2012 Ekim Anneleri

Hadi canim benim rabbim kolaycacik kurtarsin ins. Dualarimiz seninle bende senin gibi epidural normal dusunuyorum dogumunu yapinca bizi de bilgilendir lutfen rabbim diledigin gibi rahat bir dogum nasip etsin yavrunu saglicakla kucagina alirsin ins. Allaha emanet olun her ikinizde

Neee bir saatmi :) bazen yapayim diyorum ama simdiden uclari acimaya basladi elleyemiyorum ben (

merhaba kızlar sayfanızı yenı gördum paylasımlarınızı çok begendım .yalnız bazı seylerı ypamadım
hamılelık takvımı konusunda yardımcı olurmusunuz benım tahmını dogum tarıhım 06.12.2012
şımdıden tesekkur ederım

cnm bızım kızımında öle şışlıgı vardı brunutunde annem hatta sormuştu d a bı zman sonra ınd
cnm gögus yarası ıcın ben neler kullandım fayda etmedı hatta ağlıyodum emzıırrken
sonra komsu tavsıyesıyle kalıp sabun şeklınde kakao yağı aldım kesıp koydum gögususme 2 gune bışeyı kalamdı aktarda satılıyo

Neee bir saatmi :) bazen yapayim diyorum ama simdiden uclari acimaya basladi elleyemiyorum ben (

Aynen canım... Benimde acıyor. Azıcık gaddar davranayım nasılsa acıyacak hem alışır belki diyorum ama ne fayda :=) Lansinohla masaj mı yapmaya başlasak acaba.. Ben birde humana ya mı başlasam ki diyorum... Offf Hergün bir acat kendi başıma

Arkadaşım ilk sayfada açıklamalar var... Sana da şimdiden kolay doğumlar

Evde var kakao yagim dedigin gibi donmus sanki onu da denerim herseyi deniyorum zaten

Bende artık doğurmak istiyorum kızlar,bugün kontrolüm vardı..ne sancı var ne de kızım kanala girmiş..ne zormus beklemek..

Masallah ece kizimiza annesi,valla biz talibiz oglumuzla:))burunlarimiz da ayni:))

Hem yillar sonra hikayemiz olur;nerden nereye ben senindogdugun gunu bilirim falan deriz:))))

slm arkadaşlar bende 2011 haziran annesiyim
doğum yapmayan arkadaşlar bende hurma yemiştim hem doğumu tetikliyo hemde doğumda kolaylık veriyo ben normal doğum yapmıştım ve çok kolay oldu doğumum
tabii doğum yapmış arkadaşlara da öneririm sütü artırıyo ve doyurucu özelliği var

Masallah ece kizimiza annesi,valla biz talibiz oglumuzla:))burunlarimiz da ayni:))

Hem yillar sonra hikayemiz olur;nerden nereye ben senindogdugun gunu bilirim falan deriz:))))

Ayy cok hosuma gitti bu muhabbet demek kizima talip var o gunleri de gorecek miyiz acep daha 5 gunluguz nasil gececek gunler diyorum kizim buyusun de bizi tanisin da cilveler baslasin diyorum simdi bos bos bakip meleklere guluyoruz

Kızlar devletin ödediği doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?özellikle çalışmayan anneler için?

Bende artık doğurmak istiyorum kızlar,bugün kontrolüm vardı..ne sancı var ne de kızım kanala girmiş..ne zormus beklemek..

aynen benimde dün kontrolüm vardı oğlum ne kanala girmiş nede sancı pazartesi yine bakacak... bakalım ne diyecek doltorumuz

Kızlar devletin ödediği doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?özellikle çalışmayan anneler için?

Devlet calismayan annelere dogum yaptiklari iciin parami veriyormus
ilk defa duyuyorum calisanlara is yeri tazminatindan bi miktar aliyo diye biliyodum

Ayy cok hosuma gitti bu muhabbet demek kizima talip var o gunleri de gorecek miyiz acep daha 5 gunluguz nasil gececek gunler diyorum kizim buyusun de bizi tanisin da cilveler baslasin diyorum simdi bos bos bakip meleklere guluyoruz

Hayirli yazilari,hayirli kismetleri olsun,bahtlari acik olsun insallah,o gunleri gormek nasip olur insallah,ayy gozlerim doldu,sen kiz anasisin sana daha zor:)))

Bizimde babasi soruyo beni taniyo di mi anliyo di mi diye nasil sevincli,buyusun de bir gulucuklere baslasinlar,o hallerine de bayilicaz..

Bu arada oglum maceralara basladi,dun bezini alirken direk kendi suratina isedi,kiyamam,sok oldu:)))tabii hemen kuveti hazirlandi,yikadik;aglayinca ben havluyla hemen emzirmeye aldim cok acti zaten,annem gelip bezini baglayana kadar,bizimki ustume butun kakasini,elim orda kaldim oylece emzirmeye devam ettim:)))

Devlet sadece 70-80 lira sut parasi veriyor,calisanlarada raporlu sayildiklari 16 haftanin 2/3 maasini oduyorlar,normal rapor gibi...baska bisey varsa da ben bilmiyorum...

Masumiyet,diger anneler ve adaylari ben lansinoh almistim doktor da hametan yazmis ama hametan emzirmeden once iyice temizlemek zorundasin.ikisini de kullanmadim.hastanede hemsireler soyledi kendi sutumle siliyorum.hem once hem sonra..zaten krem gibi biseymis sut...bir de de stil tea ve hipp caylar sutu iyi arttiriyor.haaaaaa bir de gunde uc dort litre su...

Siz kac gunluk oldunuz canim? Bende bir ara yeni ticker hazirlayacam kac gunluk oluyoruz buyuyoruz gozuksun
Bende emziriyorum hatta sagiyorum ama iki memeden anca 40 cc mama cikiyor yetmiyor bizim kiza tabi sonra mama yapiyorum hipp organik mama pre yazanindan geceleyin ayaktayiz karnimiz doymadan uyumuyoruz bazen doysa da uyumuyor gozleri acik ama gunduzleyin inanilmaz guzel uyuyor 3-4 saat kadar gece de boyle uyusa yaaa
Bugun ilk defa yikadik kizimi gobegi dusmedi ama cok pis kokuyordu hele kafasi yapis yapisti annemle kayinvalidem yikadilar simdi mis gibi kokuyor pamuk kizim

Sen rahat emzire biliyor musun? Geceleri durumlar nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…