2012 Ekim Anneleri

canım benim bende en çok emzirme kısmından korkuyorum , göğüs kalkanı denen şeyden bi deneseydinya , birde tahinin üzerinde biriken yağı göğüs kreminden daha etkili diyorlar aklında olsun , minişinide koklaya koklaya öp benim için

Canim nişanin gelmis demekki. Sakin ol ve hazirliklain yap. Dogmun yakindir artik. Her an baslayabilir. GOZUN AYDIN :)

hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah doğum başlamıştır

hep oğluş bekleyenler kalmış bir benim kız var aralarında gerçi 10 gün fark eder diyorlar yani bdt 17 si olduğuna göre daha geç değil bizim için , 7 si gibi gelebilir oda pazara denk geliyor amaaaaa :18:

Günaydınn annişlerrr Çınarefenin annesi Dayanamadı yine sabaha karşı 04:00 gibi doğurdu. Alya Nazımız Olduu

Oh masallah kuzuna mis gibi olmustur alisir annesibende bugun 12 gun ama korseye cesaret edemiyorum agrilarim var hala siddetli olmasa da,arada salla sariyorum ama onu da sikmiyorum,gobisli kalmam insallah:))

E sabaha kadar topik bekcisi olmustun:))gunduz uyu diyecem herkes gibi ama biliyorum nedense uyunmuyor,artik alisicaz napalim,gazlari olmasinda herseye sukur diyorum...

Semayasar canim buyuk ihtimalle dogum kanaman baslamis,hadi Allah yardimcin olsun

Masumcum biraz sabir,benim yeni yeni gogsum duzelmeye basladi,hala hep digerini vermeye calisiyorum,gogsunu her gun sagmaya calis,ben dunde tas gibi oldu sagana kadar atesim 37.5 cikti,beklemeden sagicam bundan sonra,ilk gunler daha zor eve alisiyor yarindan sonra daha iyi olacaksin

Gunaydin Annisler ve hamisler. Bizimde kavusmamiza az kaldi. 16 ekimde yatis 17 ekim sabah dogum gerceklesecek insallah. Rabbim saglikla kolaylikla kucagimiza almayi nasip etsin. Cok heyecaliyim. Bebegim acaba hangi tarafa benzedi? Sagligi iyi olacak mi?
Sizlerde durum nedir?

Masum canim bi de annem bana kendi sutumu siktirip surdurdu gogsume dene istersen bilmiyorum onun mu faydasi oldu ama denemeye deger...

dkaderli arkadaşımız bugün suni sancıyla doğum yapacak...4 cm açilması vardı 1 haftadı bekliyordu..sabah yatışı yapılıcıktı. öğleden sonra rapor almak için hastaneye gidiceğim, uğramayı düşünüyorum..

Ayy herkesler doğurmuş da büyütmüş bile biz hala tarih için salıyı bekliyoruz:) kızlar bel ağrısından ölcem ya siz nasıl geçiriosunuz hiç egzersiz yapanınız var mıı??? Göğüs ucu yarası için ben de şöyle birşey duymuştum ayva çekirdeklerini az bir suyla kaynatıp sabah kadar ekletiomuşsunuz jel kıvamını alınca bol bol öğüs ucuna sürüyormuşsunuz baya işe yarıyor dedi arkadaşım

kızlar günaydın.beklemek ne sıkıcı.pztesiden beri bekliyorum.nişanım gelmişti.bugün 4te randevum var.normal doguma karar vermişti doktor şimdi ne diyecek bakalım sabırsızlanıyorum artık

günaydın kızlar doğum yapacak herkese Allah kolaylıklar versin sağlıkla doğursunlar inş. ben hala gün sayanlardanım daha 36.cı haftadayım normal sezeryan belli değil benim normal olsun istiyorum ama kızım dönmedi daha haftaya randevum var bakalım dönecekmi merak ediyorum. bir yandan ev temizliği yapılıyor bebişimin şekerlerini hazırlıyorum kendi ellerimle yapıyorum bitince sizinle paylaşırım odasını yeni aldık geç geldi malesef havalansın diye yerleştirmedim daha kızıma diyorum ev temizlensin odanın işi bitsin öyle gel kızım diyorum :) sıkıldı oda heralde çok hareketli durmuyor hiçç bakalım hayırlısı olsun ben şekerlerin başına geçeyim uğrarım sonra

bu ayvayı benim arkadaşımda yaptı kremlerden daha iyi geldi diyodu... bu arada bende bekliyorum senin gibi , gerçi bu ara doğurmak istemem kimse yok yanımda evde yalnız kalıyorum hele bi eşimm gelsin annem gelsinnn kızım sonra gelsinnn

İyi cesaret kalıyosun cnm eşin ne zaman gelecek? Gunduzleri yalnızım ben de ama geceleri eşim var yoksa çok korkardım heralde geçenlerde çok rahatsızlandım çünkü yalnız olsam napardım bilmiyorum bi arkadaşını fln çağırsan yanına keşke

Ayyy canım nişanın gelmiş; inşaallah hayırlısı ile doğurup gel. Dualarımız seninle . Hadi bu biz bekleyenlere bir başlangıç olsun

VALLA zor canımm bene dün bütün gün kasılıp durdumm bacaklarım ayrılırcasına ağırdı , 2 gün önce nste 25 den 75 lerede çıktıı sancım :) eşim cumartesi akşamı gelicek , annemde haftaya sanırım ... yanımda kalıcak kimse yok ... gece acil bişi olursa arayacağım bi ebe arkadaşım var onlar hastaneye yetiştirir ... tabii inşallah eşim yokken bi sıkıntı olmaz...

Dilfeza senin bdt semayaşar ile aynıydı hadi sıra sende artık ; sonra peluşcuk sonra bize gelsin sıra . Hadi kızlar gayret

kızlar günaydın.beklemek ne sıkıcı.pztesiden beri bekliyorum.nişanım gelmişti.bugün 4te randevum var.normal doguma karar vermişti doktor şimdi ne diyecek bakalım sabırsızlanıyorum artık

İnşaallah daha fazla beklemezsin canım. Doğurup gelirsin

günaydın kızlar biz yine sancıdan sabaha kadar nöbet tututuk ama hala tık yok ne zman doğuracağız biz ya ekim bitiyor artık çınarefeninannesine hayırlısı olsun semayaşar hadi sende ver bi güzel haber inşallah bide doğuralımmmm

aynen yaa dün sabah öncekilere göre ağrılarım arttı ve uzun sürüyo baya umutlanmıştım insan ağrısı olunca sevinir mi yaa ben seviniyorum adeta doğurcam diye. gecede öyle bütün gece ağrıdan kasılmadan uyuyamadım. baya ağrım var ama malesef ne gelen var ne giden ağrının şiddeti artsın düzene girsin diye beklemekten psikolojim bozuldu resmen. diyorum düşünmeyeyim belki gününden de geç gelir başka şeyleri düşüneyim ama yok ya iki dakka sonra yine ya bi an evvel doğursam diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…