Yaaa kizlar benim esimin ailesi hicc ilgilenmiyor. Zaten esimin babasiyla gorusmuyorum. Kayinvalde desen Allahlik. Birde benim babam.... Neyse bizimle ilgilenen sadece annem var. Yani benim kuzumun sadece annanesi var. Tek bildigim birsey var biz esimle boyle anne-baba olmiyacagiz. Insanlar nasil bu kadar bencil olabiliyorlar anlamiyorum. Baba olmanin ne demek oldugunu bilmeyen bu insanlar bir anda baba oluyor ve sacmalama haklarinin oldugunu dusunuyorlar. Maddi hicbirsey zaten istemem, beklememde ama maneviyata boyle zamanlarda daha cok ihtiyac duyuyor insan. Hadi ilgide gostermesinler de bari parazit yapip bu zamanlarda rahatsiz etmesinler bariHayatimda hic kimseyi kiskanmadim ama bu donemlerde kenetlenmis aileleri gorunce imrenmiyorum desem yalan olur. Amannn saglikli olalum, kuzularimiz da saglikli olsunda gerisi bos
benim doktor rahim toparlayıcı bi ilaç ve ağrı kesici verdi zaten baska doktora gittim ateslendim kanımda enfeksiyon varmıs simdi tedavi görüyorum..bir de hangi ilaçları kullanıyorsunuz??
benim ağrılarım devam ediyor,iç dikişlerim acıyor sanki,onun için ağrı kesiciyi yine yazdı bugün..doğumdan itibaren kan hapı alıyorum,antibiyotiğim bitti.. bugün elevite de devam dedi,bir de kalsiyum verdi..sizin doktorunuz ne dedi, ne zamana kadar dedi..
bir de hangi ilaçları kullanıyorsunuz??
benim ağrılarım devam ediyor,iç dikişlerim acıyor sanki,onun için ağrı kesiciyi yine yazdı bugün..doğumdan itibaren kan hapı alıyorum,antibiyotiğim bitti.. bugün elevite de devam dedi,bir de kalsiyum verdi..sizin doktorunuz ne dedi, ne zamana kadar dedi..
Yaaa kizlar benim esimin ailesi hicc ilgilenmiyor. Zaten esimin babasiyla gorusmuyorum. Kayinvalde desen Allahlik. Birde benim babam.... Neyse bizimle ilgilenen sadece annem var. Yani benim kuzumun sadece annanesi var. Tek bildigim birsey var biz esimle boyle anne-baba olmiyacagiz. Insanlar nasil bu kadar bencil olabiliyorlar anlamiyorum. Baba olmanin ne demek oldugunu bilmeyen bu insanlar bir anda baba oluyor ve sacmalama haklarinin oldugunu dusunuyorlar. Maddi hicbirsey zaten istemem, beklememde ama maneviyata boyle zamanlarda daha cok ihtiyac duyuyor insan. Hadi ilgide gostermesinler de bari parazit yapip bu zamanlarda rahatsiz etmesinler bariHayatimda hic kimseyi kiskanmadim ama bu donemlerde kenetlenmis aileleri gorunce imrenmiyorum desem yalan olur. Amannn saglikli olalum, kuzularimiz da saglikli olsunda gerisi bos
kızlar...yardım...
tuvalete gittim az evvel. öyle yoğun değil ama bir kaç damla açık kahve kırmızıya çalan renkte kanama geldi.devamı gelmedi ama. sizce nişan mıydı bu? panik yapıyorum ama merakta ediyorum.yarın dr randevumuz var. ne aşamadayız belli olur inşallah. teyzem beni görmüş rüyasında aramış doğumun çok yakın rüyamda gördüm diyo:) bu hafta acaba gelicek mi kızım:26: normal doğum istiyorum allahım hayırlısını nasip etsin inşallah..
