canım hangi hastaneye gidiyorsun sen? doktorunun adını paylaşır mısın bizimle.
benim doktorum da son günlerde nedense ilgisiz davranmaya başladı, iki gündür gidiyorum ilgisiz davranıyor, dün alttan muayene olmam gerekirken sırf asistanı üstten hazırladı diye neyse bu sefer üstten bakalım zaten bundan sonra 3-4 günde bir geleceksin bir sonrakinde bakarız alttan dedi.
para konusu dünden beri benimde aklıma takıldı, bir çok tahlil istedi, özel sağlıkla gidiyorum sanırım doğum için teminatım yetmeyecek. normal olacağım gibi görünüyor şu an gittiğim hastanede normal 2900 TL sezeryan 3800 civarı demişlerdi... umarım doktorlarımız para konusunu düşünüp boş yere sezeryalmazlar bizleri
ne yazıkki bi çoğu böyle yapıyo,dr un,hastanenin ismini vermeyeyim tabi ancak hayal kırıklığına uğradığım kesin. umarım doğumumuz kolay geçer
başından beri tek derdim çocuğumun ve benim sağlığımız açısından en iyi olacağını düşündüğüm doğal yollarla dünyaya getirebilmek. ancak dr lar normal doğumu seçip, kendilerini başında bekletecek,kusan,bağıran.... hastalarla uğraşmak yerine temiz temiz bayıltıp kesmeyi seçiyolar