2012 Ekim Anneleri

Tabi cnm önemli olan o darısı bize artık

aaa bide eşinmi vardı yanında ? ama öyle anlatmıyorlar hiç , sancısı olan kadınlar orda toplu halde sancı çekiyor filan demişlerdi işkence odası gibi yani

Evet ya bende oyle biliyorum niye 7 cm e kdr beklediler ki acaba :26:

bende anlamadım ama ben en çok gece olursa anestesi uzmanı filan gelirmi die endişeleniyordum ama benim doktorum kendi yapıyormuş epidurali , bunu duyunca sevindim bayaaa sadece genel anestesi olucağında çağırıyorlarmış anestesi uzmanını

aaa bide eşinmi vardı yanında ? ama öyle anlatmıyorlar hiç , sancısı olan kadınlar orda toplu halde sancı çekiyor filan demişlerdi işkence odası gibi yani

Devlet hastaneleri öyle arkadaşım. Toplu halde sancı çekiyorsun. Hatta bakanlık tek kişilik sancı odası uygulamasına geçecekti, psikolojik olarak etkileniyorlar diye birbirlerinden.
Ama özel hastaneler zaten hem daha sakin oluyor hem genelde tek kişilik oluyorlar.

Devlet hastanelerinde eşleri almıyorlar dimi kendin bekliyorsun :18:beni en çok korkutan bu doğumdan çok

benim örüştüğüm anestezi uzmanı gecede gelirim dedi , 4-5 cm açıklık olunca yapıyoruz dedi , hatta bunun için 10 hamileyle görüşüyoruz 2 veya 3 kişiy kısmet oluyo dedi , farkına varmadan baya bi açıklıkla geliyolar dedi ozaman gerek görmüyoruz dedi ....

ama benim doktorumda hastanın ağrı eşiğine bağlı ben bakıyorum dayanamıyo 1 cm açıklıkta bile yaptırdığım oldu korkma dedi , ben 4-5 cm açıklığa ,sancıya dayanırım gibime geliyo ...
inşallah yanılmıyorumdurrr:18::18::18::18:

Âmin Allah kabul etsin dualrimizi .. Evet annenin motiveai çok önemli benim k.v iyidir Sagolsun ama ana başka yinede onun rahatlığı sevgisi farklı :)
Güzelmiş kendi yapması keske benim ki de yapsa benin Dr dogum gece olursa her anestesiz epidurali yapmaya biliyor dedi bende şimdi ayrica gündüz doğurayım diye dua ediyorum:18:

Devlet hastanelerinde eşleri almıyorlar dimi kendin bekliyorsun :18:beni en çok korkutan bu doğumdan çok

ayy benimki özel ama nst ye bağlandığımda eşimi almadılar doğum kısmına o dışarda bekledi oysaki tek başıma olduğum bi odaydı , inşallah sancı zamanı alırlar , gerçi annemde anımda olur ama eşimdee olsunnn .....

kızlar mercimden haber yok galiba 2-3 gün önce gitmemişmiydi o doğuma ? iyidir inşallah

Kızlar doğuran varmı diye bakayım dedim,, 2 arkadaşımız doğurmuş sanırım hayırlı uğurlu olsun bebekleri

Sizler iyisiniz maşallah Rabbim daha iyi etsin...

Bizde bi değişiklik yok..kaka, meme, gaz üçlemesinde takılmaya devam darısı en kısa zamanda hayırlısıyla hepinizin başına inşallah

Sizleri öpüyoruz oğluşumla Allaha emanet olun

canım k.v. sever beni ama gerekli gereksiz, bilir bilmez herseye karışır.kendi evimde bana karışmasına tahammül edemem.ama katlanıcam artık.tabi anne rahatlığına kesinlikle benzemez annem bana geldiğinde ben hazır kahvaltıya uyanırım. kayınvalidemde 9 aylık hamileyken bile onun evinde kahvaltıyı ben hazırlarım benden bekliyor.

Son düzenleme:
İns öyledir canım :) bende hayal ediyorum böyle hastaneye gitsem bi baksalar 4 cm açık hic anlamamısim sonra da epidurali yapsalar ohh mis :))

Benim kuzen yaptı zEynep kâmilde ayy çok gicikti ya kimseyi almiyorlar birde 2. bebekte bebegi yanlis tartmislar 1 kg fazla cikti 4500 kg dogurdu heryeri yirtildi birsuru kadınla yan yana doğuruyorsun yani senin dgm kolay olsa da yanındakinin durumu insanın mahfeder herhalde

dogum yapan arkadaşlar aranızda bebişi sarılık olan varmı biz oglumla 2 gün hastanede yattık halada biraz var bitavsiyesi olan varmı acaba?

Aynen bende de oldu. Doğumhane kısmında nst ye bağlandım bir kez. Biz direk eşimle daldık içeri tabi. 2 yatak vardı ama boştu. Ben birine yattım. Ebe aynen " biz bu kısma aslında eşleri almıyoruz ama boş şu an" falan dedi. Eşimde "çıkabilirim" dedi. Dünden razı tabi.

kızlar mercimden haber yok galiba 2-3 gün önce gitmemişmiydi o doğuma ? iyidir inşallah
Doğurmasa gelirdi herhalde. Bence doğurdu haber vermeye müsait değil. İnşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız.

Bizde bunları yazabilecek miyiz diye düşünüyorum. Gerçi bizden sonra doğum kalmayacak sanırım:)

Nst de almıyorlar özel bile olsa

Tabi ortam kalabalık olunca almazlar.
Benim eşim dayanamaz herhalde:)

Yarın kontrole gideceğim, inşallah belli olur nasıl doğracağım.

Allah yardımcımız olsun

Hmm o zor iste ya rahat edememek ben şimdi akşamları k.v deyim Sagolsun hiçbirşeye el sirdurmuyor sabah kahvaltımı hazırlıyor Allah razı olsun . Ama normalde hamile degilkn gittim mı yemeği o yapar yemekten sonra oturturdum gidene kadar çay meyve ben hallederdim. Amaan İste herkezin sevgi dili farklı o başka sekilde sana sevgisini gösterdiğini düşünüyordur kendince .. Rabbim annelerimize uzun ömür versin ins ana gibi yar olmaz :)

evet canım bencede öyle , benim doktor zaten işine aşık bir adam , pazarları bile çalışıyor düşün yani , herhalde bu gelirim gelemem muhabbetlerinden dolayı kendisi yapıyor , bide anestesi uzmanı beklemek istemiyor die düşünüyorum

semayaşar maşallah kızım sana bee hadi bizide geçir dualarında
asude canım sorma çok iiz sancılı acılı sabırsız bekliyoruz bizde doğumumuzu ben artık çok daralıyorum yaa gripte oldum zaten bu ne yaa bu ne arkadaş allahım mubarek günde duy sesimizide bizde bu hafta alalım çocuklarımızı kucaklarımıza kuran okuyacaktım okuyamıyorum kafam kalkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…