kizlaaar bugün kontrolum vardı sabah gittik bebeğim 3400 gr boyu 51 cm ve benimki sabah foruma da yazmıştım sabaha kadar hafif hafif bel kasik karin ağrım oldu dedim alttan baktı 2 cm açılmış bu aksama doğru da gelebilir yarında dedi sancılarım sıklasinca Gidicez ins :)) yarin tekrar gidicem ama sancilarim siklasmasa da cunku bazen kadinlar anlayamayabilir acildigini dedi :) nstye girdim sancim 40 a cikti indi 2-3 defa dua edin bize oglusum geliyorr galiba teyzeleri istikrarlı cocuk miadının dolmasına 3 gün kala gelmeye karar verdi sanırım :) ( bu arada alttan muayenede sanki içimdeki gazları aldı çok rahatladım ama sokarken biraz kastım kendimi acir gibi oldu oda derin derin nefes al dedi alinca o zaman rahatladım . Çatım normalmiş 3 -3 buçuk kg rahat doğurursun ama 4 kg filan çatın müsait değil dedi bende zaten 4 kg olsaydı siz demeden ben Sezeryan isterdim dedim :) eveet bizde haberler böyle şimdilik kızlar hadi sizdende guzel haberler bekliyoruz
Hadi canim benim rabbim kolaycacik kurtarsin ins. Dualarimiz seninle bende senin gibi epidural normal dusunuyorum dogumunu yapinca bizi de bilgilendir lutfen rabbim diledigin gibi rahat bir dogum nasip etsin yavrunu saglicakla kucagina alirsin ins. Allaha emanet olun her ikinizde