi herşeyi yapardı temizliğime yardım ederdi die ama napalım uzaktalar Allah canlarını sag etsinde mutlu olsunlarda uzakta olsunlar.bende yazın bebişime bişey olmazsa Allahın izniyle ananemi getircem müsait dursun yanımda doguma kadar.sende takma zaten agustosta evinee taşıncakmışın bunun hayalini kur:)hayatişte her zaman istedigimz gibi olmuyor.

senden ve bebeğinden daha mı önemli konuşmaları...
yat dinlen onlara da söyle kanamam var kalkamam diye bebeğim her şeyden daha önemli de stres daha çok zarar veriyor bebeğine bunu biliyorsun

tabiki önemli değil arkadaşım ama benim gücüme gidiyor işte eşimlede söyledik onlara üstelik şu ilk zamanlar çok tehlikeliymiş dinlenmem lazımmış diye tamam iyi diyorlar ama sen sonra o kunuşmaları duyunca çok üzülüyosun işte, elimde değil ben herşei boş veremiyorum kendimide böyle üzüyorum.. saygısızlık yapmak istemiyorum ama söylemeliyim eşimde söyle dedi zaten oda konuşcakmış ama işte ben bebeğim için çok korkuyorum hem ona ağlıyorum hem kendime...

aynen tatlım bende fena duygusallardanım birde hamilelikten beri daha hassaslaştım.. benim ailem hepsi fransada 17 ay oluyo buraya evlenip geleli hala alışamadım :) rabbim onlara sağlık versinde, doğru en önemlisi o, birde onlardan uzak sanki öksüz gibi hissediyorum kendimi her zaman konuşsamda.. inşallah canım allahım yardım ederde sağ salim kavuşuruz bebeklerimize

öyle tabi yiyecek ekmekleri varsa gelirler bu dünyaya ama yine de rahat olamıyorum elimde değil zaten bu hamilelik çok sulu göz yaptı beni

herkese merhabalar kızlar bende hamileyim ve ekim annesi olacağım inşallah sat 9 ocaktı betada 333 çıktı sizce kaç haftalık hamişim

az kalmış canım bak 17 ay olmuş sen geleli bi 7 ay daha sık dişini eşin ve bebeğin için bende senin gibi af söyleseler hırsımdan kalkıp otururum ama iş uzun zamandır beklediğim bebek olunca değişir o her şeyden önemli geçen hafta yine kanama yüzünden yatıyordum annemlere gitmiştim kaynana aradı ne derse beğenirsin ÜZÜLME ÇOK FAZLA ALLAH VERİRSE VERİR ÜZÜLÜP DE KOCANA YANSITMA ONUDA ÜZME ALLAH KOCANIN CANINI SAĞ ETSİN dedi ama benimkilerde geldi bu kadar beklediğim bebeğim olunca üzülmeden olmuyor dedim kimse umurumda değil dedim

herkese merhabalar kızlar bende hamileyim ve ekim annesi olacağım inşallah sat 9 ocaktı betada 333 çıktı sizce kaç haftalık hamişim

hayırı olsun canım daha çok yeni bebeğin 1-2 haftalıktır Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Haklısın canım eşimde çok destek oluyor bana ama işte insan böyle şeyleri duyunca ne kadar üzülüyor değilmi? sen elinden geleni yap onlara beğendirmek için ama onlar başka şeyler düşünüyorlar ama ben bebeğimi düşünüyorum tabi o herşeyden önce gelir denicem takmamaya çalışcam bundan sonra ne kadar dayanırsam!! becerecekmiyim bilmiyorum, benim annemde diyor kızım sakın üzme kendini, hiç bişey düşünme bebeğini düşün diye ona da söylemek istemiyorum üzğlmesin diye içime ata ata böyle oluyorum..

dr gittin mi kanama için

söyleme annene uzakta sonuçta ve elinden bir şey gelmeyecek daha çok üzecek kendini eşinle konuş söyle konuşsun onlarla yada bir an önce ayrılın oradan bu arada kendi evinize mi çıkacaksınız kiraya mı yani ne için bekliyorsunuz orada

ben aslında ailemden habersiz geldim fransadan konya ya, çünkü dayım karşı çıkmıştı buraya gelmeme eşimin oraya gelmesini istemiyordu benimle bu yüzden evlenmek istediğini sanıyordu ama benimki hiç gitmek istemedi fransaya ben ne kadar üstelesem de istemiyor çünkü çok şükür burda işi çok iyi ve yakında kendi evimize geçicez allahım nasip ederse.. neyse ben geldim nikah yaptık annemde saolsun hiç bana küsmedi darılmadı bizi anlayışla karşiladı tek bir isteği vardı görmek istedi düğünümü o yüzden 1 sene bekledik temmuz 2011e kadar sadece düğün için.eşimin aileside biz size ev alcaz dediler ben dedim ev falan istemiyorum biz çıkalım dedim ama olmadı.. neyse düğün oldu herşey bitti derken eşim aileme, işime yakın olsun sen burada yalnızsın diyerek yakın bir yer bulmak istedi aralık ayına kadar sürdü ev arama!!! bu bulduğumuz evde ağustosda teslim edecekler o zaman bitecek anlican kısaca böyle bizim hikaye, diyorum hep senin yüzünden böyle olması sen getirdin beni buraya sen sebep oldun bunlara diyorum biliyorum diyo, isyanda etmek istemiyorum çok şükür sağlığımız yerinde ama işte iş böyle olunca

Bakıyorumda herkes endişeli bekliyor bende öyleyim aslında kalp atışlarını duyunca biraz daha içim rahatlayacak salı günü bir gelse de :18:

evet cnm kesınlıkle vermıcekmışız para.eger ısterlersede detaylı fatura alıp şıkayet ettıkmı 6,000 kazanıyormusuz

bak sasırdım buna.. ben şimdi eşimin sigortasından yararlanıyorum. hamilelikte yapılan ayrıntılı testlerı ozel merkezler, ozel hastanelerde yaptırmak istiyorum. demekki buralardada ücret ödemicem oyle mi ?? ay pek inanasımda gelmedi. şaşırdım.

kızlar ne çok kahverengi akıntısı gelen varmış inşallah geçer hepimizinki tez zamanda

benım sutlu kahve gibi. hep bir ıslaklık hıssedıorum.. gecenlerde kanamam olmustu gene mi var diye durmadan çamaşırıma bakıyorum. çok korkuyorumm. insallah bu hafta bebişimi üstten de görebiliriz...

hepimiz şu günleri atlatsakta bebeklerimize aldığımız esyaları birbirmize göstereceğimiz günlere gelsek..

bende seninle aynı durumdayım canım..
istanbul doğma büyüme ailem akrabalarım orda..
eşim memur..küçük bir ilde yaşıyorum..
ama allahtan tayine 4-5 ay kaldı...
hayırlısıyla bitirdik inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…