valla canımmm bazen inanılmaz hareketli bazende ne yaparsam yapayım oynamıyor huyu değişti sanırım.... ama kasılmalarım artmaya başladııı bugünlerde geceleri özellikle hem aşağıdan giren hemde rahmimdeki kasılmalarım var senin sancıların nasıl???
erken dogurmus bırı olarak benden sıze tavsıye..eger kı bebegınızın hareketlerı azaldıysa ve sankı boyle cok ıcten gelıyorsa en fazla 3-4 gun ıcınde dogurursunuz.tecrubeyle sabıttır.herkeste aynı olmayabılır ama ben doguma gıttmeden oncekı gece esımle cay bahcesınde otururken ben dogurucam cok yakın dedım ardan 24 saat gecmedı dogurdum
merhaba kızlar , nasılsınız bugün? miniklerden gelmeye karar veren varmı ?
selam annişlerrr 4 günüm kaldı ama ne sancı ne nişan nu su hakgetire.... iki gündürde ajdardan şu şarkıyı söylüyorum yüksek sesle turp gibiyim turp turppppp çikita muzzzzz
al benden de o kadar canım, 3 günüm kaldı ama tık yok, sen ne yapmayı düşünüyorsun ? fikir alış verişi yapalım
ben günüm dolsun, az daha bekleyim sonra sezeryan isteyim bari diyorum
Bu normal doğum gerçekten marifetmiş ben bunu anladım.. Arkadaşım beklemesi bile iş yahu.. Nezaman ne olacağı belli değil. Evi hep toplu tut, banyon tuvaletin hep temiz kalsın, etraf dağılmasın, üstün başın düzgün olmaz ters zamanda yakalanırsın diye dolapta kullanılmamak üzere kıyafet beklet, eşini sürekli tembihle, ( öyle olursa şunu yap, böyle olursa bunu yap diye ). Beşiğini hazrıla yavrunun ama geleceği tarih belli değil. Kirlenmesin diye üstünü ört, sürekli duş al, kendini temiz tut. Bavulları hazırla nerede duracağına karar ver ve dahası.... Arkadaşım doğursak da hayatımıza dönsek be... Bir süre de gelen gidenle uğraşırız ama sonra yavrumuzla, eşimizle düzenimizi kurarız olur biter... Normal doğumcular allah hepimize yardım etsin. Bol sancılı günler diliyorum
kızlar herkese merhaba...
18 eylülde sezeryan doğumla oğluşumu kucağıma aldım..bugün 21 günlüğüz...
ben çok iyiyim...oğluşumda çok iyi maşallah...ama bebek büyütmek çok zorrrrr....
uyumayı özledim...
sizler nasılsınız...giremiyorum nete kimler doğum yaptı
oğlum 3.220 50 cnm doğdu
bende 57 le hamile kaldım 63 le doğuma girdim 55-56 lara düştümmmm
Bu normal doğum gerçekten marifetmiş ben bunu anladım.. Arkadaşım beklemesi bile iş yahu.. Nezaman ne olacağı belli değil. Evi hep toplu tut, banyon tuvaletin hep temiz kalsın, etraf dağılmasın, üstün başın düzgün olmaz ters zamanda yakalanırsın diye dolapta kullanılmamak üzere kıyafet beklet, eşini sürekli tembihle, ( öyle olursa şunu yap, böyle olursa bunu yap diye ). Beşiğini hazrıla yavrunun ama geleceği tarih belli değil. Kirlenmesin diye üstünü ört, sürekli duş al, kendini temiz tut. Bavulları hazırla nerede duracağına karar ver ve dahası.... Arkadaşım doğursak da hayatımıza dönsek be... Bir süre de gelen gidenle uğraşırız ama sonra yavrumuzla, eşimizle düzenimizi kurarız olur biter... Normal doğumcular allah hepimize yardım etsin. Bol sancılı günler diliyorum
cok dogru ya, valla ne zaman gelcekleri belli olmadigi icin hep tetiktesin, beklemekte cok sIkIcI olmaya basladi artik. son haftalar gercekten insana cok rahatsizlik veriyor valla hamileligimin basindan beri o kadar rahattim ki ne bulanti ne baska bisey hic bir sIkIntIm yoktu ama su son 2-3 hafta kala mahvoldumartik gelsin bebisim diyorum, heleki su son gunlerin tadini cikar diyenleri girtlaklayasim geliyor
aynısını düşünüyorumm bende kaç gündürrrr ...... tamı tamına hissettiklerimi yazmışsınn arkadaşım :) valla marifettt .... üstüne bide benim eşim sık sık şehir dışına çıkmak zorunda kalıyo , iyice stres oluyorum , ya o yokken olursa napıcam diye
kızlar yardım edin oğlum önce düzenli uyuyordu her 3 saatte bir kalkıyordu ama 3 günden beri her saat kalkıyor neredeyse!! gaz sancısı var galiba çünkü kıvranıyor, ve kucağımıza aldığımızda altından çıkarıyor yada kaka yapıyor, birde sürekli emmek istiyor acaba doymuyormu çok şükür sütümde var ama bilemiyorum ne yapsam o öyle olunca bende çok üzülüyorum, çarşamba doktora gitcez..
Bende de aynı ağrılar var kaç gündür açıklıkta var ama sancı devam etmiyor tam olarak kesiliyor ve ne suyum ne Nisan gelmedi 2 kere alttan muayene oldum yinede bisey gelmedi hele dünkü kontrolde doktor soktu parmaklarını ohh karıştırdı bayaGünaydın Kızlar,
Ya bu doğum sancıları nasıl bişey?:26::26::26: Benim sabaha karşı adet sancısı gibi aşırı ağrılarım oldu. Belimden kasıklarıma yayılıyordu. Ama düzenli ve sıklıkla giren ağrılar değil. Ağrımaya bir başlıyor ve geçmiyor. Aynı yoğunlukla devam ediyor. Uyanınca geçti şimdi. Dün gece de böyle olmuştu. Tuvalete gidip nişan gelmiş mi diye kontrol etmekten bi hal oldum.Yalnız bu sabah bebeği daha da aşağıda hissettim . Anlamıyorum ya ben doğum sancılarını???
Evet canım marifet makalım bize de nasip olacak mı bu kadar bekleye :) benim evim temizlenince k.v geldim ev tertemiz bekliyor Allah'tan yoksa hergun evin icinde gezinip kullanınca pislenir ister istemez. Kendim ginde 2-3 kere kayna suyla duş alıyorum özellikle alt tarafa. sonra kaynar suya oturuyorum. Bakalım yarın son gün ne olacak :26:Bu normal doğum gerçekten marifetmiş ben bunu anladım.. Arkadaşım beklemesi bile iş yahu.. Nezaman ne olacağı belli değil. Evi hep toplu tut, banyon tuvaletin hep temiz kalsın, etraf dağılmasın, üstün başın düzgün olmaz ters zamanda yakalanırsın diye dolapta kullanılmamak üzere kıyafet beklet, eşini sürekli tembihle, ( öyle olursa şunu yap, böyle olursa bunu yap diye ). Beşiğini hazrıla yavrunun ama geleceği tarih belli değil. Kirlenmesin diye üstünü ört, sürekli duş al, kendini temiz tut. Bavulları hazırla nerede duracağına karar ver ve dahası.... Arkadaşım doğursak da hayatımıza dönsek be... Bir süre de gelen gidenle uğraşırız ama sonra yavrumuzla, eşimizle düzenimizi kurarız olur biter... Normal doğumcular allah hepimize yardım etsin. Bol sancılı günler diliyorum