2012 Ekim Anneleri

gaz damlası canım tavsiye ederim..
çevremde kullananlar oldu tavsiye üzerine aldım çokta memnunum..
gaz sorunumuz yok çok şükür :nazar:

bende onu kullanıyorum ama bı ıse yaramadı oysakı kardesımdede onu kullanıyoduk anında fayda edıyodu benım kızımtüp bebek ya ondan bole gazlıı:KK52::KK52::KK52::KK52:

Yok canm ne acilma, ne birsey...Ben de yoruldum artik. Zaten icten ic biliyordum boyle olacagini... Aada ben de kasiliyorum ama okadar yani. Onlar da hicbir ise yaramamis yani..
Aynen ya.. nedense gebeliğimin başından beri normali deneyeceğim ama olmayıp sezaryen olacağımı hissediyordum. Bakalım nasıl kısmet olacak.
Benim kendi hesabıma göre bu perşembe-cuma gibi doğurmam gerekiyor. Çünkü yumurtlamam en az 3-4 gün önce olmuştu. Ben yine 16 Ekim tarihini bekleyip yatacağım herhalde masaya:)

canlarımmm ben doğum yaptım pazartesi öğlen oğlumu aldım kucağıma rabbim herkese nasip etsinn, sancı veya bi açılma olmadığı için mecburi sezeryan oldum spinal, zaten sancım da olsa normal riskli olcakmış çünkü kordonunu dolamış boynuna :emir_bebek: 3 kilo 700 gram, 51 cm, bu his anlatılamaz ancak yaşanırmış allahım herkese versin inşallahhjh
hikayemizi yazcam en kısa zamanda öptüm sizleri çokkk:KK54::KK54::21::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Darısı başımıza.

selam kızlar, ızdırap dolu bir geceden sonra bugün kontrole ve cildiye ye gittim. bebişimiz kızçemiz 3450 gr olmuş :nazar: doktorum vücudumdaki kızarıklık/kabarıklıkları görünce cildiye ye yönlendirdi ve bir çok tahlil istedi, tahlilleri yarın sbah yptıracağım. doktorum çok kilo alanlarda karaciğerle ilgili sorun olabilir dedi ona bakmamız gerekir var ise bebeğin zarar görüp görmediğini bir an önce anlamız gerekir dedi, bebeğe geçme gibi bir durum var veya şüphesi var ise sezeryanla almamız gerekebilir dedi. :KK43:
kızlar bizim için dua edin, bu kadar yol katetmişken normal doğum beklerken başımıza bunlar geldi.
ne olur bizden de dualarınızı esirgemeyin sonuçlarımız temiz çıkşın yrın tek dileğim şu an

selam kızlar, ızdırap dolu bir geceden sonra bugün kontrole ve cildiye ye gittim. bebişimiz kızçemiz 3450 gr olmuş :nazar: doktorum vücudumdaki kızarıklık/kabarıklıkları görünce cildiye ye yönlendirdi ve bir çok tahlil istedi, tahlilleri yarın sbah yptıracağım. doktorum çok kilo alanlarda karaciğerle ilgili sorun olabilir dedi ona bakmamız gerekir var ise bebeğin zarar görüp görmediğini bir an önce anlamız gerekir dedi, bebeğe geçme gibi bir durum var veya şüphesi var ise sezeryanla almamız gerekebilir dedi. :KK43:
kızlar bizim için dua edin, bu kadar yol katetmişken normal doğum beklerken başımıza bunlar geldi.
ne olur bizden de dualarınızı esirgemeyin sonuçlarımız temiz çıkşın yrın tek dileğim şu an

çok geçmiş olsun canımm..

