Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm benim de oyle 1 haftadır 2 cm le geziyorum ama sancılarım bi türlü artmadı yarın suni verecekler ins ise yarar senindilfeza hic acilman olmadan mi suni sanci verdiler diye sormusun bana canim. Benim sadece 2 cm acilmam vardi canim bunun uzerine 4 saat suni sanci verdiler.
Annler selammm
Ben 6 ekimde dogum yaptim sez. İle bebegim saglikla dogdu 3280 50cm dogdu simdi karsumda mis kokusuyla misil misil uyuyor darisi bekleyenlerin basina insallah benle ayni gun dogum yapan varmi?
Kizlaaaaaaaaaarrr
KOLiK Albumundeki ''bebeginiz aglamasin 2'' nolu parca bir sihir etkisi yapiyor :) bir avaz yerde bir avaz gokte olan kizim simdi uyudu :)))
Albumu paylasan simlara arkadasima tesekkur ederim
canım benim ne demek birbirimize paylaşım için buradayız :) benimkide 2 numarada sızıyor bu arada. ne yapsın yavrucuklar annenin karnını arıyorlar hala :)
pazartesi beni kescekler
ben bu milletin var ya insanı zorla günaha sokarlar herkes kafayı yemiş arıyan doğurmadımı hıh bebek oynuyomu bişey olmuş olmasın kaynanam bile aynısını diyo anneme biri bana dese çok fena bozucam ne istiyo insanlar benim sebimden yaa zaten benim stresim bana yetiyor allahım sen akıl fikir ihsan eyle yaa
ben bu milletin var ya insanı zorla günaha sokarlar herkes kafayı yemiş arıyan doğurmadımı hıh bebek oynuyomu bişey olmuş olmasın kaynanam bile aynısını diyo anneme biri bana dese çok fena bozucam ne istiyo insanlar benim sebimden yaa zaten benim stresim bana yetiyor allahım sen akıl fikir ihsan eyle yaa
nst ye girdim sancım az cıktı nst den cıktım sancım bi başladı bendeki şans işte acıklık muayenesi olunca oda kactı cok acıdı yaa korkutmak istemem ama bide o saatten beri kanamam var doktor olur öyle dedi hala ufak ufak geliyo bu arada acıklık sadece 1cm
Yarın ins canım doğumum once suni ins ise yarar 2 buçuk cm varmış aciklikkızlar bizi bugünde almadılar doguma pazartesiye kaldık ille 10. ayı bitireces hee doktora gidenler siz naptınız sonuc nedir doguma alınan varmı dilfeza , mavibattaniye ???
Bende bekledim 9 Ekim'de BDT m doldu ama Dr daha fazla beklemeyelim yarın doğurtalim dedi bakalım Rabb'imin izniyle alicaz tavrımızı kucağımızaSeninle bdtmiz aynıydı. Benim nstde sancım çıktı açıklık da 2 cm ama ben de kendi sancımı bekliycem canım. Çatı muayenesinden sonra benim de canım çok yanıyor. Doktor bana da çatı muayenesi yüzünden kanaman olabilir dedi.
hepimiz aynı dertten muzdaribiz günde yirmi kişi soruyo nerdeyse bıktım artık hiç aramaz dediklerim arıyo bakmıyorum bende telefona artık geriliyorum iyice stres yapıyorum bence sende bakma hiç konusma
kızlar bilgisi olana varsa yazsın lütfen. benim kızım ters duruyor dönmedi daha başı aşağıya döndüğü zaman anlaşılıyormu merak ediyorum anlarmıyım döndüğünü oynuyor yer değiştiriyor ama aşağıya inip inmediğini anlamıyorum anlayan var mı acaba dönemdiği için kafam ona takıldı bu yüzden sezeryan olmak zorunda kalacağım sağsalim doğması önemli tabi ama normal olsun istiyordum