- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
Anladım canımm. Salıya ne kaldı ki şurda.. Benımde persembe.. Hayırlı haberlerle gelırız insallahhh..
Ozel derken canım özel hastanelerde mi ? Ay şaşırdım...:26::26:
http://www.haberturk.com/yazarlar/ali-tezel/714135-hamilelikte-hastaneler-tek-kurus-isteyemez
Kızlar yazı kopyalanmıyor size linkini yolladım ordan okuyun bakalım
cnm progestandanmı bahsediyorsun bende ondan alıyorum bugün başladım başımı döndürüyor ilk aldıgım bir saat içinde ve uyuyorum.kaç gündür kullanıyorsun.
benimde lekelenmeler devam ediyor.çok huzursuzluk verici bişeyy(
Evet progestan canım, ben 3 şubatta başladım kullanmaya, 9 gün oldu ama hala geliyo kahverengi akıntı!! sen kaç gündür kullanıyorsun tatlım? doktor söylemişti bu tarz lekelenmeler olursa korkma çok normal diye ama kıpkırmızı koyu olursa hiç bekleme gel demişti.. her zaman ve çok fazla olmadığı için gitmek istemiyorum ama yinede çok tedirgin oluyorum işte :)
Allahım hayırlı,sağlıklı hamilelikler ve bebekler versin inşallah..
Kızlarrr bugün göğüslerim çok ağrımıyor çok korkuyorum.olumsuz bişey yoktur demi.akıl verin ne olur?sizlerin göğüsleriniz ne alemde.ben biraz ağrısı azalsa acaba bişeymi oldu diye korkuyorum(
Evet progestan canım, ben 3 şubatta başladım kullanmaya, 9 gün oldu ama hala geliyo kahverengi akıntı!! sen kaç gündür kullanıyorsun tatlım? doktor söylemişti bu tarz lekelenmeler olursa korkma çok normal diye ama kıpkırmızı koyu olursa hiç bekleme gel demişti.. her zaman ve çok fazla olmadığı için gitmek istemiyorum ama yinede çok tedirgin oluyorum işte :)
Allahım hayırlı,sağlıklı hamilelikler ve bebekler versin inşallah..
kızlar ya cevap vericek yokmu çok takıyorum göğüslerimi.sizin şişliği ne alemde..
kızlar ya cevap vericek yokmu çok takıyorum göğüslerimi.sizin şişliği ne alemde..
Gögüslerinin hassaslaşması çok normal canım benimkilerde öyle onlar büyüme eğilimindeler yakında eski sütyenini takamayacaksın
benim daha 2 gün oldu cnm perşembe gittim doktora günde üç kere progestan alıcakmışım dediğin gibi benimde daha geçmedi lekelenmelerim.doktorum benim için önemli olan bebegin kalp atışları dedi 15 gün sonra çağırdı ama nasıl geçicek bu 15 gün bilemiyorum.fazla ev işi yapmamaya çalışıyorum hayırlısıyla bi atlatsaydık 2 gündür sabahları midem boşalıyo bu ilaçla birlikte başladı ondanmı yoksa denkmi geldi bilemiyorum.
yok canım yanlış anladın benim bugün çok şiş değiller sanki onu takıyorum.acaba bebişemi bişey oldu diye(
benim birkaç gün geçti ama tekrar başladı ağrımaya şimdi patlayacak gibiler ama telaşlanma olabilirmiş hafta hafta değişiyor ağrıları
bana progestan vermedi dr dünden beri çok telaşlıyım ne güzel geçmişti tekrar başladı benim kontrol haftaya perşembe ama o kadar dayanamayacağım sanırım bugün özele gitmeyi düşünüyorum
ayy canım ya valla nasıl efham yapıyorum anlatamam.biraz moral oldun bana:)aman bebiş iyi olsun da ben herşeye razıyım.heranellerim göğüslerimde çok korkuyorum.allahım bebişlerimizi korusun.
kanaması olan arkadaşlarımda var umarım herkesin bebişi sımsıkı tutunur...önümüzdeki hafta herkes dr a gidicek umarım iyi haberler alırız canlarım:)))
progestanı sanırım her doktor vermiyor kimileride gereksiz görüyor.sen bidahaki gittiginde yinede sorarsın kalp atışlarını duydunmu kalp atışları duyulunca düşük riski azalıyomuş netten araştırmıştım:)
benim daha 2 gün oldu cnm perşembe gittim doktora günde üç kere progestan alıcakmışım dediğin gibi benimde daha geçmedi lekelenmelerim.doktorum benim için önemli olan bebegin kalp atışları dedi 15 gün sonra çağırdı ama nasıl geçicek bu 15 gün bilemiyorum.fazla ev işi yapmamaya çalışıyorum hayırlısıyla bi atlatsaydık 2 gündür sabahları midem boşalıyo bu ilaçla birlikte başladı ondanmı yoksa denkmi geldi bilemiyorum.
geçen hafta cuma gittim 8,5 ml kese olmuş ama içi boş şuan dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi kanamam oldu dedim yerleşme kanamasıdır telaşlanma çok aşırı kanama olursa gel hemen dedi ama geçmişti tekrar başladı dün akşam bugün öze tıp merkezine gidip ultrasona girmeyi düşünüyorum yoksa geçmeyecek perşembe gününe kadar zaman kafayı yiyeceğim evde