2012 Ekim Anneleri

Offf.
Ben gerçekten sıkılmaya başladım artık. Tüm gece deliksiz uyumama rağmen sabah baş ağrısı ile uyandım. Artık bilinç altım ne kadar sancı bekliyorsa migrenimi tetikliyor.
Her kontrole gidişte bir gelişme bekle...
hııhh. bu sefer yatışım yapılacak doğuracağım de...
ama bir cacık olmasın.
Nst de sancın çıksın ama açılma olmasın...
Defalarca muayene ol, çatala çıkı dur...

Yok ben açılmayacağım, iyice kafama girmeye başladı bu düşünce.
Hep dua ediyorum zorlu bir doğum olacaksa sezaryen için Allah'ım işlerimizi yola koy diye.
Kısmet artık.

Gözün aydın Brck. Seni merak ediyordum.
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin arkadaşım.

Bugün birazdan başka bi Dr var kadın hastalıkları uzamanı Zeynep Kamil de çalışıyormuş eskiden ilk hamile kaldığım da ona gidiyordum fakat doguma girmiyor diye başka yere devam ettim birde ona gideyim ne durumdayım baksın bekleyip beklemekte kararsızım kızlar yarın doluyor 40 oyle aman aman sancım yok açıklık ne alemde bilmiyorum dün 3 cm di

Canim senin isin de zormus. Esin gittiginde tamamen yalniz mi kaliyorsun? Ailenden veya onun ailesinden kimse yok mu en azinan.... Gerci insanin kocasi gibi de olmaz da. Bir destek en azindan... Allah hepimize yardim etsin insallah.

yok kimse canım Ailem şehir dışında annem bikaç gün sonra gelicek çok fena grip olmuş bana bulaşmasın diye iyileşip gelmeyi istiyo ,

kayınvalidemler burda ama yaşlılar. evleri yürüyerek 10 dklık mesafede 9 ayda evime 2 defa taa ilk aylarda geldi sağolsun , bide beni çok severrrr düşün yani

görümcem var onun evi yürüyerek 5 dk oda beni çoook sever ama daha bi tane bardak kaldırmamıştır evime gelip...

burda bitane arkadaşım var ebe bişi olursa onu arıcamm artık doktora götürsünler diye ....

ama işte insanın eşi gibi olmazki ... yalnız kaldığım hergece dua edip yatıyorum aman şimdi gelme kızım diye .... 15 dk lık nst dede sancım 25 lerdeydi 75 çıktı geri 40 lara indi 25 düştü .... dr artık yavaş yavaş bekliyoruz diyooo

senı 3 cm le eve mı yolladılar??????????valla hayret

Ayy hepimiz ne hallere gelmisiz :) Anladigim kdari ile de kimse gununu gecmesine izin vermeyecek. Ne saglammisiz acilmadik gitti :) Ben kendi evimde kaliyorum. Uyuyamam baska yerde. Zaten sikintiliyim bu halimle cok iskence olur. Son gunler hepsinden zormus. Yarin dr. Ne diyecek bakalim. Bende hep belki yatirilrim diye gidiyorum :) dunden beri oglumda bir gaip. Az az ve yavas hareket ediyor. Hadi hayirlsi..

stres yapma canım..benimde eşim cuma geldi daha..1 aydır yoktu..onun öncesinde 6 ay yoktu..geldi 1 hafta durdu 1 aylığına yine gitti...her an yine gidebilir...bu gidişle tek başıma doğuracağım zaten...tek başımayım ..hiç bir yakınım yok bulunduğum ilde..memuriyet malum...acil bişey olursa ne yapacağını planla..kimse yokmuş gibi..ben öyle yapıyorum..önce ambulans, sonra arkadaş arayacağım...eğer hastaneye gidecek kadar iyi olursam taksiyle gideceğim...hoşşş benim oğlanıngelmeye niyetide yok ya...sezeryan olmak istem,yorum hiç. 41.haftyıda beklemeyi düşünüyorum gelmezse...olmazsa mecbur sez...ilk doğum olduğu içinde taktım kafaya..ilki sez olmak zorunda kalırsam sonrakilerdede sez olmak zorundayım((

Canim allah yardimcin olsun. Insallah esin yanindayken gelir kizin. Insana zaten esinden ve kendi ailsinden baska kimseden hayir yok. Hesey cok guzel olacak bebeklerimiz gelince. Aile olmanin tadina varacagiz :)

