2012 Ekim Anneleri

yok tatlım bizde doğuramadık hadi sen mavibattaniye yarın doğurun çarşambada ben doğurayımmmmmmm

Hahahhaah :) annem birkac gundur bendeydi. Eveli gun gitti. Bugun aksamustu tekrar gelecek. Arayip sancinfalanyokdemi kizim diyor. Uzak yabende simdi korkuyor. Yok anne keske olsa diyorum. Ahhh olsa zaten yetisirler yani.
Az önce öğrendim kayınvalidem yola çıkacakmış çarşamba günü. Streslilere bir kişi daha eklenecek. Telaş yapmada, sıkılıp kendine dert etmede bir numarasır, sağ olsun. Şimdi daha çok istiyorum çarşamba açıklık çıksada hastane yatsam.

bu arada hala doğuramadım çok sıkıldım insanların aramasından
Sen daha dur senden önce kaç kişi var:)
Hepimiz aynı dertten muzdaribiz, aslında dert demeyelim de..
Benim birde 35 haftada erken doğum riskim vardı. Ben dahil olmak üzere herkes ilaç tedavisi bitince hemen doğuracağım zannettik. 3 haftadır beklyoruz ama...
Artık düşün 3 haftadır sabah akşam milletin aklında ben varım.

Evet, çatı muayene haftası. Bakacaktır. Yalnız bebeğin dönmediyse dönme ihtimali çok düşük olacaktır bundan sonra. Bunu da konuşacaktır doktorun.
Sen illa sonuna kadar bekleyip dönme ihtimalini düşünürsen çatı muayeni yapar. Yok seninde dönme ihtimaline göre sezaryeni kabul etme niyetin varsa çatı muyanesini yapmayabilir. Sezaryene karar verirsiniz arkadaşım.

cnm öncelikle stres yapma bence düzelir zamanla vücudun ancak adapte ediyor kendini
bol su,komposto,incir,beyaz soğan,kimyonlu bulgur pilavı
bunlar benim deneyipte sonuc aldığım besinler..

arkadaslar göğüs ucum ilk 2 gün oğlum bos emdiği için cok fena yara olmustu kremler pek işe yaramadı
tahin üstünde biriken yağdan sürün yumusacık oluyor benim ki öle iyilesti denemekte yarar var

kız doktor benim doğumumu 27 eylülden beri bekliyor açılma desen 2cm yumuşama desen artmış sancı 60larda ama ne gelen var ne giden uff şu anda feci bi adet sancısı gibi ağrı girdi anaaammmmm

kız doktor benim doğumumu 27 eylülden beri bekliyor açılma desen 2cm yumuşama desen artmış sancı 60larda ama ne gelen var ne giden uff şu anda feci bi adet sancısı gibi ağrı girdi anaaammmmm

ayyyy çok heyecanlıııı hadi doğuruyosunndurr belkiiiiiii :))

bu arada azraa yla mercimi merak ediyorum inşallah iyilerdirrr hem kendileri hem bebişler...

pislikkkk herif , ne biçim insan bunlar yaaa , koca filan olmazmış zaten ondan , boşasın bencede

mesajı yeni gördüm,tickerın hayırlı olsun...çok güzel olmuş,hep beraber büyütelim bebişleri...
ama ama ama bu çoooooooooooooook çirkin

bende stilltea ve hipp çay işe yaradı,bir de bol sıvı..

ayyyy kızlar biliyorsunuz bizim isim davamız vardı,kızın ismi konuldu, nüfusu, ohoooooooooooooo çoktan çıktı,ismi de kulağına okundu,kayınpeder hala isim derdinde. adam hiç bıkmadı.. eşim de biraz sert olamadı babaya karşı..kararım budur demed,diyemedi..deseydi bu kadar uzamazdı.. geçen gece kayınvalideyle konuşuyorum telde,o isim verilmezse bu eve giremezler diye nasıl bağırıyor arkadan bir duysanız,bir de kayınvalide laf arasında o ismi verirseniz bilezik takacakmiş dedi..kayınpederimi severdim,ama arkadan bir de benim öyle torunum yok dedi,kabul etmiyorum dedi..çok üzüldüm,ama düşündüm de bu sebeple sütümü kaçıramam valla..sakin kalmaya çalışıyorum,sesimi yükseltmiyorum yine de,ama bugün eşime dedim,ne biçim şey ya adı ahmet te olsa mehmet te olsa onun oğlunun yavrusu,canının canı..ne farkeder???? bir de diyor ki 4 çocuğumun ismini de ben verdim,karı kısmına düşmez bu işler,eşim de diyor ben bu ismi koyuyorum,hanım değil ki diyor..yok yok yok..allah ıslah etsin. kalbim çok kırık..bugüne kadar her dediklerine evet dedik,saygıda kusur etmedik,bu geldi başımıza..

Son düzenleme:
tatlım senin kayınpeder kafayı yemiş gün gelir devran döner sende o zman sevdirme torununu ona onun bilezik takmaya niyeti yokmuş takmasında bizimkide dAha cinsiyeti belli değilken kız olursa şu olsun isterim demişti bende dedim ayyyy daha eski isim yokmuydu o ismin kuranda yeri yok kız olsada koymam kusura bakma dedim ki oğlum oluyor allahtan ne arasınlar ne sorsunlar bi allahın günü bize yardım edeceklerine bizden medet umsunlar bide isim önersin yok yaaa

Cimeka kpeder e soyle bilezik alip kendine taksin,cok istiyorsa da kaynanan dogursun bir tane daha onun adini da koysun icinde kalmasin;tovbe tovbe.....

aynen canım eşim öyle diyor tek sorunumuz gaz olsun diye ama ben dayanamıyorum kıvranıyo hep aç hep, gazıda çıkmıyo ne yaparsam yapayım!! sanki doymuyo doktora sorcam bakalım ne diyecek çarşamba günü, birde uyuyamıyor gözleri kızarıyor ama karnı ağrıdığından kendini aç sanıyor diyor annem o yüzden sürekli emmek istiyor dedi. Eşim akşam gaz damlası varmış onden alcak bakalım inşallah işe yarar..

cimeka kusura bakmada ne kadar düşüncesiz insanmış onlar öyle bu kız lohusa , sütümü gider , kendimi üzülür filan demiyorlar isme takmışlar kafayı hay allaım yaaa , değmez canım bırak kendileri söylesin kendileri dinlesin , eşinede söyle kendi ailesiyle kendi başetsin bu konuda bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…