2012 Ekim Anneleri

Canım ben sana bu değerlerle ilgili yorum yapamayacam çünkü bende kana gitmedim henüz. Doktorumu aradım beni direkt çağırdı gel bi bakalım dedi. Bence değerin güzel artmış dert etme içini ferah tut bak sende perşembe doktoruna gidecekmişsin güzel şeyler düşün olumlu olsun bebeğin seninledir canım

selam hanımlarr,bende 5 haftalık hamileyim.eylül mü ekimmi karar veremedim neyse buraya takılayım ben bugün kesemi de gördümmumarımm yakında burası hamile kaynar

Tesekkurler cevabin icin. Endiselenmemek elde degil. Yasimdan dolayi ve uzun suredir basarisiz denemelerden dolayi cok yipratici bir surec gecirdim. O yuzdenbu mucize gibi birsey oldu. Endisem bundan.

selam hanımlarr,bende 5 haftalık hamileyim.eylül mü ekimmi karar veremedim neyse buraya takılayım ben bugün kesemi de gördümmumarımm yakında burası hamile kaynar

Hoş geldin tatlım sefalar getirdin
Bende tablo işiyle uğraştım birinci sayfadan görebilirsiniz

Kızlar birinci sayfaya tablo hazırladım bilgilerinizi verirseniz tek tek giricem ekim annelerini görelim artık

tüm anne adaylarına merhabaaa:)
bende ekim 2012 annelerşnden olucam inşallah.Ben biraz erken davranıp regl günüm beklemeden kan tahlili yaptırdım.Ve 4 haftalık hamileyimm.Hesaplamalara göre 9 ekim doğum gözüküyor ama belli olmaz.Ha bu arada şu anda türkiyede değilim iş dolayısıyla azerbaycandayım.
Şimdiden herkese Allah kolaylık versinnn.

Hoş geldin canım bilgilerini verirsen seni de tabloya eklerim :)

gunydin banucuummm bnmde bilgileri verim sana isvicrede yasiorum 25 yasindayim kilom 59 sat 26 aralik ama ekim basi eylul sonu gibi gozukuo sanirim bnm dogum

Son düzenleme:
tahmini dogum tarihi 1 ekim gibi gorunuo ama ne zaman dollendi bilemiorumki sen yinede 1 ekim yaz kusum

Kızlar benim topigi sabitlememişler ama canları sağolsun o kadar emek verdim saatlerce tablo yapımı için uğraştım yardım aldım. Ama önemli değil bana bilgilerinizi verirseniz 1.sayfadaki tabloya bilgilerinizi giricem. Sizlerle birlikte bu yola baş koydum öyle ya da böyle

cnm bilgileri yzdim ben yukarida

gunydin banucuummm bnmde bilgileri verim sana isvicrede yasiorum 25 yasindayim kilom 59 sat 26 aralik ama ekim basi eylul sonu gibi gozukuo sanirim bnm dogum

canım yazmışsın kusura bakma moralim bozuldu da sabah sabah o yüzden görmemişim

Kızlar ben kan vermeye gidiyorum eşimle 1 saate gelmeyi düşünüyorum gelince bilgilerinizi giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…