Kizlar ne guzel dogumlari netlesenler olmus. benim daha sez.mi normalmi o bile belli degil birde cevremdekiler soruyor surekli nadil olcak die herkse acijlama yapiyorum. benim pskolojm cok bozuldu. artk ne is ne yemek hic bisey yapmk istemiyor canim. doguma kadar esim dahi kimseyle gorusmiyim tek oliym surekli yatiym istiyorum. birde bebegime bakabilecekmiyim ayni zamanda esime evime yetrli olabilecekmiym die dusunup duruyorum. cooook sikildim dogurmak istyrum artik.

canım geçmiş olsun..seni çok ii anlıyorum..bu kadar bekleyipte son anda seze karar verecek olmak insanın canını sıkıyo haklısın..benimde dr aradı az evvel, ödemle ilgili protein problemi yok ama karaciğere filanda bakıcaz perşembe için bi dolu tahlil istedi yine:KK43: bende gerildim çok..allah yardımcımız olsun..inş sonuçların temiz çıkar canım..

Merhaba arkadaslar size biberon deneyimlerimden bahsetmek istiyorum. Elimde phillips avent in sut pompasi var tabi onun da biberonu kizima onunla sut verdigimde bir cogunu agzindan cikariyor binbir emekle sagdigim sutumu zaten az cikiyor :KK50: bir de elimde mamajoo nun biberonu var ondan cok memnun kaldim meme ucunu daha guzel kavriyor genelde avent ve dr browns methedilirdi burda mamajoonun adi gecmezdi ama ben iyi ki almisim diyorum co k memnunum iyi ki iki numarasini da almisim onceden kiz uyanana kadar sutumu sagayim bari yaa ne zaman cogalacak sutum canim cok sikiliyor :KK50: dereotu da kaynatip iciyorum malt icecegi iciyorum tahin pekmez yedim bugun cika cika 40 cc cikiyor iki memeden en az 60 cc olmasi lazim kizin doymasi icin o yuzden mama takviyesi yapiyoruz :KK50:

Merhaba arkadaslar size biberon deneyimlerimden bahsetmek istiyorum. Elimde phillips avent in sut pompasi var tabi onun da biberonu kizima onunla sut verdigimde bir cogunu agzindan cikariyor binbir emekle sagdigim sutumu zaten az cikiyor :KK50: bir de elimde mamajoo nun biberonu var ondan cok memnun kaldim meme ucunu daha guzel kavriyor genelde avent ve dr browns methedilirdi burda mamajoonun adi gecmezdi ama ben iyi ki almisim diyorum co k memnunum iyi ki iki numarasini da almisim onceden kiz uyanana kadar sutumu sagayim bari yaa ne zaman cogalacak sutum canim cok sikiliyor :KK50: dereotu da kaynatip iciyorum malt icecegi iciyorum tahin pekmez yedim bugun cika cika 40 cc cikiyor iki memeden en az 60 cc olmasi lazim kizin doymasi icin o yuzden mama takviyesi yapiyoruz :KK50:

benımde avent ben memnuum merak etme benım sutum 1 ay sonra geldı bak sımdı 60 cc

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hastaneden geldım 4 cm olmuş açıklığımmm :KK52::KK52::KK52:
Perşembe gunu saat 9 da yatıyorum suni sancı verecekler çok heyecanlıyımmmmmmm ne olur dua edınn ne olurrrrrr :KK52::KK52::KK52:

kızlar benim karnım taş gibi ya bebeğim kımıldayamıyor bile artık hareketleri çok çok az ve derinden yani dönemiyor bile..cumartesi kontrolümüz var ama bendede hiç bişey yok sanırım herkesinki gününde gelecek ben hep adapte olmuştum doğumlar genelde 2 hafta öncesinde olur diye :KK50: herkes bebişlerine kavuştu bile :KK43: bide doğuran arkadaşlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ya

[etmezzzmiyim canım ya rabbaim sizinle olsun sağsalim bebişinle birlikte evine dönmeyi nasip etsin

Canım benim çok teşekkür ederim. Sağ olasın... Allah hepimize sağ salim almayı nasip etsin inşallah :=)

Aynen ya.. nedense gebeliğimin başından beri normali deneyeceğim ama olmayıp sezaryen olacağımı hissediyordum. Bakalım nasıl kısmet olacak.
Benim kendi hesabıma göre bu perşembe-cuma gibi doğurmam gerekiyor. Çünkü yumurtlamam en az 3-4 gün önce olmuştu. Ben yine 16 Ekim tarihini bekleyip yatacağım herhalde masaya:)

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Darısı başımıza.

