- 29 Kasım 2010
- 4.919
- 8
Factorcum hic dedigin gibi olmuyor hatta biz ilk gece cocugu ezer miyiz ki dedik..sonra anladik ki oyle degilmis.koca yatagin kucuk bi kisminda ben diger kisminda esim yatiyor.kizim da sevibebenin cok fonksiyonlu yataginda baya yer kapliyor..normalde yayilirdi esim.simdi o kadar kucuk bir yerde yatiyor ki sasirtiyor beni.. Hala almadiysaniz o yastiktan mutlaka alin derim..elim kolum oldu..
Nergiz67 ben de merak ediyorum cevabi..guzel guzel uyuyor diyorum herhalde doyuyordur.ne kadar vermeli diye emin olamiyorum..memeyi arandiginda veriyorum.bir de o diliyle itmedikce memede tutuyorum. Gogsumu sikinca sut damliyor demekki sutum var diyorum..doktor en gec iki saate bir emzirin dedi.zaten oyle yapiyorum. Sen de sor bakalim ne dicek.saglik ocagindaki hemsiremiz cok iyi acayip ilgileniyor.onun yaninda emzirdim.begendi..bir de idrar sikligindan anliyoruz.idrar cok sari olmucak.bez agir olacak.kakasi sari turuncu olacak..
aldım canım o kadar met etmişlerki almamak olmazdı kışında su torbası çok işe yarar eminim sıcacık yatarlar benim eşimde düz yatar ama hep bacakları benim tarafta uyanır o yüzden korkuyoruz ama deneyip görmek lazım tabiii :)) olmadı babayı atarız yataktan ayy kıyamam kocamaaa , yatağı büyütmenin bi yolunumu bulsak acaba :44: 160x200 ama şu an bize bile yetmiyor sanki