2012 Ekim Anneleri

İns öyledir canım :) bende hayal ediyorum böyle hastaneye gitsem bi baksalar 4 cm açık hic anlamamısim sonra da epidurali yapsalar ohh mis :))

Benim kuzen yaptı zEynep kâmilde ayy çok gicikti ya kimseyi almiyorlar birde 2. bebekte bebegi yanlis tartmislar 1 kg fazla cikti 4500 kg dogurdu heryeri yirtildi :KK43: birsuru kadınla yan yana doğuruyorsun yani senin dgm kolay olsa da yanındakinin durumu insanın mahfeder herhalde

Hepimizin hayali o:)
Ama sanki ben hiç açılmayacakmışım gibi geliyor. Zaten göbek hala yukarıda. Oğlum inmeyecek sanırım aşağıya. Bu belirsizlik beni mahvedecek.

Benimde bir arkadaşım yaptı devlette. Çok çok kolay bir doğum yaptı, suni sancısız direk açıldı kız:)
Ama sancı odasında milletin haline ağladım deyip durmuştu. Kendinde çıt yok ama bir sürü kadın çığlık çığlığa.

evet canım bencede öyle , benim doktor zaten işine aşık bir adam , pazarları bile çalışıyor düşün yani , herhalde bu gelirim gelemem muhabbetlerinden dolayı kendisi yapıyor , bide anestesi uzmanı beklemek istemiyor die düşünüyorum
En güzelini yapıyor valla
Hepimizin hayali o:)
Ama sanki ben hiç açılmayacakmışım gibi geliyor. Zaten göbek hala yukarıda. Oğlum inmeyecek sanırım aşağıya. Bu belirsizlik beni mahvedecek.

Benimde bir arkadaşım yaptı devlette. Çok çok kolay bir doğum yaptı, suni sancısız direk açıldı kız:)
Ama sancı odasında milletin haline ağladım deyip durmuştu. Kendinde çıt yok ama bir sürü kadın çığlık çığlığa.
İner annesi ins :) benim sanki dünle bugün düştü gibi biraz
Aynen benim kuzende 1. Çok kolaydı bi ıkınmada çıkmış ama milletin avazları sinirlerini bozmuştu

semayaşar maşallah kızım sana bee hadi bizide geçir dualarında
asude canım sorma çok iiz sancılı acılı sabırsız bekliyoruz bizde doğumumuzu ben artık çok daralıyorum yaa gripte oldum zaten bu ne yaa bu ne arkadaş allahım mubarek günde duy sesimizide bizde bu hafta alalım çocuklarımızı kucaklarımıza kuran okuyacaktım okuyamıyorum kafam kalkmıyor

Dur kız isyan etme Rabbim duymaz mı bizi ..sen şükret bak benim 40 kapıya dayandı yok beyimiz gelmiyor :KK1:

semayaşar maşallah kızım sana bee hadi bizide geçir dualarında
asude canım sorma çok iiz sancılı acılı sabırsız bekliyoruz bizde doğumumuzu ben artık çok daralıyorum yaa gripte oldum zaten bu ne yaa bu ne arkadaş allahım mubarek günde duy sesimizide bizde bu hafta alalım çocuklarımızı kucaklarımıza kuran okuyacaktım okuyamıyorum kafam kalkmıyor

kuran demişken kızlar annem kuran almış bebeğimin başucuna asmamız için , bende cicili bir çanta gibi bişey ördüm astık duvara , sizde almadıysanız hatırlatmış oliyim

kuran demişken kızlar annem kuran almış bebeğimin başucuna asmamız için , bende cicili bir çanta gibi bişey ördüm astık duvara , sizde almadıysanız hatırlatmış oliyim

Bende düşünüyorum odasına böyle mavi ve pembe kilifli kuran- i kerimler var oyle bisey koymayı :)

İner annesi ins :) benim sanki dünle bugün düştü gibi biraz
Aynen benim kuzende 1. Çok kolaydı bi ıkınmada çıkmış ama milletin avazları sinirlerini bozmuştu

Bende öyle bir göbek var ki...
Göbeğimi görüp şaşırmayan olursa dişimi kıracağım diyorum, o kadar iddialıyım:)
Her gören şok geçiriyor, böylesinide görmedik diyorlar:)
Gögüslerimin altında basket topu var sanki:) Kenarlar bomboş, sipsivri bir göbek.

ayyy evet canım yaa sen 40 ın içindeymişsin 4 günün kalmış :nazar: hiç dikkat etmemişim daha önce , çok az kalmış seninde o zaman
Evet Dr gecen hafta bi hafta sonra gel bu arada zaten dgm icin gelirsin ins demişti iste yine cmrtesi oldu bende gelen giden yok :KK50:

Bende öyle bir göbek var ki...
Göbeğimi görüp şaşırmayan olursa dişimi kıracağım diyorum, o kadar iddialıyım:)
Her gören şok geçiriyor, böylesinide görmedik diyorlar:)
Gögüslerimin altında basket topu var sanki:) Kenarlar bomboş, sipsivri bir göbek.

