kizlaaar bugün kontrolum vardı sabah gittik bebeğim 3400 gr boyu 51 cmve benimki sabah foruma da yazmıştım sabaha kadar hafif hafif bel kasik karin ağrım oldu dedim alttan baktı 2 cm açılmış bu aksama doğru da gelebilir yarında dedi sancılarım sıklasinca Gidicez ins :)) yarin tekrar gidicem ama sancilarim siklasmasa da cunku bazen kadinlar anlayamayabilir acildigini dedi :) nstye girdim sancim 40 a cikti indi 2-3 defa dua edin bize oglusum geliyorr galiba teyzeleri istikrarlı cocuk miadının dolmasına 3 gün kala gelmeye karar verdi sanırım :) ( bu arada alttan muayenede sanki içimdeki gazları aldı çok rahatladım ama sokarken biraz kastım kendimi acir gibi oldu oda derin derin nefes al dedi alinca o zaman rahatladım . Çatım normalmiş 3 -3 buçuk kg rahat doğurursun ama 4 kg filan çatın müsait değil dedi bende zaten 4 kg olsaydı siz demeden ben Sezeryan isterdim dedim :) eveet bizde haberler böyle şimdilik kızlar hadi sizdende guzel haberler bekliyoruz
Geçen gün bende içtim 2 bardak kuşburnu.. Ayrıca ogün bütün gün sokaklarda gezdim ama ne açılma ne sancı... Hiçbir halta yaramadı. Maalesef.. Sen doğum yaparsan denk gelmiş olacak yani arkadaşım. İnşallah denk gelir ne diyimEvin merdivenlerini inip çıkıyorum şimdi. Aklıma geldikçe boş boş in çık yapıyorum. Eşim de anlamasın diye birşey yapacakmış gibi davranıyorum. Anlasa kızıyor. Ne bukadar abarttın normal doğum normal doğum, olmadı sezeryan yaparsın bir sen misin diyor ama ben normal doğurmak için herşeyi yapacak noktaya geldim. Meme başlarına 1 saat boyunca masaj yaparak uyarmak da rahim kasılmalarını tetikliyormuş. Sancı başlatıyormuş.. 1 saat de oraya masaj yapamam ki Arada mıncıklasak olmaz mı acaba
Canim daha tam gecmedi maalesefilk agzina aldiginda mememi inanilmaz aciyor hic emsin istemiyorum ama duzelecek mutlaka sabretmek zorundayim herkes alisirsin diyor sut iyi kotu geliyor cunku verdikce cogalacakmis kremlerde biraz daha kullanirsam ise yarayacak gibi
Dogru diyosun burun kismi alinla bitisikti cok sisti anca inmeye basladi surati da kocamandi yavastan sekilleniyor iste minik kusumgunduz oyle guzel uyuyor ki gece cok kotu ayakta tutuyor bizi uykusuzluktan maffolduk ama butun bebekler boyleymis alisicaz napalim kizcemize uykumuz feda olsun
Cok tsk ederim canim Allah hepimizinkini bagislasin
Neee bir saatmi :) bazen yapayim diyorum ama simdiden uclari acimaya basladi elleyemiyorum ben(
Arkadaşım ilk sayfada açıklamalar var... Sana da şimdiden kolay doğumlarmerhaba kızlar sayfanızı yenı gördum paylasımlarınızı çok begendım .yalnız bazı seylerı ypamadım
hamılelık takvımı konusunda yardımcı olurmusunuz benım tahmını dogum tarıhım 06.12.2012
şımdıden tesekkur ederım
cnm bızım kızımında öle şışlıgı vardı brunutunde annem hatta sormuştu d a bı zman sonra ınd
cnm gögus yarası ıcın ben neler kullandım fayda etmedı hatta ağlıyodum emzıırrken
sonra komsu tavsıyesıyle kalıp sabun şeklınde kakao yağı aldım kesıp koydum gögususme 2 gune bışeyı kalamdı aktarda satılıyo
Masallah ece kizimiza annesi,valla biz talibiz oglumuzla:))burunlarimiz da ayni:))
Hem yillar sonra hikayemiz olur;nerden nereye ben senindogdugun gunu bilirim falan deriz:))))
Bende artık doğurmak istiyorum kızlar,bugün kontrolüm vardı..ne sancı var ne de kızım kanala girmiş..ne zormus beklemek..
Kızlar devletin ödediği doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?özellikle çalışmayan anneler için?
Ayy cok hosuma gitti bu muhabbet demek kizima talip varo gunleri de gorecek miyiz acep daha 5 gunluguz nasil gececek gunler diyorum kizim buyusun de bizi tanisin da cilveler baslasin diyorum simdi bos bos bakip meleklere guluyoruz
Kızlar devletin ödediği doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?özellikle çalışmayan anneler için?
Hayirli yazilari,hayirli kismetleri olsun,bahtlari acik olsun insallah,o gunleri gormek nasip olur insallah,ayy gozlerim doldu,sen kiz anasisin sana daha zor:)))
Bizimde babasi soruyo beni taniyo di mi anliyo di mi diye nasil sevincli,buyusun de bir gulucuklere baslasinlar,o hallerine de bayilicaz..
Bu arada oglum maceralara basladi,dun bezini alirken direk kendi suratina isedi,kiyamam,sok oldu:)))tabii hemen kuveti hazirlandi,yikadik;aglayinca ben havluyla hemen emzirmeye aldim cok acti zaten,annem gelip bezini baglayana kadar,bizimki ustume butun kakasini,elim orda kaldim oylece emzirmeye devam ettim:)))