2012 Ekim Anneleri

canım eskiden bırak yıkamayı biz doğar doğmaz tuza atmışlar , tuzlamışlar yani , bizde adettir ama hastanede olmaz tabii onun için evde olmak gerek , tuzlanan bebeğin teni teri güzel kokarmış ilerde derler :44: yıkasakta yıkamasakta ilaç sürmeyecekmiyiz zaten göbeğine , en doğrusu çocuk doktoruna sormak sanırım

dogum yapan arkadaşlar aranızda bebişi sarılık olan varmı biz oglumla 2 gün hastanede yattık halada biraz var bitavsiyesi olan varmı acaba?

Canim arkadasimin bebegi olmustu o gunde yarim saat gunes vuran camin onune sandalye koyup bebegi beziyle sadece yatiriyordu,dr u soylemisti,ama sicaksa ve gunes vuruyorsa tabi hangi sehirdesin bilmiyorum...

Tuzlayimda kokma derler ya. Buradan geliyor demekki.

hahahahaa valla çok doğru , lafı gediğine koymuşsun , bende az önce yazmıştım ama tuz konusu almış yürümüş baya biii , bizim buralarda bebekleri doğar doğmaz tuz dolu leğene o üstünün carasıyla atıyorlar , öle suya tuz filan koymuyorlar , bildiğin 1 leğen tuza yatırıyorlar bebeği heryerini tuzluyorlar sonrada ova ova temizliyorlar su yok , bize yapmışlar hep büyükler ama ben kızıma yapmam zaten hastanede yapılmaz o , evdede doğum olmayacağına göre

kızlar az önce kontrolden geldim hafif sancım varmış.ben ara sıra hissediyorum.Yalnız en kötüsü bebek kanala girmemiş.acaba şimdiden sonra girer mi hep kendimi normal doguma alıştırmıstım.kanala inmeyince suni sancı da verilmiyor diye duydum.Fikri olan var mı bu konuda sizce şimdiden snra kanala iner mi bebeğim

Ay ne cesurlarmis be :) ben olsam cocuk yanar diye korkarim ki korktum da zaten. Yapamam....

canım doğum anında bile kanala giren bebekler oluyormuş.

Demin oyle bir sanci girdi ki nasil sevindim anlatamam... Meger gazmis. Allahim bana sanci gonder :) nisan gonder :) su gonder :) su duasina mi ciksam ki

Demin oyle bir sanci girdi ki nasil sevindim anlatamam... Meger gazmis. Allahim bana sanci gonder :) nisan gonder :) su gonder :) su duasina mi ciksam ki

banada aksam öyle bir sancı girdi uykumdan uyandım geliyor diye sevindim ama yanlış alarmmış.

doğumun ekimde olacağını öğrendiğimde yağmurlu bir havada doğururum diyordum.şimdi burda yağmur basladı bu bir işaret mi??

Innsallah isarettir yoksa normal dogumu beklemek deli ediyor insani

banada aksam öyle bir sancı girdi uykumdan uyandım geliyor diye sevindim ama yanlış alarmmış.

doğumun ekimde olacağını öğrendiğimde yağmurlu bir havada doğururum diyordum.şimdi burda yağmur basladı bu bir işaret mi??

kızlar durdum durdum doğuma 2 gün kala hasta oldum ya boğazım nasıl acıyorrr (

ayy.. sancı beklemekten kendimi yemeğe vurdum diye yürüyeyim biraz dedim. Yoksa açılacağımdan falan değil
Tam da milletin işten dönüş vakti, sitenin içi nasıl kalabalık. Gören gözünü alamadı göbeğimden:) Bir daha tövbe bu vakitte dışarı çıkmam. Kaza yapacaklar diye korktum.
Bir süre sonra kulaklarımıda tıkamak zorunda kaldım, dediklerini duymayayım bari diye:)
Yorulmuşum ama hepi topu yarım saat kadar yürüdüm, tın tın...

Hadi bakalım, hayırlı bir akşam-gece geçiririz inşallah.

benim yegenimi tuzlamislardi bende ilk orda gordum.tuzlu suyla vucudunu yikadilar, buyuyunce kokmasin diyeymiss:) bii de suyuna bi parca ekmek'saman copu gb bilumum malzemeler de koymuslardi ama onlarin sebebini hatirlamiyorum.

evde temizlik var iş yapmasamda ayakta dolanmaktan çokk yoruldum sizleri çok özledim pcnin tozunu alırken bir bakayım dedim öpüyorum

kızlar durdum durdum doğuma 2 gün kala hasta oldum ya boğazım nasıl acıyorrr (

Canim cok gecmis olsun. Bol c vitamini al. Yesil tatli biber, kivi odukca zengindir c vitamini bakimindan. Ayrica yesil mercimek ye. Limon ye.

Ay birde birbirlerine gostermiyorlar mi gulesim geliyor :) bazisina gulup selam da veriyorum :)

of bu eşim beni sinir ederek doğurtmaya mı çalışıyo ne?
açlıktan ölücem hadi gel yemek hazır diye aradım tamam dedi hala ne gelen var ne giden

Canim benim kiz bir haftalik hala dusmedi gobek.
Ben bazen ilik suya batirilmis pamuk veya tulbent ile bazen de islak mendille siliyorrum.kafana gore takil..bizimki de dusse de yikasak..kizimin saclari masallah uzun ve gur..hala veeniks denilen madda duruyor arasinda..

Son düzenleme:

Bende dedim kesin vardir bi gelisme neyse du bakalim var daha ins olmazsin seZeryan :) benimde yarin var kontrolum bende cok yurudum bu hafta bisey olmadiysa yaticam paso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…