Hayırlısı senin için de arkadaşım. Bilemiyoruz işte ne olacağını.. Okadar direndim bekledim ama maalesef. Ne yaparsam yapayım açılmam olmadı ve bebeğim kanala inmedi. Artık son şansım suni sancı gerisi malum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Yalnız okadar çok istiyordum ki normal doğum yapmayı... Çok istersin olmaz ya. Biliyordum birşey olacağını.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hastaneden geldım 4 cm olmuş açıklığımmm :KK52::KK52::KK52:
Perşembe gunu saat 9 da yatıyorum suni sancı verecekler çok heyecanlıyımmmmmmm ne olur dua edınn ne olurrrrrr :KK52::KK52::KK52:

Kız ben de cuma günü sabahtan yatıyorum :=))) Aramız çok olmayacak. Açılmam falan yok benim. Bebek de inmemiş aşağıya. Dayayacaklar suniyi bakalım ne olacak :KK70: Hakkımızda hayırlısı. Yine de önce seninki gelir sanırım :KK70:

Eki Görüntüle 527976
buda benım 1 ayını dolduran mınık kızımmm...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16:

OOoooohhh maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar: Çok dadlu buuuuu :KK70:

Canım benim çok teşekkür ederim. Sağ olasın... Allah hepimize sağ salim almayı nasip etsin inşallah :=)

Hayırlısı senin için de arkadaşım. Bilemiyoruz işte ne olacağını.. Okadar direndim bekledim ama maalesef. Ne yaparsam yapayım açılmam olmadı ve bebeğim kanala inmedi. Artık son şansım suni sancı gerisi malum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Yalnız okadar çok istiyordum ki normal doğum yapmayı... Çok istersin olmaz ya. Biliyordum birşey olacağını.

Kız ben de cuma günü sabahtan yatıyorum :=))) Aramız çok olmayacak. Açılmam falan yok benim. Bebek de inmemiş aşağıya. Dayayacaklar suniyi bakalım ne olacak :KK70: Hakkımızda hayırlısı. Yine de önce seninki gelir sanırım :KK70:

OOoooohhh maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar: Çok dadlu buuuuu :KK70:

canım nasıl olacak acaba ınanılmaz heyecanlıyım yyaaaaaaaaa :KK70: umarım çok sancı çekmeyızz of offffffffffff heyecandan oleceğim resmennnnnnnn :KK52::KK52::KK52:

kızlar benim karnım taş gibi ya bebeğim kımıldayamıyor bile artık hareketleri çok çok az ve derinden yani dönemiyor bile..cumartesi kontrolümüz var ama bendede hiç bişey yok sanırım herkesinki gününde gelecek ben hep adapte olmuştum doğumlar genelde 2 hafta öncesinde olur diye :KK50: herkes bebişlerine kavuştu bile :KK43: bide doğuran arkadaşlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ya

Canim ben molfix almistim yeni dogan gobek bagi oyuntulu bir haftada bitti simdi prima premium care 1 numaraya gectim bebegim 3450 kilo 5 kiloya kadar 1 numaralar zaten

ayy şu biberon sıkıntısı bizde de var ben sağdığım sütü kendi biberonu ile değil de chicco nun meme ucuna benzer bir biberonu var onunla veriyodum baştan iyiydi şu an çok ama çok akı tıyo. değiştiricem derhal ama senin dediğin markadan bulamam herhalde burda yaa:KK43: bugun saat 13.30 dan 16.30 a kadar memede kaldı bebeğim ama yine doymadı ben anlamıyorum yaa sütüm de geliyo gibi görünüyo silikon uç kullandığım için görebiliyorum.. ama sonunda yine mama verdik tabi çünkü hala aranıyodu kıyamam şimdi mışıl mışıl uyumakta hanımefendi:21:

X