İns öyledir canım :) bende hayal ediyorum böyle hastaneye gitsem bi baksalar 4 cm açık hic anlamamısim sonra da epidurali yapsalar ohh mis :))
Benim kuzen yaptı zEynep kâmilde ayy çok gicikti ya kimseyi almiyorlar birde 2. bebekte bebegi yanlis tartmislar 1 kg fazla cikti 4500 kg dogurdu heryeri yirtildibirsuru kadınla yan yana doğuruyorsun yani senin dgm kolay olsa da yanındakinin durumu insanın mahfeder herhalde
En güzelini yapıyor vallaevet canım bencede öyle , benim doktor zaten işine aşık bir adam , pazarları bile çalışıyor düşün yani , herhalde bu gelirim gelemem muhabbetlerinden dolayı kendisi yapıyor , bide anestesi uzmanı beklemek istemiyor die düşünüyorum
İner annesi ins :) benim sanki dünle bugün düştü gibi birazHepimizin hayali o:)
Ama sanki ben hiç açılmayacakmışım gibi geliyor. Zaten göbek hala yukarıda. Oğlum inmeyecek sanırım aşağıya. Bu belirsizlik beni mahvedecek.
Benimde bir arkadaşım yaptı devlette. Çok çok kolay bir doğum yaptı, suni sancısız direk açıldı kız:)
Ama sancı odasında milletin haline ağladım deyip durmuştu. Kendinde çıt yok ama bir sürü kadın çığlık çığlığa.
semayaşar maşallah kızım sana bee hadi bizide geçir dualarında
asude canım sorma çok iiz sancılı acılı sabırsız bekliyoruz bizde doğumumuzu ben artık çok daralıyorum yaa gripte oldum zaten bu ne yaa bu ne arkadaş allahım mubarek günde duy sesimizide bizde bu hafta alalım çocuklarımızı kucaklarımıza kuran okuyacaktım okuyamıyorum kafam kalkmıyor
semayaşar maşallah kızım sana bee hadi bizide geçir dualarında
asude canım sorma çok iiz sancılı acılı sabırsız bekliyoruz bizde doğumumuzu ben artık çok daralıyorum yaa gripte oldum zaten bu ne yaa bu ne arkadaş allahım mubarek günde duy sesimizide bizde bu hafta alalım çocuklarımızı kucaklarımıza kuran okuyacaktım okuyamıyorum kafam kalkmıyor
Dur kız isyan etme Rabbim duymaz mı bizi ..sen şükret bak benim 40 kapıya dayandı yok beyimiz gelmiyor
kuran demişken kızlar annem kuran almış bebeğimin başucuna asmamız için , bende cicili bir çanta gibi bişey ördüm astık duvara , sizde almadıysanız hatırlatmış oliyim
İner annesi ins :) benim sanki dünle bugün düştü gibi biraz
Aynen benim kuzende 1. Çok kolaydı bi ıkınmada çıkmış ama milletin avazları sinirlerini bozmuştu
Evet Dr gecen hafta bi hafta sonra gel bu arada zaten dgm icin gelirsin ins demişti iste yine cmrtesi oldu bende gelen giden yokayyy evet canım yaa sen 40 ın içindeymişsin 4 günün kalmışhiç dikkat etmemişim daha önce , çok az kalmış seninde o zaman
Bende öyle bir göbek var ki...
Göbeğimi görüp şaşırmayan olursa dişimi kıracağım diyorum, o kadar iddialıyım:)
Her gören şok geçiriyor, böylesinide görmedik diyorlar:)
Gögüslerimin altında basket topu var sanki:) Kenarlar bomboş, sipsivri bir göbek.
39 da 40 daki kızlar bebekleriniz kaç kilo oldulaaar son haftalarda ne kadar kilo alıyolar?? Ben sez olcam ama en azından 39 a kadar beklemelimiyimkii?
Oh oh maşallah :) benim çok büyük değil hatta bebeğin ufak herhalde karnın çok yok diyenler oluyor bende yoo3300 bebeğim diyorum bi doğsa da bende görsem kuzumu neymiş ne değilmiş :))
Oh oh maşallah :) benim çok büyük değil hatta bebeğin ufak herhalde karnın çok yok diyenler oluyor bende yoo3300 bebeğim diyorum bi doğsa da bende görsem kuzumu neymiş ne değilmiş :))
normal doğumda kullanılıyormuş,ama sezeryanda önerillmiyor..yeni doğum yapmış anneler acaba doğum sonrası karnı toplayıcı korse giyiyor musunuz ya da herhangi bir önlem göbeğin toplaması için?
13 gün müüüüüüüüüüü??offf benim kız 7.gününde ve heyecanla bekliyoruz düşmesini,o kadar sürmesin yaaaa..selam kızlar nasılsınız bugün 13günlük olduk göbeğimiz düştü ilk banyomuzu yaptık uyudu şimdi bakalım ama çok ağladı kuzum banyo yaparken mahvoldu sonra rahatladı tabi:)))korse kullanan varmı aranızda doğumdan sonra...
hadi bakalım kolayca doğur arkadaşım...günaydın kızlar sabah 5 te karın ağrısıyla uyandım kanamam geldi birazdan hastaneye gidicem karnım ağrıyo çok fena doğum mmu başlıyor acaba diyorum kan biraz fazla geldi Dua edin bana Allah yardımcımız olsun
canım benim bende en çok emzirme kısmından korkuyorum , göğüs kalkanı denen şeyden bi deneseydinya , birde tahinin üzerinde biriken yağı göğüs kreminden daha etkili diyorlar aklında olsun , minişinide koklaya koklaya öp benim için
En son ne zaman gittin cnm ?canım benim oğluşum 3.5 kilo olmuş, ama doğumdan sonra değişebilir diyor doktorum
Ben oğlum doğunca bana nasıl bir göbek kalacak merak ediyorum. En son 37+5 de 3.200 gr dı. Bakalım yarın ne çıkacak.
Hiç belli olmuyor bebeklerinde kilo alımı. Son iki haftada 300 gr almış, ondan önceki iki haftada 650 gr almıştı.
Kızlar yaa çok fazla be ve kasık ağrım var sanki adet olcakmışım gibi ama hiç geçmiyoo sanki sürekli tuvalete gitmem gerekli gibi bi ağrısize de oluyomu bu çok can yakıcı
idrar yollarında yanma gibi bişey mi??? :26: ebe bana doğum yaklasınca idrar yollarında yanma olur demişti. adet ağrısı gibi bişeyse ve gecmiyorsa doktorunu ara