ayyyy kızlar biliyorsunuz bizim isim davamız vardı,kızın ismi konuldu, nüfusu, ohoooooooooooooo çoktan çıktı,ismi de kulağına okundu,kayınpeder hala isim derdinde. adam hiç bıkmadı.. eşim de biraz sert olamadı babaya karşı..kararım budur demed,diyemedi..deseydi bu kadar uzamazdı.. geçen gece kayınvalideyle konuşuyorum telde,o isim verilmezse bu eve giremezler diye nasıl bağırıyor arkadan bir duysanız,bir de kayınvalide laf arasında o ismi verirseniz bilezik takacakmiş dedi..kayınpederimi severdim,ama arkadan bir de benim öyle torunum yok dedi,kabul etmiyorum dedi..çok üzüldüm,ama düşündüm de bu sebeple sütümü kaçıramam valla..sakin kalmaya çalışıyorum,sesimi yükseltmiyorum yine de,ama bugün eşime dedim,ne biçim şey ya adı ahmet te olsa mehmet te olsa onun oğlunun yavrusu,canının canı..ne farkeder???? bir de diyor ki 4 çocuğumun ismini de ben verdim,karı kısmına düşmez bu işler,eşim de diyor ben bu ismi koyuyorum,hanım değil ki diyor..yok yok yok..allah ıslah etsin. kalbim çok kırık..bugüne kadar her dediklerine evet dedik,saygıda kusur etmedik,bu geldi başımıza..
cevap verdiğin için sağol canım. dr de senin gibi dedi bundan sonra dönme ihtimali biraz düşük dedi dönebilirde ama sanmıyorum dedi. ben normal olsun istiyorum dr de söyledim ama kızımı tehlikeye atmak istemem bakalım çarşamba belli olur artık heralde
kızlar...yardım...
tuvalete gittim az evvel. öyle yoğun değil ama bir kaç damla açık kahve kırmızıya çalan renkte kanama geldi.devamı gelmedi ama. sizce nişan mıydı bu? panik yapıyorum ama merakta ediyorum.yarın dr randevumuz var. ne aşamadayız belli olur inşallah. teyzem beni görmüş rüyasında aramış doğumun çok yakın rüyamda gördüm diyo:) bu hafta acaba gelicek mi kızım:26: normal doğum istiyorum allahım hayırlısını nasip etsin inşallah..
Senin rahmin kuyu gibi benim kemiğim düz...selam kızlarcım sabah erkenden kalkıp düştüm hastane yollarına.nst sonucumuzda hafif sancılarım varmış yani sancıların başlamış dedi doktorum.ultrasonumuz normal herşey yolunda. veee çatı muayenesi oldum o kadar öcüüü diye anlattıklarına şaştım kaldım kiii haliyle pıtışım çokda kuruydu bana görehiçç korkmayın adet olunca ilk günü biraz sızı olurya pıtışımızda o kadar bi parmak herşey bitiyordaa...vee doktorum bana rahmin kuyu gibi dedi yani hocam dedim biz öyle deriz derin rahmin dedi kilolu olsaydı bebek zor olurdu doğumun ama şimdilik yinede doğurabilirsin dedi.amannnn herşeyin hayırlısı artıkk gerçek anlamda sıkılmaya başladımm ne yazıldıysa o bundan sonra kader girsin devreye
kızlar...yardım...
o kanamanda sümüksü bir kıvam varmıydı galıba nısanın gelmııs hadı hayırlısı olsun hakkında canım :)
tatlım bekle bakalım biraz daha belki daha koyusu daha mukozalı dedikleride gelir hadi hayırlısı olsun hakkında bu gün doktorum bana ağrın sızın artarsa hemen gel dedi artık biliyosun son 2 haftan doğum her an olur dedi. hatta nst de bir kadın vardı bayağı ağrısı vardı doğuma gelmiş o nişan dedikleri şey yeni gelmişti hemşireye anlatırken duymuştum.
