Selamlar
Benim sat 3 ocak ve asilama ile mucizevi sekilde halime kaldim. Size hcg degerleri ile birsey sormak istiyorum. 29 ocak ilk kan testi degerim 97. İki gun sonra yani bugun 31 ocak degeri 286. Deger neredeyse uce katlanmis. Bu iyi mi? Yani hep ikiye katlanma iyi derler ya o yuzden.
Sonuc kagidindaki referans degerlere gore ve benim bu forumlarda yaptigim arastirmalara gore deger diger hamilelere gore dusuk. Yani benim sat tarihine gore 4+0 cikiyor bugun icin. Bu durumda ben 5 haftalik hamilemiyim? 5 haftalik hamile olanlarin degerleri binleri geciyor. Sizce benim degerlerim niyye bu kadar dusuk? Persembe gunu doktor kontrolum var. Keseyi gormek mumkun olmaz herhalde , ne dersiniz?
Cok sordum ama pozitif sonuc aldigimdan beri endiseliyim. Sonuca sevinemedim bile.
Canım ben sana bu değerlerle ilgili yorum yapamayacam çünkü bende kana gitmedim henüz. Doktorumu aradım beni direkt çağırdı gel bi bakalım dedi. Bence değerin güzel artmış dert etme içini ferah tut bak sende perşembe doktoruna gidecekmişsin güzel şeyler düşün olumlu olsun bebeğin seninledir canım
selam hanımlarr,bende 5 haftalık hamileyim.eylül mü ekimmi karar veremedim neyse buraya takılayımben bugün kesemi de gördümm umarımm yakında burası hamile kaynar
Sat tarihin neydi?
selam hanımlarr,bende 5 haftalık hamileyim.eylül mü ekimmi karar veremedim neyse buraya takılayımben bugün kesemi de gördümm umarımm yakında burası hamile kaynar
tüm anne adaylarına merhabaaa:)
bende ekim 2012 annelerşnden olucam inşallah.Ben biraz erken davranıp regl günüm beklemeden kan tahlili yaptırdım.Ve 4 haftalık hamileyimm.Hesaplamalara göre 9 ekim doğum gözüküyor ama belli olmaz.Ha bu arada şu anda türkiyede değilim iş dolayısıyla azerbaycandayım.
Şimdiden herkese Allah kolaylık versinnn.
Kızlar benim topigi sabitlememişler ama canları sağolsun o kadar emek verdim saatlerce tablo yapımı için uğraştım yardım aldım. Ama önemli değil bana bilgilerinizi verirseniz 1.sayfadaki tabloya bilgilerinizi giricem. Sizlerle birlikte bu yola baş koydum öyle ya da böyle
gunydin banucuummm bnmde bilgileri verim sana isvicrede yasiorum 25 yasindayim kilom 59 sat 26 aralik ama ekim basi eylul sonu gibi gozukuo sanirim bnm dogum
canım yazmışsın kusura bakma moralim bozuldu da sabah sabah o yüzden görmemişim
Kızlar ben kan vermeye gidiyorum eşimle 1 saate gelmeyi düşünüyorum gelince bilgilerinizi giricem