2012 Ekim Anneleri

39 da 40 daki kızlar bebekleriniz kaç kilo oldulaaar son haftalarda ne kadar kilo alıyolar?? Ben sez olcam ama en azından 39 a kadar beklemelimiyimkii?

selam kızlar...
cınarefeninannesi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün kızınızı
semayasar83 Allah bi avazda kurtarsın canım darısı başımıza

geceleri bende sancıdan uyuyamıyorum kızlar.pazartesi kayınvalidem gelecekmiş ne yapıcam bilmiyorum belki o zamana kadar doğururum.gelmesini hiç istemiyorum gelsede bana bi faydası olmuyacak yaptığı yemekleri yiyemiyoum temizlik desen onuda beceremiyor.biz annemle tüm evi temizledik yerleştirdik şimdi o keyfini sürmeye geliyor.eşimede bişey demiyorum annesi gelecek diye havalara uçuyor, hevesleniyor.inşallah pazartesiye kadar doğururum da annem ondan önce gelir annem gelincede kayınvalidem fazla kalmaz. sela ile cuma arası oturup dua ediyim bari tam zamanı :)

Muhtemelen nisandi cnm hadi bakalım Rabbim bu mübarek günde bi avazda kurtarsın benim de doğumum başlasın artık boymuz aynı
Günaydınn annişlerrr Çınarefenin annesi Dayanamadı yine sabaha karşı 04:00 gibi doğurdu. Alya Nazımız Olduu
Maşallah ona ve kuzusuna normalmiydi onun dogum ?
Dilfeza senin bdt semayaşar ile aynıydı hadi sıra sende artık ; sonra peluşcuk sonra bize gelsin sıra . Hadi kızlar gayret

Eveeet ya aynen bende siraaa :) ama bizim oğlan sıraya bakmayacak sanki
Kızlar bugün cuma dua edelim birbirimizee bol bol

Et canım et zor valla bi ise yaramadığı halde çekmek Rabbim kalbine göre versin lahusayken yanındakiler Cook önemli seni kasmamalı germemeli çünkü
İns pzrtsi ye doğurursun :)

Hadi bakalım Rabbim yar ve yardımcısı olsun :)
Canim nişanin gelmis demekki. Sakin ol ve hazirliklain yap. Dogmun yakindir artik. Her an baslayabilir. GOZUN AYDIN :)

Kız senin bugün kontrol vardı gittin mı acaba merak ettim :) birde doğuruyorum yazıyormussun hadi bakalım

39 da 40 daki kızlar bebekleriniz kaç kilo oldulaaar son haftalarda ne kadar kilo alıyolar?? Ben sez olcam ama en azından 39 a kadar beklemelimiyimkii?

Canım ben yarından itibaren 40. haftanın içinde sayılıcam. Bugün tam 39 hafta oldu. Benim bebişim biraz zayıf; boya gidiyo. 37. Haftada 2840tı 39. haftasında 3300 olmuş. Yani iki haftada 400 gr almış oğluşum Dr. doğuma kadar 100/200 gr daha alır dedi

ınsallah sende bebegını sag salım kucagına alırsın.ben yasadıklrımı paylastım faydalı olduysa ne mutlu.kızım suan yanımda ama sırf o sunı sancı yuzunden olmayabılırdıde...hayırlı dogumlar..

Et canım et zor valla bi ise yaramadığı halde çekmek Rabbim kalbine göre versin lahusayken yanındakiler Cook önemli seni kasmamalı germemeli çünkü
İns pzrtsi ye doğurursun :)

ewet canım lohusalık çok önemli o yüzden eşime bile dedim bana lohusalığımda annem gelip bakacak diye.annemde hep beni rahatlatmaya çalışıyor boşverkayınvalidenler gelip gidicekler sen kafana takıp kendini üzme diyor. amin canım hepimize Rabbim hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin ben dua etmeye gidiyorum :) hepimiz için

selam kizlar sanci odasindan yaziyorum sabah kanamam basladi demistim doktora geldik 8.30 da muayene etti 4 cm acilman var dedi beni sanci odasina aldilar 11.5 a kadar sanci cektim cok feanydi 7 cm acilma olunca epidural yaptilar simdi rahatladim 8 cm acilmam varmis kesinlikle epidural yapin kizlar o sanci neydi ole ya oluyorum sandim simdi bebisimin dogmasini bekliorum ne zaman doguma alirlar bilmiyorum .allah yardimcimiz olsun hepimizin dpgurunca tekrar yazarim

aaaa çok heyecanlı yaa resmen canlı yayın gibi olmuş :)) tez vakitte sorunsuzca kavuşursun inşallah bebeğine , bekliyoruz iyi haberlerini

maşallah epiduralin rahatlığına bak sen hele 8 cm kız foruma mesaj yazıyor hay maşallah bak Semavi'm doğurur doğurmaz dua et ne olur bende hemen doğurayım senin gibiii BDT miz aynı :)
Bi ıkınmada çıksın yavrun ins canım :)

he he bırtane daha cıktı benım gıbı elınde telefon bır yandan yazıyor bır yandan dogruyor...bende en son amelıyathaneye gıderken yazmıstım...ınsallah hayırlısıyla dogurursun...

ama nie o kadar sancı çektinki canım 4 cm de yapıyorlar epidural benim bildiğim kadarıyla, yoksa sizmi sonradan karar verdiniz de geç yapıldı ki :26:

he he bırtane daha cıktı benım gıbı elınde telefon bır yandan yazıyor bır yandan dogruyor...bende en son amelıyathaneye gıderken yazmıstım...ınsallah hayırlısıyla dogurursun...

bu sancı odası nasıl biyer? ben ipodumu götüreyim diyorum başkalarınında seslerini duymamak için gerçi hoş başkasının sesine gerek yok kendi sesim yeter artar gibi geliyo ama :)) müsait biyermi orası müzik dinlemek için ?

normal oda sekerım.sadece dogumhaneye cok yakın oldugu ıcın oraya alıyolar senı hemen doguma alabılmek ıcın.bız esımle gayet ıyı sohbet ettık.ben bagırmadım ama yattagın kenarına yapıstırdım elımı orayı sıktım bazende carsafa sıktıgımı hatırlıyorum....

canım hayırlısıyla doğurursun inş ben olsam hastanede panikten yazamam gibi geliyor ne güzel canlı canlı haber veriyorsun epidural gerçekten iyi sanırım herkes tavsiye ediyor bende istiyorum sağsalim doğur sıra bize geliyor artık :)

Maşallah ona ve kuzusuna normalmiydi onun dogum ?

Teşekkür ederiz Yok onun sezeryandı. 8 ekime gün vermişlerdi hazırdı herşey. Gece birden sancısı başlamış hemencik doğurmuş. Fotoğrafçı süs felan ayarlanmıştı hepsi kaldı. Ama olsun bebeğimiz sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…