Muhtemelen nisandi cnm hadi bakalım Rabbim bu mübarek günde bi avazda kurtarsın benim de doğumum başlasın artık boymuz aynıgünaydın kızlar sabah 5 te karın ağrısıyla uyandım kanamam geldi birazdan hastaneye gidicem karnım ağrıyo çok fena doğum mmu başlıyor acaba diyorum kan biraz fazla geldi Dua edin bana Allah yardımcımız olsun
Maşallah ona ve kuzusunaGünaydınn annişlerrrÇınarefenin annesi Dayanamadı yine sabaha karşı 04:00 gibi doğurdu. Alya Nazımız Olduu
Dilfeza senin bdt semayaşar ile aynıydı hadi sıra sende artık; sonra peluşcuk sonra bize gelsin sıra . Hadi kızlar gayret
39 da 40 daki kızlar bebekleriniz kaç kilo oldulaaar son haftalarda ne kadar kilo alıyolar?? Ben sez olcam ama en azından 39 a kadar beklemelimiyimkii?
Et canım et zor valla bi ise yaramadığı halde çekmek Rabbim kalbine göre versin lahusayken yanındakiler Cook önemli seni kasmamalı germemeli çünküselam
geceleri bende sancıdan uyuyamıyorum kızlar.pazartesi kayınvalidem gelecekmiş ne yapıcam bilmiyorum belki o zamana kadar doğururum.gelmesini hiç istemiyorum gelsede bana bi faydası olmuyacak yaptığı yemekleri yiyemiyoum temizlik desen onuda beceremiyor.biz annemle tüm evi temizledik yerleştirdik şimdi o keyfini sürmeye geliyor.eşimede bişey demiyorum annesi gelecek diye havalara uçuyor, hevesleniyor.inşallah pazartesiye kadar doğururum da annem ondan önce gelirannem gelincede kayınvalidem fazla kalmaz. sela ile cuma arası oturup dua ediyim bari tam zamanı :)
Hadi bakalım Rabbim yar ve yardımcısı olsun :)dkaderli arkadaşımız bugün suni sancıyla doğum yapacak...4 cm açilması vardı 1 haftadı bekliyordu..sabah yatışı yapılıcıktı. öğleden sonra rapor almak için hastaneye gidiceğim, uğramayı düşünüyorum..
Canim nişanin gelmis demekki. Sakin ol ve hazirliklain yap. Dogmun yakindir artik. Her an baslayabilir. GOZUN AYDIN :)
39 da 40 daki kızlar bebekleriniz kaç kilo oldulaaar son haftalarda ne kadar kilo alıyolar?? Ben sez olcam ama en azından 39 a kadar beklemelimiyimkii?
tatlım zaten çığlık çığlığa doğurucaz eminim deeee beniim korkum kalp yetmezliği, oğluşumda ve ben de
canım ben de bugün sunniden vazgeçmeye karar verdim, verdiğin bilgi de haklı çıkardı sağol, allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
canım benim eğer normal belirti vermezse 41 in sonuna kadar sezeryan olurum heralde, sunni de epidural de bana pek sıcak gelmedi, hepimiz için hayırlısı olsun tatlım...
Et canım et zor valla bi ise yaramadığı halde çekmek Rabbim kalbine göre versin lahusayken yanındakiler Cook önemli seni kasmamalı germemeli çünkü
İns pzrtsi ye doğurursun :)
selam kizlar sanci odasindan yaziyorum sabah kanamam basladi demistim doktora geldik 8.30 da muayene etti 4 cm acilman var dedi beni sanci odasina aldilar 11.5 a kadar sanci cektim cok feanydi 7 cm acilma olunca epidural yaptilar simdi rahatladim 8 cm acilmam varmis kesinlikle epidural yapin kizlar o sanci neydi ole ya oluyorum sandim simdi bebisimin dogmasini bekliorum ne zaman doguma alirlar bilmiyorum .allah yardimcimiz olsun hepimizin dpgurunca tekrar yazarim
selam kizlar sanci odasindan yaziyorum sabah kanamam basladi demistim doktora geldik 8.30 da muayene etti 4 cm acilman var dedi beni sanci odasina aldilar 11.5 a kadar sanci cektim cok feanydi 7 cm acilma olunca epidural yaptilar simdi rahatladim 8 cm acilmam varmis kesinlikle epidural yapin kizlar o sanci neydi ole ya oluyorum sandim simdi bebisimin dogmasini bekliorum ne zaman doguma alirlar bilmiyorum .allah yardimcimiz olsun hepimizin dpgurunca tekrar yazarim
he he bırtane daha cıktı benım gıbı elınde telefon bır yandan yazıyor bır yandan dogruyor...bende en son amelıyathaneye gıderken yazmıstım...ınsallah hayırlısıyla dogurursun...
normal oda sekerım.sadece dogumhaneye cok yakın oldugu ıcın oraya alıyolar senı hemen doguma alabılmek ıcın.bız esımle gayet ıyı sohbet ettık.ben bagırmadım ama yattagın kenarına yapıstırdım elımı orayı sıktım bazende carsafa sıktıgımı hatırlıyorum....bu sancı odası nasıl biyer? ben ipodumu götüreyim diyorum başkalarınında seslerini duymamak içingerçi hoş başkasının sesine gerek yok kendi sesim yeter artar gibi geliyo ama :)) müsait biyermi orası müzik dinlemek için ?
Maşallah ona ve kuzusunanormalmiydi onun dogum ?
ama nie o kadar sancı çektinki canım 4 cm de yapıyorlar epidural benim bildiğim kadarıyla, yoksa sizmi sonradan karar verdiniz de geç yapıldı ki :26: