2012 Ekim Anneleri

dr kontrolunden geldim şimdi oğlumuz 3.120 kg boyuda 50.5 cm olmuş maşallahı var :) nst de 42 leri gördük kasılmalarım çıktı dr 15 güne kadar gelir gibi dedi dönmuş yavrum doğuma hazır her hafta kontrole gidicem artık en son 19 ekimde gel eğer normal gelmezse planlı sezeryan yapalım dedi daha önce 3 sorunlu gebelik geçirdim kıymetli bebek riske atmayalım dedi 20 ekimde sezeryan olabilir hayırlısı olsun hakkımızda artık

canım enfeksiyon falan kapmış olabilir misin? bizim bi arkadasa 34. haftada sancılanmış ilçede gittiği hastane doğum başladı diye ile göndermiş, ama kız sadece enfeksiyon kapmış.

Kızlar yaa çok fazla be ve kasık ağrım var sanki adet olcakmışım gibi ama hiç geçmiyoo sanki sürekli tuvalete gitmem gerekli gibi bi ağrı size de oluyomu bu çok can yakıcı

canım ben bu saydıklarını doğum belirtisi olarak duymuştum ne kadar zamandır oluyor bunlar ?

Hadi bakalım Rabbim yar ve yardımcısı olsun :)

Kız senin bugün kontrol vardı gittin mı acaba merak ettim :) birde doğuruyorum yazıyormussun hadi bakalım

Ayyy nerede yaaa.... Bugün dr.a gittim ve sonuç benim için hüsran oldu :) Hiç açılmam yokmuş ve bebek de kanala oturmamış. Benim kadar kimse yürümemiştir şu hamilelikte ama ona rağmen hala açılma yok. Yani yatın dinlenin en iyisi Kimse koşturmasın açılıcam diye... Allaha şükür bebeğim iyiymiş, suyu muyu gelişimi iyiymiş. Kilosu ve boyunu söylemedi. Ama herşey yolunda dedi... Salı günü tekrar çağırdı...

Evet ya bende oyle biliyorum niye 7 cm e kdr beklediler ki acaba :26:

Bazı dr.lar epiduralin doğum süresini uzattığını savunarak daha ge. taktırıyorlar. Bazıları da 4 cm. de hemen taktırıyor. Bazıları da 4 cm.den sonra taktırmıyor. Ben de anlamıyorum bu nasıl iş ? Bir doğursam anlatıcam ama benim oğlan gününü bekleyecek herhalde. İnşallah gününü geçirmez yoksa sezeryan olmaktan çok korkuyorum :18::18::18:

slm millet burda olanlar olduğuna benim gibi doğurmamışlar henüz umarım doğum yapan ve bebişşerini kucağına alan herkes iyidir... Darısı başımıza artık:))

slm millet burda olanlar olduğuna benim gibi doğurmamışlar henüz umarım doğum yapan ve bebişşerini kucağına alan herkes iyidir... Darısı başımıza artık:))

amiiiiinnnnn... 7 günüm kaldı ama hala buralarda bekliyorum paşamın gelmeye niyeti yok

kızlarrr herkes telefon acıyo soruyo nasılsın nasılsın varmı bi atak diye gece eşim kac defa soruyo uyanıp iyimisin varmı sancı bıktım artık herkese aynı seyi söylemekten turp gibiyim yaa sizden iyiyim sancıda hiç yok yani

Kız sen çatı muayenesi olmuş muydun ?

evet iki kez oldum birini erkek doktor yaptı hiçbişe hissetmedim dediki seni cokgüzel bi normal dogum bekliyo digerinide salı günü kendi doktorum yaptı canım cok yandı parmagıyla baktı hiç acılma yok dedi nası anladıysa

Yaaaa benimkide acilmamis. Dr. Anlamistir canim bir sekilde. Gununu dolduracak mi bu bizimkiler yaaaa

kızlar yaa bişey sorcm size ben ayaklaımı bacaklarımı hiç bi yerimi kımıldatamıyorum siz nasıl yürüyorsunuz çok canım acıyor yürürken

canım beni görenlerde sen daha doğuramadın mı diyolar dalga geçer gibi.geceleri benim sancım oluyor,sancıyla uyanıyorum ama sonra geçiyor.

kızlar yaa bişey sorcm size ben ayaklaımı bacaklarımı hiç bi yerimi kımıldatamıyorum siz nasıl yürüyorsunuz çok canım acıyor yürürken

valla kendimi bugünlerde hacıyatmaz gibi hissediyorum yuvarlana yuvarlana yürüyorum hemen yoruluyorum zaten bide rahmim de baskı oluyo hemen agrıyo oyüzden cok yürüyemiyorum gerçi yürüyenlerde (mavibattaniye) dogum yapamadı hala benim gibi

Bende yürüyüşe çıkmaya üşeniyorum diye kendime kızıyordum. Şu durumda sen yürür ben yürümez aynı durumdayız. Zaten tahmini doğum tarihlerimizde yakın. Bakalım bizi ne bekliyor. Yalnız benim su sızıyor gibi hissediyorum. P.tesi gittiğimde suyum için idare eder demişti. Bakalım yarın ne diyecek.

O dert herhalde hepimizde vardır. Birde 2 çalmada açmıyorsam panikte yapıyorlar. Elimde telefonlar odadan odaya öyle geçiyorum.
Gece yatakta dönerken off demeye korkuyorum adam sancı var sanıp sıçrıyor:)
Açılmaya baktığında bende kasılmadım hiç, parmağıyla yokluyor:) Yumuşak yumuşak dokundu:)
Ama nedense çatı muayenesinde acayip kastım, doktorumda "bu kasılmayla zorlu bir doğum olabilir" dedi.
Oysa canım hiç acımamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…