2012 Ekim Anneleri

Anladım canımm. Salıya ne kaldı ki şurda.. Benımde persembe.. Hayırlı haberlerle gelırız insallahhh..

Ozel derken canım özel hastanelerde mi ? Ay şaşırdım...:26::26:

evet cnm kesınlıkle vermıcekmışız para.eger ısterlersede detaylı fatura alıp şıkayet ettıkmı 6,000 kazanıyormusuz

Kızlarrr bugün göğüslerim çok ağrımıyor çok korkuyorum.olumsuz bişey yoktur demi.akıl verin ne olur?sizlerin göğüsleriniz ne alemde.ben biraz ağrısı azalsa acaba bişeymi oldu diye korkuyorum(

Evet progestan canım, ben 3 şubatta başladım kullanmaya, 9 gün oldu ama hala geliyo kahverengi akıntı!! sen kaç gündür kullanıyorsun tatlım? doktor söylemişti bu tarz lekelenmeler olursa korkma çok normal diye ama kıpkırmızı koyu olursa hiç bekleme gel demişti.. her zaman ve çok fazla olmadığı için gitmek istemiyorum ama yinede çok tedirgin oluyorum işte :)
Allahım hayırlı,sağlıklı hamilelikler ve bebekler versin inşallah..

ya çok korkuyorum dün tekrar başladı lekelenmeler bütün gece uyuyamadım
küçücükte kan parçası geldi wc de çok panik oldum
bugünde kahverengi şekilde lekelenmeler devam ediyor

kızlar bende progestan kullanıyorum ama bana dr alttan kullan dedi diğer türlü sadece uyku ve halsizlik yapar dedi

Kızlarrr bugün göğüslerim çok ağrımıyor çok korkuyorum.olumsuz bişey yoktur demi.akıl verin ne olur?sizlerin göğüsleriniz ne alemde.ben biraz ağrısı azalsa acaba bişeymi oldu diye korkuyorum(

kızlar ya cevap vericek yokmu çok takıyorum göğüslerimi.sizin şişliği ne alemde..

benim daha 2 gün oldu cnm perşembe gittim doktora günde üç kere progestan alıcakmışım dediğin gibi benimde daha geçmedi lekelenmelerim.doktorum benim için önemli olan bebegin kalp atışları dedi 15 gün sonra çağırdı ama nasıl geçicek bu 15 gün bilemiyorum.fazla ev işi yapmamaya çalışıyorum hayırlısıyla bi atlatsaydık 2 gündür sabahları midem boşalıyo bu ilaçla birlikte başladı ondanmı yoksa denkmi geldi bilemiyorum.

kızlar ya cevap vericek yokmu çok takıyorum göğüslerimi.sizin şişliği ne alemde..

benim birkaç gün geçti ama tekrar başladı ağrımaya şimdi patlayacak gibiler ama telaşlanma olabilirmiş hafta hafta değişiyor ağrıları

kızlar ne çok kahverengi akıntısı gelen varmış inşallah geçer hepimizinki tez zamanda

bana progestan vermedi dr dünden beri çok telaşlıyım ne güzel geçmişti tekrar başladı benim kontrol haftaya perşembe ama o kadar dayanamayacağım sanırım bugün özele gitmeyi düşünüyorum

benim birkaç gün geçti ama tekrar başladı ağrımaya şimdi patlayacak gibiler ama telaşlanma olabilirmiş hafta hafta değişiyor ağrıları

ayy canım ya valla nasıl efham yapıyorum anlatamam.biraz moral oldun bana:)aman bebiş iyi olsun da ben herşeye razıyım.heranellerim göğüslerimde çok korkuyorum.allahım bebişlerimizi korusun.
kanaması olan arkadaşlarımda var umarım herkesin bebişi sımsıkı tutunur...önümüzdeki hafta herkes dr a gidicek umarım iyi haberler alırız canlarım:)))

bana progestan vermedi dr dünden beri çok telaşlıyım ne güzel geçmişti tekrar başladı benim kontrol haftaya perşembe ama o kadar dayanamayacağım sanırım bugün özele gitmeyi düşünüyorum

progestanı sanırım her doktor vermiyor kimileride gereksiz görüyor.sen bidahaki gittiginde yinede sorarsın kalp atışlarını duydunmu kalp atışları duyulunca düşük riski azalıyomuş netten araştırmıştım:)

birbirimize yardımcı olmak için buradayız canım o kanama bende de var ve dün geceden beri uyumadım geçmişti tekrar başladı dün akşamda kan pıhtısı geldi küçük bi parça iyice panik oldum ağlayıp duruyorum elimden bir şey gelmiyor

geçen hafta cuma gittim 8,5 ml kese olmuş ama içi boş şuan dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi kanamam oldu dedim yerleşme kanamasıdır telaşlanma çok aşırı kanama olursa gel hemen dedi ama geçmişti tekrar başladı dün akşam bugün öze tıp merkezine gidip ultrasona girmeyi düşünüyorum yoksa geçmeyecek perşembe gününe kadar zaman kafayı yiyeceğim evde

evet bana da öyle söyledi canım 2 hafta sonra gel dedi pazartesi gittiğimde, 10 gün kaldı.. ama ben birazda biliyorum neden oluyor kanama. ya kendimi çok üzüyorum her gün ağlıyorum bir görsen sanki çok kötü birşey olmuş gibi, bu ailemin çok uzakta olduğundan kaynaklanıyo benim burda sadece eşim var ailemden çok uzağım. birde eşimin ailesiyle beraber kalıyoruz onlar biraz anlayışsız işte korkuyorum odama gitmekten bişey söylicekler diye, dinlenmeme bile karışıyorlar anlamıyorum ben, bu beni daha çoküzdü tabi. eşim boşver diyo ama tabi onlar senin ailen, sana kolay diyerek başlıyorum ağlamaya ondan sonrada hoşgeldin leke..
rabbim bir an önce geçirsin şu 7ayıda nasip olursa inşallah ağustos sonu taşincaz ama o zamana kadar bana ne olcak bilmiyorum.... sağlıklı olsun yavrumuz yeterki allahımdan en çok bunu diliyorum..

benimde elimden gelse hergün gidicemde hastaneye olmuyo:)hamilelikte stresten uzak durmamız gerekiyo ama yapamıyoruz düşünmeden.benim kanamama hiç bi yorum yapmadı yerleşmedendir degildir felan bişey demedi.direk progestan 15 gün sonra yine gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…