Yok cnm ya idrarda hiç bi sorunum yok zaten kaç gündür ateşliydim serum da yedim ama sebebi bulunamadı.. Idrar tahlilinde de bisey cikmadi ama ben yine de bobrekten korkuyorumbi yandan da acaba kas agrisimi bebek buyudu diye diyorum ama neden otururken yururken yatarken her an agriyo bunu anlamiyorum hatta nefes bile alirken agriyor (
Kızlar yaa çok fazla be ve kasık ağrım var sanki adet olcakmışım gibi ama hiç geçmiyoo sanki sürekli tuvalete gitmem gerekli gibi bi ağrısize de oluyomu bu çok can yakıcı
canım enfeksiyon falan kapmış olabilir misin? bizim bi arkadasa 34. haftada sancılanmış ilçede gittiği hastane doğum başladı diye ile göndermiş, ama kız sadece enfeksiyon kapmış.
Olabilir cnm ama idrar tahlilinde cikmazmiydii??
Hadi bakalım Rabbim yar ve yardımcısı olsun :)
Kız senin bugün kontrol vardı gittin mı acaba merak ettim :) birde doğuruyorum yazıyormussun hadi bakalım
Evet ya bende oyle biliyorum niye 7 cm e kdr beklediler ki acaba :26:
selam annişlerr şafak 7.........
slm millet burda olanlar olduğuna benim gibi doğurmamışlar henüz umarım doğum yapan ve bebişşerini kucağına alan herkes iyidir... Darısı başımıza artık:))
Kız sen çatı muayenesi olmuş muydun ?
evet iki kez oldum birini erkek doktor yaptı hiçbişe hissetmedim dediki seni cokgüzel bi normal dogum bekliyo digerinide salı günü kendi doktorum yaptı canım cok yandı parmagıyla baktı hiç acılma yok dedi nası anladıysa
Yaaaa benimkide acilmamis. Dr. Anlamistir canim bir sekilde. Gununu dolduracak mi bu bizimkiler yaaaa
kızlarrr herkes telefon acıyo soruyo nasılsın nasılsın varmı bi atak diye gece eşim kac defa soruyo uyanıp iyimisin varmı sancı bıktım artık herkese aynı seyi söylemekten turp gibiyim yaa sizden iyiyim sancıda hiç yok yani
kızlar yaa bişey sorcm size ben ayaklaımı bacaklarımı hiç bi yerimi kımıldatamıyorum siz nasıl yürüyorsunuz çok canım acıyor yürürken
Bende yürüyüşe çıkmaya üşeniyorum diye kendime kızıyordum. Şu durumda sen yürür ben yürümez aynı durumdayız. Zaten tahmini doğum tarihlerimizde yakın. Bakalım bizi ne bekliyor. Yalnız benim su sızıyor gibi hissediyorum. P.tesi gittiğimde suyum için idare eder demişti. Bakalım yarın ne diyecek.Ayyy nerede yaaa.... Bugün dr.a gittim ve sonuç benim için hüsran oldu :) Hiç açılmam yokmuş ve bebek de kanala oturmamış. Benim kadar kimse yürümemiştir şu hamilelikte ama ona rağmen hala açılma yok. Yani yatın dinlenin en iyisiKimse koşturmasın açılıcam diye... Allaha şükür bebeğim iyiymiş, suyu muyu gelişimi iyiymiş. Kilosu ve boyunu söylemedi. Ama herşey yolunda dedi... Salı günü tekrar çağırdı...
O dert herhalde hepimizde vardır. Birde 2 çalmada açmıyorsam panikte yapıyorlar. Elimde telefonlar odadan odaya öyle geçiyorum.kızlarrr herkes telefon acıyo soruyo nasılsın nasılsın varmı bi atak diye gece eşim kac defa soruyo uyanıp iyimisin varmı sancı bıktım artık herkese aynı seyi söylemekten turp gibiyim yaa sizden iyiyim sancıda hiç yok yani
Açılmaya baktığında bende kasılmadım hiç, parmağıyla yokluyor:) Yumuşak yumuşak dokundu:)evet iki kez oldum birini erkek doktor yaptı hiçbişe hissetmedim dediki seni cokgüzel bi normal dogum bekliyo digerinide salı günü kendi doktorum yaptı canım cok yandı parmagıyla baktı hiç acılma yok dedi nası anladıysa