sümüksü bi kıvamdı kızlar..biraz bekleyeyim bakalım dediğin gibi devamı da gelicek mi? belimde hafif sancılar başladı, kasıklarımda filanda regl olcakmışım gibi ufak ağrılar girio. yarına kadar bekleyeyim bakalım. heyecan yaptım şimdi. bakalım yarın dr ne diycek? ve bu gece nasıl geçicek acaba???:18::18:
sümüksü bi kıvamdı kızlar..biraz bekleyeyim bakalım dediğin gibi devamı da gelicek mi? belimde hafif sancılar başladı, kasıklarımda filanda regl olcakmışım gibi ufak ağrılar girio. yarına kadar bekleyeyim bakalım. heyecan yaptım şimdi. bakalım yarın dr ne diycek? ve bu gece nasıl geçicek acaba???:18::18:
Panik yapma ama yinede yalnız kalma.
Sana böyle diyorum ama bende sancı falan çıkınca betim benzim atıyor, donup kalıyorum doğuruyor muyum diye. Sonra açılma çıkmayınca pööfff oluyorum:)
Ben son kontrolde nişanı doktora sordum, "rahim açılmaya başlayınca atar onu" dedi.
hadi hayırlısı olsun canım hakkınızda bi an evvel doğurur kurtulursun inşallah.
KiZlar yardım lütfen bugün biliyorsunuz başka bi Dr daha görünecektim yeni geldim bu Dr açıklığın 1 cm dedi bebek 4500 diyo benim drrumdan 1 kg fazla diyor kızlar Yaaa moralim çok bozuk keske gitmeseydim ne yapmalıyım sizce.
işin kötüsü evde yalnızım. istanbuldayım ben annem izmitte. bu hafta sonu gelicekti yanmaeşim işte şuan ama 7de gelicek eve. gece yalnız olmıcam en azından. önemli olan açılma olması dediğin gibi, nişan gelsede sancı olsada açılma olmadıktan sonra neye yarar
amin canım inşallah..son günler hakkaten zormuş bekle bekle insan dayanamıo artıkhayırlısı olsun...
canım seninle bdt lerimiz aynı hadi bakalım önce kim doğuracak hahaha
mesajı yeni gördüm,tickerın hayırlı olsun...çok güzel olmuş,hep beraber büyütelim bebişleri...
ama ama ama bu çoooooooooooooook çirkin
bende stilltea ve hipp çay işe yaradı,bir de bol sıvı..
ayyyy kızlar biliyorsunuz bizim isim davamız vardı,kızın ismi konuldu, nüfusu, ohoooooooooooooo çoktan çıktı,ismi de kulağına okundu,kayınpeder hala isim derdinde. adam hiç bıkmadı.. eşim de biraz sert olamadı babaya karşı..kararım budur demed,diyemedi..deseydi bu kadar uzamazdı.. geçen gece kayınvalideyle konuşuyorum telde,o isim verilmezse bu eve giremezler diye nasıl bağırıyor arkadan bir duysanız,bir de kayınvalide laf arasında o ismi verirseniz bilezik takacakmiş dedi..kayınpederimi severdim,ama arkadan bir de benim öyle torunum yok dedi,kabul etmiyorum dedi..çok üzüldüm,ama düşündüm de bu sebeple sütümü kaçıramam valla..sakin kalmaya çalışıyorum,sesimi yükseltmiyorum yine de,ama bugün eşime dedim,ne biçim şey ya adı ahmet te olsa mehmet te olsa onun oğlunun yavrusu,canının canı..ne farkeder???? bir de diyor ki 4 çocuğumun ismini de ben verdim,karı kısmına düşmez bu işler,eşim de diyor ben bu ismi koyuyorum,hanım değil ki diyor..yok yok yok..allah ıslah etsin. kalbim çok kırık..bugüne kadar her dediklerine evet dedik,saygıda kusur etmedik,bu geldi başımıza..
Mekonyum aspirasyonu, anne karnnda bebein kakasn yutmas mekonium aspirasyonu
gebelik uzadıkça risk artıyormuş öffffff
Hadi bakalım canım benim.. Senin açılman ve bebek ne alemde ? Kanala manala girmiş mi ?