Oh oh maşallah :) benim çok büyük değil hatta bebeğin ufak herhalde karnın çok yok diyenler oluyor bende yoo3300 bebeğim diyorum bi doğsa da bende görsem kuzumu neymiş ne değilmiş :))

Oh oh maşallah :) benim çok büyük değil hatta bebeğin ufak herhalde karnın çok yok diyenler oluyor bende yoo3300 bebeğim diyorum bi doğsa da bende görsem kuzumu neymiş ne değilmiş :))

Ben oğlum doğunca bana nasıl bir göbek kalacak merak ediyorum. En son 37+5 de 3.200 gr dı. Bakalım yarın ne çıkacak.
Hiç belli olmuyor bebeklerinde kilo alımı. Son iki haftada 300 gr almış, ondan önceki iki haftada 650 gr almıştı.

yeni doğum yapmış anneler acaba doğum sonrası karnı toplayıcı korse giyiyor musunuz ya da herhangi bir önlem göbeğin toplaması için?
normal doğumda kullanılıyormuş,ama sezeryanda önerillmiyor..
selam kızlar nasılsınız bugün 13günlük olduk göbeğimiz düştü ilk banyomuzu yaptık uyudu şimdi bakalım ama çok ağladı kuzum banyo yaparken mahvoldu sonra rahatladı tabi:)))korse kullanan varmı aranızda doğumdan sonra...
13 gün müüüüüüüüüüü??offf benim kız 7.gününde ve heyecanla bekliyoruz düşmesini,o kadar sürmesin yaaaa..
günaydın kızlar sabah 5 te karın ağrısıyla uyandım kanamam geldi birazdan hastaneye gidicem karnım ağrıyo çok fena doğum mmu başlıyor acaba diyorum kan biraz fazla geldi Dua edin bana Allah yardımcımız olsun
hadi bakalım kolayca doğur arkadaşım...
canım benim bende en çok emzirme kısmından korkuyorum , göğüs kalkanı denen şeyden bi deneseydinya , birde tahinin üzerinde biriken yağı göğüs kreminden daha etkili diyorlar aklında olsun , minişinide koklaya koklaya öp benim için :KK16:

ben emzirmeye başlamadan önce ve emzirmeden sonra kendi sütümü sürüyorum bir problemim olmadı şimdilik..ayyy az önce çok komikti kızımı emzirirken fışkk diye fiskiye gibi süt fışkırdı hepsi kızımın saçlarına geldi..kızlar çok farklı şeylere hazır olun...bugün 1 haftalık olduk ve hala bazen inanamıyorum...

yeni anneler sezeryan kesimin olduğu yerde ağrım kalmadı diyebilirim ama göbeğim çok sarktı,karnım birden boşalınca..bu sarkmalar nasıl geçicek..baya o kesilen bölgenin üstüne düşüyor karnım....bu arada 15 kg almıştım 8i gitti..bir de içteki dikişlerden böyle cızzzt diye bişey oluyor,iğne batması gibi..bunu yaşayan var mı acaba?

canım benim oğluşum 3.5 kilo olmuş, ama doğumdan sonra değişebilir diyor doktorum
En son ne zaman gittin cnm ?
Ben oğlum doğunca bana nasıl bir göbek kalacak merak ediyorum. En son 37+5 de 3.200 gr dı. Bakalım yarın ne çıkacak.
Hiç belli olmuyor bebeklerinde kilo alımı. Son iki haftada 300 gr almış, ondan önceki iki haftada 650 gr almıştı.

Evet doğru söylüyorsun dogunca daha fazla yada eksikte olabilir tabii . Kg alımı son haftalarda yavaşlar diyorlar ama bakalım bende yarın gidicem 1 hafta da kaç kg almış. Daha one 10 günde 250 gr almıştı ondan öce uç haftada 1 kg almıştı.yani 7 ayda geldigi kiloyu 8.9. Ayda ikiye üçe katlıyor Allah'ın hikmeti iste

Cimeka hosgeldin cnm demektir sacına fışkırdi :KK1: daha ne maceralar var dımı bizi bekleyen :))
İc dikislerdaha geç iyi oluyor derler hep ama yaşayanlar daha ii bilir

Cimeka hosgeldin cnm demektir sacına fışkırdi :KK1: daha ne maceralar var dımı bizi bekleyen :))
İc dikislerdaha geç iyi oluyor derler hep ama yaşayanlar daha ii bilir

Kızlar yaa çok fazla be ve kasık ağrım var sanki adet olcakmışım gibi ama hiç geçmiyoo sanki sürekli tuvalete gitmem gerekli gibi bi ağrı:KK43: size de oluyomu bu :KK43: çok can yakıcı :KK43:

Kızlar yaa çok fazla be ve kasık ağrım var sanki adet olcakmışım gibi ama hiç geçmiyoo sanki sürekli tuvalete gitmem gerekli gibi bi ağrı:KK43: size de oluyomu bu :KK43: çok can yakıcı :KK43:

idrar yollarında yanma gibi bişey mi??? :26: ebe bana doğum yaklasınca idrar yollarında yanma olur demişti. adet ağrısı gibi bişeyse ve gecmiyorsa doktorunu ara

idrar yollarında yanma gibi bişey mi??? :26: ebe bana doğum yaklasınca idrar yollarında yanma olur demişti. adet ağrısı gibi bişeyse ve gecmiyorsa doktorunu ara

Yok cnm ya idrarda hiç bi sorunum yok zaten kaç gündür ateşliydim serum da yedim ama sebebi bulunamadı.. Idrar tahlilinde de bisey cikmadi ama ben yine de bobrekten korkuyorum:KK43: bi yandan da acaba kas agrisimi bebek buyudu diye diyorum ama neden otururken yururken yatarken her an agriyo bunu anlamiyorum hatta nefes bile alirken agriyor:KK43:(

X