Merhaba arkadaslar firsat bulmusken yazayim
Hakikaten zorlu gunler yeni basliyormus bunu cok iyi anladim. Dun gecemizi cok zor gecirdik ilk gecemizdi evimizdeki. Dikis yerleriyle ilgili sikintilarim azalmaya basladi cok sukur yuruyup kalkmakta artik cok fazla zorlanmiyorum. Yeni sorunumun adi emzirme tam bir iskence maalesefbir gogus ucum gayet guzel en cok ordan emiyor ama o da yara oldu ucu cok fena acitiyor kizim icerken tam bir iskence dun gece nerdeyse aglayacaktim acimdan diger gogus ucumda cok kucuk onu da rahat kavrayamiyor bu yuzden dogru durust emziremedim ve goguslerim inanilmaz sistiler dungece hic kipirdamadan yattim tas gibiydiler esim bugun aventin sut sagma pompasini aldi elektrikli onunla sagmaya calisicam bir de gogus ucu cikarici aldi lasinoh suruyorum bol bol kizim doymadigindan mama yapiyoruz hazir baska turlu uyumuyor cunku zor gercekten hele agrin sizin varken ama yine de cok guzel bir duygu Allah herkese nasip etsin insaallah zaman gectikce bu sikintilardan kurtulacagima ve kiziminkeyfine varacagima inaniyorum. Yarin doktor kontrolumuz var bakalim isitme testinden gecememistik o tekrarlanacak insaallah bir sorun cikmaz
Dogum yapacaklara hayirli dogumlar diliyorum
günaydın kızlar sabah 5 te karın ağrısıyla uyandım kanamam geldi birazdan hastaneye gidicem karnım ağrıyo çok fena doğum mmu başlıyor acaba diyorum kan biraz fazla geldi Dua edin bana Allah yardımcımız olsun
günaydın kızlar sabah 5 te karın ağrısıyla uyandım kanamam geldi birazdan hastaneye gidicem karnım ağrıyo çok fena doğum mmu başlıyor acaba diyorum kan biraz fazla geldi Dua edin bana Allah yardımcımız olsun
Oh masallah kuzuna mis gibi olmustur alisir annesiselam kızlar nasılsınız bugün 13günlük olduk göbeğimiz düştü ilk banyomuzu yaptık uyudu şimdi bakalım ama çok ağladı kuzum banyo yaparken mahvoldu sonra rahatladı tabi:)))korse kullanan varmı aranızda doğumdan sonra...
tşk ederim canımm..
benim ki tam benim uyuma şeklimi almış..hamileyken mide bulantısından bütün gece uyuyamıyordum..
bizim doruk beyde bütün gündüz uyuyor sadece emmek için uyanıyor ama bütün gece de ayakta..
uyusun diye bekliyorum ama nerdeeeeeeee...annem ben başında nöbetçi bekliyoruz..
Ayy herkesler doğurmuş da büyütmüş bile biz hala tarih için salıyı bekliyoruz:) kızlar bel ağrısından ölcem ya siz nasıl geçiriosunuz hiç egzersiz yapanınız var mıı??? Göğüs ucu yarası için ben de şöyle birşey duymuştum ayva çekirdeklerini az bir suyla kaynatıp sabah kadar ekletiomuşsunuz jel kıvamını alınca bol bol öğüs ucuna sürüyormuşsunuz baya işe yarıyor dedi arkadaşım
bu ayvayı benim arkadaşımda yaptı kremlerden daha iyi geldi diyodu... bu arada bende bekliyorum senin gibi , gerçi bu ara doğurmak istemem kimse yok yanımda evde yalnız kalıyorum hele bi eşimm gelsin annem gelsinnn kızım sonra gelsinnn
İyi cesaret kalıyosun cnm eşin ne zaman gelecek? Gunduzleri yalnızım ben de ama geceleri eşim var yoksa çok korkardım heralde geçenlerde çok rahatsızlandım çünkü yalnız olsam napardım bilmiyorum bi arkadaşını fln çağırsan yanına keşke
kızlar günaydın.beklemek ne sıkıcı.pztesiden beri bekliyorum.nişanım gelmişti.bugün 4te randevum var.normal doguma karar vermişti doktor şimdi ne diyecek bakalım sabırsızlanıyorum artık