2012 Ekim Anneleri

masumiyet tatlım dün 27 kg yazıyodu bende :) yanlışlık olmuş sanırsam silmişsin ben 58 kiloyum tatlım

Canım kusura bakma dalgınlık olmuş bende bugün fark ettim sildim tabi ama senin kilonu hatırlayamadım notlarımı da atmışım tek tek sayfaları da okuyamadım düzeltirim şimdi zaten tabloyla ilgilendim biraz daralttım

Tamam canım sen nasıl istersen
Bende bebeğimin kalp atışlarını duymadan pek söylemek istemiyorum arkadaşlarıma akrabalarıma sadece aileler biliyor şimdilik bende salı gidicem doktora inşallah duyucam bebeğimin kalp atışlarını

ben sabah akşam kullanıyorum inadına hiç uykum gelmiyor. ama olabilir prospektüsünde yazıyor okumuştum ben. endişelenilecek bişi değil canım korkma:)

tatlım bende okudum yazdığını biliyorum ama bu kadar olacağını düşünmedim hiç,ben üstelik bir sabah birde akşam kullanıyorum. birde benim kanamam hala devam ediyor yani bir gün olmazsa mutlaka 2. gün oluyo normal değil bence yarın doktorumu aramam lazım!!!!

:) ne güzel tatlım kalbimiz birmiş demekki

yok canım önemli değil sadece hatırlatayım dedim eline sağlık güzel olmuş tablomuz

cnm progestandanmı bahsediyorsun bende ondan alıyorum bugün başladım başımı döndürüyor ilk aldıgım bir saat içinde ve uyuyorum.kaç gündür kullanıyorsun.
benimde lekelenmeler devam ediyor.çok huzursuzluk verici bişeyy(

canım benimm inşll alırsın hayırlısıyla kucağına bende ilkine hamileyim 8 aylık evliyim pazartesi bnmde ilk kntrolüm olucak hayırlısı bakarsın bende duyarım kalp atışlarını:):)

canım benimm inşll alırsın hayırlısıyla kucağına bende ilkine hamileyim 8 aylık evliyim pazartesi bnmde ilk kntrolüm olucak hayırlısı bakarsın bende duyarım kalp atışlarını:):)

Hoş geldin sende aramıza gebeliğin hayırlı uğurlu olsun

selam kızlar. biz İzmir'deyiz. bebişimizi de gördük çok şükür. Allah'ın izniyle Pazar günü evimize taşınıyoruz ama daha koltuk falan seçmemiz gerekiyor. hamilelikle ilgili herhangi bir sorunum yok çok şükür. ne bulantı ne baş dönmesi :)) şimdilik bu kadar en kısa sürede görüşmek üzere.

canım gıtmedin herhalde gitsen yazardın sonucunu.. herşey yolunda gider insallah canımm..

kızlar her doktora gitmenizde tansiyon ve kilonuz ölçülüyomu siz sormasanız bile gebelik hakkında bilgiler veriliomu.benim tansiyon kilo daha ölçülmedi bilgilerde ben sorarsam söyleniyo.

benim ilk gittiğimde ölçtü..hatta gebelik kartı açtı ve bilgilerimi yazdı...

allah yardımcınız olsunn..
kötü düşünmeyin..belli mi olur belki güzel haberlerle dönersiniz bize...
pozitif düşünün sonuçta pozitif olsun inş..

günaydın kızlar.. ben manisa salihlide özel hastaneye gidiyorum.yalnız bir de aile doktoruna gitmek gerekiyor gittininz mi ? ben dün gittim kilo ölçümü yaptı ve bir sürü soru sordu. kart açtı bana. kesemi göünce ve kalbini duyunca geçeyim bilgisayar kayıdına dedi. izlem odasında ebe var o ilgileniyor. aşı tarihleriyle herşeyiyle takip edecek.

günaydınn bugun çok guzel rüya gördüm allahım hayırlara çıkarsın:))

dr gıdıyorum ultrasona geçıyoruz pıt pıt kalp sesını duyunca çok şaşırıyorum sevınıyorum dr 24 haftalık dıyınce şok oluyorum nasıl olur 8 haftalık anca dedım ustune görmusundur dıyor bana

canım gıtmedin herhalde gitsen yazardın sonucunu.. herşey yolunda gider insallah canımm..
gunaydın kızlarr
Cnm akşam gittim hastaneye başka doktor vardı.Asistanı dediki siz m... beyin hastasısınız ona gelmeniz gerek.Sonuçta acil bişi yok dedi.
Hevesimiz kursağımızda kaldısalı günü nöbetçi doktorum

Şaka gibi yaa. Nasıl dr bunlar anlamıyorum. Bence son dr un söyledikleri doğru. Göreceksin Allahın izniyle herşey yolunda gidecek. İyi haberlerini bekliyoruz canım...

anladım canımm. salıya ne kaldı ki şurda.. benımde persembe.. hayırlı haberlerle gelırız insallahhh..

kızlarr heberlerde gördunuzmu özellerde dahıl kesınlıkle hamılelerden muayene ucretı alınmıcakmış

ozel derken canım özel hastanelerde mi ? ay şaşırdım...:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…