bende seninle aynı durumdayım canım..
istanbul doğma büyüme ailem akrabalarım orda..
eşim memur..küçük bir ilde yaşıyorum..
ama allahtan tayine 4-5 ay kaldı...
hayırlısıyla bitirdik inşallahh..[/QUOT
çok zor oluyor dimi cnm bizim tayinimize daha 2 senemiz var 3 sene doldurulması gerek:)
çok zor oluyor dimi cnm bizim tayinimize daha 2 senemiz var 3 sene doldurulması gerek:)
canım Alahın mucizesi bitmez bak bugün gittiğin dr görmüş bekle ve bol bol dua et canım hakkında hayırlısı olsunnn
biz 4-5 ay sonra 3 senemizi dolduruyoruz canım darısı başınıza :)
biz şark görevini bitiriyoruz..sizinki de doğu görevi mi??
Şu doktorlar adamı verem ederler yaaa hayret bişey neden birbirleriyle çelişirler anlamam bir tane doktora güvenmemek gerekiyor demek ki. Canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak hayırlısıyla bekle bakalım Allahın mucizeleri bitmez
allah yardımcınız olsunn..
kötü düşünmeyin..belli mi olur belki güzel haberlerle dönersiniz bize...
pozitif düşünün sonuçta pozitif olsun inş..
Şaka gibi yaa. Nasıl dr bunlar anlamıyorum. Bence son dr un söyledikleri doğru. Göreceksin Allahın izniyle herşey yolunda gidecek. İyi haberlerini bekliyoruz canım...
amın canım ıns mınık melegımı gorurum kalp atısını duyarım
değil cnm şark hizmeti görevden göreve değişiyor sanırım.
amın canım ıns mınık melegımı gorurum kalp atısını duyarım
canım ne zamann gidiyorsun doktora?
canım garantı olsun dıe 7 veya 8 haftalık gıdıcem yoksa ıcımde bıraz daha bekleseydım suphesı olacak 8 haftada kesın gozukmesı lazım bakalım rabbım ıns bı mucıze verır benı sevındırır
anladım canımm. insallah mucizen seninle ve annesine sımsıkı tutunur o merak etme. o haftalarda gitmen gercekten garanti ben 6+4 te gittim kalp atıslarını ustten duyamadık canımm.. insallah bu hafta gittiğimizde duyucaz :) kacıncı haftandasın peki??
5 artı 6 bugun gıttıgımde 5 artı 4 tu