- 1 Mart 2012
- 233
- 0
slm kızlarcım.doktora gittik sabah kan,idrar,nst ve ultrason istedi doktorumuz.idrarı vermeye gitmiştim kiii oda neee nişan denilen şey gelmeye başlamışyani kanlı akıntı gibi birşey ayy heyecanlandım.sonra tekrar doktora ultrasona hocam dedim galiba nişan dediğiniz şey gelmeye başlamış bende aa dedi ne güzel.ultrasonda herşey yolunda biraz suyumuz azalmış ama yeterli dedi kilomuz 3 kiloyu biraz geçmiş olacakmış doğumda ama boyumuz 52-53 cm olmuş çıbıkk kraker olmuş benim oğluşum,yesin ki annesi onu maşallah minik pisime
ve vajinal muayenemi yaptı tekrar evet dedi açılman başlamış yumuşamaya başlamış rahim.ama daha bebek yukarıda çarşambaya kadar bekleyelim birşey olmazsa ben burdayım dedi ne kadar şanslıyım Allahım doktorumda hastanede olacak inşallah bayrama kadar birşeyler olacak hayırlısıyla.öğleden sonra nst ye gireceğim sıra çoktu.bakalım ağrımız varmı.hadii kızlar sizlerden de hayırlı haberler duyalım
gözün aydın canım belli bir günü beklemek daha rahat oluyor hayırlısıyla kucağına alırsın inş bebişinin kilosu boyu çok iyi canım normal standartlarda benimkide o civarda iyi demişti dr sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil