- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
masallah subanallah canim oyyy isirasim geldi o minik yanaklardanEki Görüntüle 527976
buda benım 1 ayını dolduran mınık kızımmm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah subanallah canim oyyy isirasim geldi o minik yanaklardanEki Görüntüle 527976
İyi haberlerine sevindim arkadaşım. Dün boşuna telaş yaptın.Benim ki de dolduracak dedi Dr bekleyelim suyu suan iyi dedi of icim rahatladı Yaa kilosuda 4500 filan değil 3500 dedi gayet rahat doğurursun dedi şimdi 3 günde 1 gidicem . Ya kalasini yaparsa dedim zaten o zaman bebek hareket etmez sen hareketlerini takip et bi anormallikte hemen gel dedi kızlar ins kendi sancılarım gelir su 1 hafta icinde
Gözün aydın arkadaşım.Caim benim cok tesekkur ederim. Suan okadar saskinim ki ne desem bilemiyorum. Iyiesmem lazim cnku CUMA GUNU DOGUMA ALIYOR DR:UM BENI :) bizim oglanin keyfi yerieymis. Norml yolla gelmeyecek. Dr. Cuma guu mudahele edelimdedi. Once suni sanci omadi malum... ozamana kadar uygulayacagim bu dediklerini :)
Bu arada kizlr fark ettim ki cuma gunu dogum gunum... ay cok enteren. Dr. Verdi guu biz sonrdn frk ettik...
Cuma gunü BDT dolmuyor ama cnm niçin müdahale ediliyor ki ?***Canim ben de hastaneile ilgili cok sey duydum ama hic degistirmeyi dusunmedim. Dr.umunda dogduktan sonra hayatini kaybetmis bir dogumu olmus. Yine de vzgecmedim. Cok duyuyorum boyle seyler. Olabiliyor malsef ben cok guveniyorum dr.uma. onu birakip baskasia gitse bana garatisinimi verecek birsey olmz diye :) hayir veremeyecek. O yuzden birakmadim ne dr.umu n hastanemi. Medical parka gidiyorum bn de. Sorarsan tavsiye edderim elbette. Zekeriya Guner. Yaknizdr.undan mmnunsn klini bulanirma derim. Bn da eler dediler hicdegistirmmim.
Caim benim cok tesekkur ederim. Suan okadar saskinim ki ne desem bilemiyorum. Iyiesmem lazim cnku CUMA GUNU DOGUMA ALIYOR DR:UM BENI :) bizim oglanin keyfi yerieymis. Norml yolla gelmeyecek. Dr. Cuma guu mudahele edelimdedi. Once suni sanci omadi malum... ozamana kadar uygulayacagim bu dediklerini :)
arada kizlr fark ettim ki cuma gunu dogum gunum... ay cok enteren. Dr. Verdi guu biz sonrdn frk ettik...
Suyum da yada plsentata ve bebekte bi sorun yok e kendi dgm sancımda artmadı sadece az bisey açılma var müdahale etmek icin 1 hafta daha bellimiz sonra suni olmadı Sezeryan Rabbim hakkımızda hayırlısını versinee o zman cuma günü doğuma gidenler var bakalım bize ne dicekler yarın tabi yarına kalırsak bu sancıyla dilfezacım seni niye bekletiyor 1 hafta daha ki hayırlısı olsun bakalım
Canim ben de hastaneile ilgili cok sey duydum ama hic degistirmeyi dusunmedim. Dr.umunda dogduktan sonra hayatini kaybetmis bir dogumu olmus. Yine de vzgecmedim. Cok duyuyorum boyle seyler. Olabiliyor malsef ben cok guveniyorum dr.uma. onu birakip baskasia gitse bana garatisinimi verecek birsey olmz diye :) hayir veremeyecek. O yuzden birakmadim ne dr.umu n hastanemi. Medical parka gidiyorum bn de. Sorarsan tavsiye edderim elbette. Zekeriya Guner. Yaknizdr.undan mmnunsn klini bulanirma derim. Bn da eler dediler hicdegistirmmim.
çok dağol canım içim rahatladı bende öyle düşünüyorum güveniyorum doktoruma.birde cvp verdiğin için sağol.tek cevap veren sensin bana bu topikte
]
Sagol cnm ya şükürler olsun dünkü Dr güya çok iyiydi ama güvenimi Cook sarstıİyi haberlerine sevindim arkadaşım. Dün boşuna telaş yaptın.
Ya benim kizim dogdugunda 4kg dediler.asi kartina da yazdilar,sonra duzeltmisler 4250 yazmislar. Ultrasonda boyu 54 cikmisti ama 50 cm dogdu.saglik ocagina besinci gun gittigimizde kilosu 3.5 cikti.hemsire bu cok ciddi bir kayip dedi.iste en gec 2saatte emzir falan dedi.dun doktorda 3720 cikti.doktor da dogum kilosunu yakalamaliydi 10. Gun dedi. Ben de boyle boyle dedim anlattim.o zaman dogum kilosu hatali dedi..gercekten dogum kilosu neydi bilemiyorum.arada kaynadi gitti.simdi artik saglik ocaginda takip edicem kilosunu.
cnm kocaman derken 'kocaman (cok ) -masallah anlamında kullanmıstımoyle gorunuyor ama degıl 2.700 suan kızım
niçin benim yazdığım msjlarada cevap yazmıyosunuz üzülüyorum.
Saol canim ins oyle olur guzel dileklerin icin aminnn diyorummdoğru canımm, zaten kasttetiğim hamilelikteki doğum alrmlarını anlamak konusundaydı :) ben ilk hamile kaldığım da 5 ay yesemde yemesemde günde 6 defa çıkarıyodum ölü gibi yatıyodum açlıktan ,susuzluktan ve şükrettiğim şey yaa şuanda benden ilgi bekleyen bi çocuğum olsaydı napardım dı .....
onun için Allah sana kolaylık versinnn , inşallah çok uslu bi bebişin olur , ve inşallah oğluşunda kardeşini çok sever kıskançlık durumlarıyla bari karşılaşmasan..
Ya ben baktim edd diyebiyer bulamadim ama senin icin soyle bisey aklima geldi baya bigun farki var 3-5 gun deil yani acba satin mi yanlis hesaplandi yad gec dollenme filan:26:Kızlar 40. Haftada olanlar ultrason kağıtlarında edd diye bi yer var son dogum tarihi demekmiş orası bitmişler aynı mı bi bakarmısiniz benimki de orada 22.10.2012 yazıyor ama bugün normalde benim son gunün . Birazdan yine Dr gidicem bakalım ne olacak dua edin bebekte ve suyunda bi sorun yoksa cumaya kdr beklemek isticem
Eki Görüntüle 527976
Üzülme cnm ya art niyet yokherkez üzerine aldığı soruyu yanitliyor yada o konuda söyleyeceği varsa cevap yazıyor ondan bazenda Arada kaynıyor sayfa geçince :)
İyi haberlerine sevindim arkadaşım. Dün boşuna telaş yaptın.
Gözün aydın arkadaşım.
Korkarım yarın bende aynı şeyleri yaşayacağım. Sancı falan yok, nadiren kasılma hissediyorum. Bunlarla da açılamam herhalde.
Sende açıklık var mı, muayene oldun mu?
Cuma gunü BDT dolmuyor ama cnm niçin müdahale ediliyor ki ?***
Suyum da yada plsentata ve bebekte bi sorun yok e kendi dgm sancımda artmadı sadece az bisey açılma var müdahale etmek icin 1 hafta daha bellimiz sonra suni olmadı Sezeryan Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Canim ben de hastaneile ilgili cok sey duydum ama hic degistirmeyi dusunmedim. Dr.umunda dogduktan sonra hayatini kaybetmis bir dogumu olmus. Yine de vzgecmedim. Cok duyuyorum boyle seyler. Olabiliyor malsef ben cok guveniyorum dr.uma. onu birakip baskasia gitse bana garatisinimi verecek birsey olmz diye :) hayir veremeyecek. O yuzden birakmadim ne dr.umu n hastanemi. Medical parka gidiyorum bn de. Sorarsan tavsiye edderim elbette. Zekeriya Guner. Yaknizdr.undan mmnunsn klini bulanirma derim. Bn da eler dediler hicdegistirmmim.
çok dağol canım içim rahatladı bende öyle düşünüyorum güveniyorum doktoruma.birde cvp verdiğin için sağol.tek cevap veren sensin bana bu topikte
]
Canim benim uzulme sen. Arkadaslar da gormemistir falan muhakkak. Benim icin e dua et :)
Canim benim uzulme sen. Arkadaslar da gormemistir falan muhakkak. Benim icin e dua et :)
canlarımmm ben doğum yaptım pazartesi öğlen oğlumu aldım kucağıma rabbim herkese nasip etsinn, sancı veya bi açılma olmadığı için mecburi sezeryan oldum spinal, zaten sancım da olsa normal riskli olcakmış çünkü kordonunu dolamış boynuna 3 kilo 700 gram, 51 cm, bu his anlatılamaz ancak yaşanırmış allahım herkese versin inşallahhjh
hikayemizi yazcam en kısa zamanda öptüm sizleri çokkk