2012 Ekim Anneleri

Kizlaaaaaaaaaarrr

KOLiK Albumundeki ''bebeginiz aglamasin 2'' nolu parca bir sihir etkisi yapiyor :) bir avaz yerde bir avaz gokte olan kizim simdi uyudu :)))

Albumu paylasan simlara arkadasima tesekkur ederim

dilfeza hic acilman olmadan mi suni sanci verdiler diye sormusun bana canim. Benim sadece 2 cm acilmam vardi canim bunun uzerine 4 saat suni sanci verdiler.
Hmm benim de oyle 1 haftadır 2 cm le geziyorum ama sancılarım bi türlü artmadı yarın suni verecekler ins ise yarar senin
Niçin sezeryana dondü ki acaba ?

Annler selammm
Ben 6 ekimde dogum yaptim sez. İle bebegim saglikla dogdu 3280 50cm dogdu simdi karsumda mis kokusuyla misil misil uyuyor darisi bekleyenlerin basina insallah benle ayni gun dogum yapan varmi?

Bol gazlı ,kakalı, kusmuklu ve uykusuz bir günden sonra merhaba hanımlar :111:

Akşam yemeğine oturmadan bi bakayım bakalım bizim hatunlarda doğuran var mı dedim ama yok sanırım,,geçmişe bakamadım gerçi...

Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun,,bebeişlerine de kocaman maşallahh

Doğumu yakın olan arkadaşlarımızın da hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğumları olsun inşallah...Dualarımız sizlerle...

Şimdi oğlumu uyuttum biraz gaz sıkıntısı vardı bugün bizim için zor geçti ama neyse ki sakinleşti kuzum
Uyurken hızlı bi şekilde tıkınayım bende yemek yemek bile alel acele oluyor

Hepinizi öpüyoruz,,bebişlerinizle beraber

Kızlar bu arada primadan hiç memnun kalmadım yanlardan hep sızdırdı...Huggıess kullanıyorum 3 gündür çok memnunum

Kizlaaaaaaaaaarrr

KOLiK Albumundeki ''bebeginiz aglamasin 2'' nolu parca bir sihir etkisi yapiyor :) bir avaz yerde bir avaz gokte olan kizim simdi uyudu :)))

Albumu paylasan simlara arkadasima tesekkur ederim

canım benim ne demek birbirimize paylaşım için buradayız :) benimkide 2 numarada sızıyor bu arada. ne yapsın yavrucuklar annenin karnını arıyorlar hala :)

ne bilim kızlar yaa aç susuz sancılı bakam nasıl doğurcam takatim kalmaz bide o gün soramadım diye ebeyi aradım doğurana kadar aç olacaksın dedi bakalım doğuramadığım taktirde 2 gün açım desene

ben bu milletin var ya insanı zorla günaha sokarlar herkes kafayı yemiş arıyan doğurmadımı hıh bebek oynuyomu bişey olmuş olmasın kaynanam bile aynısını diyo anneme biri bana dese çok fena bozucam ne istiyo insanlar benim sebimden yaa zaten benim stresim bana yetiyor allahım sen akıl fikir ihsan eyle yaa

Birde senin daha gunün var yani . Benimkilerde bekle suni alma daha gunün var erkek cocuk geç doğar diyip duruyorlar. ama. Dr artik yarın alalım dedi 40+3 olduk suni verecek ins doğururum rahatça 2 cm aciklik var 4 de epidural vurulacak ins bakalım off icim icime sığmıyor

kızlar bizi bugünde almadılar doguma pazartesiye kaldık ille 10. ayı bitireces hee doktora gidenler siz naptınız sonuc nedir doguma alınan varmı dilfeza , mavibattaniye ???

nst ye girdim sancım az cıktı nst den cıktım sancım bi başladı bendeki şans işte acıklık muayenesi olunca oda kactı cok acıdı yaa korkutmak istemem ama bide o saatten beri kanamam var doktor olur öyle dedi hala ufak ufak geliyo bu arada acıklık sadece 1cm

hepimiz aynı dertten muzdaribiz günde yirmi kişi soruyo nerdeyse bıktım artık hiç aramaz dediklerim arıyo bakmıyorum bende telefona artık geriliyorum iyice stres yapıyorum bence sende bakma hiç konusma

Seninle bdtmiz aynıydı. Benim nstde sancım çıktı açıklık da 2 cm ama ben de kendi sancımı bekliycem canım. Çatı muayenesinden sonra benim de canım çok yanıyor. Doktor bana da çatı muayenesi yüzünden kanaman olabilir dedi.

kızlar bizi bugünde almadılar doguma pazartesiye kaldık ille 10. ayı bitireces hee doktora gidenler siz naptınız sonuc nedir doguma alınan varmı dilfeza , mavibattaniye ???
Yarın ins canım doğumum once suni ins ise yarar 2 buçuk cm varmış aciklik
Bende bekledim 9 Ekim'de BDT m doldu ama Dr daha fazla beklemeyelim yarın doğurtalim dedi bakalım Rabb'imin izniyle alicaz tavrımızı kucağımıza
hepimiz aynı dertten muzdaribiz günde yirmi kişi soruyo nerdeyse bıktım artık hiç aramaz dediklerim arıyo bakmıyorum bende telefona artık geriliyorum iyice stres yapıyorum bence sende bakma hiç konusma

Hadi bakalım kızlar benden sonra da sizde sıra :)

bizim derdimiz milleti geriyor gerçekten herkes doğurdum zannediyor aaa daha doğurmadınmı diyen var karnın çok büyük gününmü doldu diyen ayrı. dr sezeryan yapacam dedi 22 ekimde kaynanam günün doluyomu ozaman hemen neden alalım diyo dönerdi ya çocuk bekleseydi ya oooooo sanki ben düşünmüyorum iyice beni geriyorlar Allah sabır versin de doğumdan sonrası pek iyi geçmeyecek gibi geliyo bana şimdiden bu kadar laf duyuyoruz sonrasında karışan çok olacak sanırım püffffff

cevap vermeden edemedim bu konuyu çok araştırdığım için benim oğlumda dönmedi malesef hatta dr.um 28.haftada dönmez artık dedi herkes ne alaka dedi ve ben araştırdım 36.haftaya kadar dönebilirmiş senin 38.hafta dönse bile kanala girmesi durumu varmış ne yazıkki bende normal doğum istememe rağmen 38+1de sezeryan oldum kolay bir doğum diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…