Canim allah yardimcin olsun. Insallah esin yanindayken gelir kizin. Insana zaten esinden ve kendi ailsinden baska kimseden hayir yok. Hesey cok guzel olacak bebeklerimiz gelince. Aile olmanin tadina varacagiz :)

Senin yine açıklığın var, son gününde suni verip normali denerler arkadaşım.
Bizde suni için azcık bile bir açıklık yok

Benim doktor 2 cm de bile yatırmayı düşünüyor hastaneye. İlk başta istemiyordum ama çarşamba günü kontrolde çıkarsa açılma yat derse yatacağım.
Denerler suni ile olmadı sezaryen. Oğlum zaten şimdiden 3,5 kilo. Miadını doldurunca korkarım çıkaramayacağım büyüklükte olacak:)
Şayet çarşambada açıklık yoksa, herhalde doktorumla sezaryen işini konuşacağım. Günümün dolmasını bekleyip bir gelişme olmazsa sezaryen isteyeceğim.
Bende yalnızım evde. Eşime kalsa annemde kalmamı istiyor, nedense bende kendi evimden gideyim istiyorum.
Belkide anneme o telaşı yaşatmak istemiyorum. Zaten ben doğurasıya kadar eşim ve annem dokuz doğuracaklar.

valla çok iyi anlıyorum seni bende işte kendime b planı hazırlayıp duruyorum , işte bi arkadaşım var , o olmassa ambulans , dediğin gibi yapabilirsem taksi zaten hastane yakın , bide doktorumla aynı mahallede oturuyoruz , 5 yıllık doktorum gece filan arasam gelip beni alıp hastaneye geçer :)
bende sez istemiyorm aynı sebeplerden , beklerim gibime geliyo ,
inşallah eşlerimizzz yanımızda çok rahattttt normal doğururuz canım Allah gönlümüzün muradını versin sağlıkla hayırlı bi şekilde...

Canim benm insana zaten esnden vekendi ailesindnbaska kimseden fayda yok ki.... isallah esin buradayke geleek kiziniz :) hersey cok guzel olacak bebeklerimiz gelince. Aile olmnin tadina varacagiz bizler de...

Hahahhaah :) annem birkac gundur bendeydi. Eveli gun gitti. Bugun aksamustu tekrar gelecek. Arayip sancinfalanyokdemi kizim diyor. Uzak yabende simdi korkuyor. Yok anne keske olsa diyorum. Ahhh olsa zaten yetisirler yani.

kızlar yaa kk içinde gezinirken denk geldi kız hamile eşinin aldattığını öğrenmiş ve boşanıyorlarmış allah nasıl biliyosa öyle yapsın o koca şebeğini üzüldüm kıza yaaa

bu arada hala doğuramadım çok sıkıldım insanların aramasından

kızlar çarşamba dr gideceğim bu çatı muayenesi kaçıncı hafta bakılıyordu dr gidince 37+0 olmuş olucam sonraki randevu bayram öncesi sizce çatıya bakarmı benim kızım ters duruyordu dönmezse sezeryan olur demişti

Dr yatırırım şimdi seni ama ilk dogum açılman zaman alır çok sıkılırsın dedi 4 olursa yatırırız dedi

K. V evi rahat kız bakalım dogunca eve gecicez ins.ins açıklığın olur da doğurursun istediğin sekilde cnm yaa

Valla insallah canim benim yaa. Cok istiyoum normal dogumu. Tab bebegim ve benim icinsaglikli olanisecmek zrounda kalabilirim. Hayrlisi diyorum artik. Hele ki bu son guler. Allah kucagimiza sag salim almayi nasip etsin.

Brck kac kere aklima geldin,dedim napti bu kiz,hayirlisiyla dogurmussun,gozunaydin...

Kızlar selam nasılsınnız doğuran varmı

bende doğuramadım anacımmm en son 3 cm di açıklığım umarım yarın kı kontrolde artmıştır ve artık doğururum anam sancımda gelmıooooooooooooooooooooooooooooo

bende kaç gündür annemdeyim zorla kalıyorum insanın baba evi bile bi yerden sonra tuhF geliyor eşimin zoruyla geldim zaten sancın tutar kime yok oralarda diye bakalım kaç gün daha beklicez oğlum gelsede evimize gitsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…